Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за Ком-Емине 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Вчера бях при Христина.На 22 07. от 16 00ч е техническата конференция,19 00 е представянето пред ХАЛИТЕ.На 23.07 от 9 00ч е старта на първият етап от БУХОВО,14 00ч-траял в БОТЕВГРАД(който стигне)

Коментар

Някой знае ли къде точно е траяла в Ботевград?
      Nissan Patrol Y61

Коментар

traiala 6te e nad podelenieto v botevgrad.ako iskate pove4e moga da vi kaga na tel 0897938065 ceko

Коментар

Някой от тук присъстващите ще ходи ли в Ботевград
          RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев
            Някой от тук присъстващите ще ходи ли в Ботевград
            На мен ми се ходи но съм без моторизация и сигорно няма да ходя.Но ако някой ходи и има място за куфар ще съм много благодарен!
            https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Аз след малко тръгвам за София за старта пред халите ако някои иска да се видим телефона ми е 0878777886
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
              тел.088четири 9едно9 4нула4
              -------------------------------------------------------

Коментар

В 6.15 вечерта тръгвам от сервиза в посока Халите. Ако иска някой може да направиме една група съфорумци.
                LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                  В 6.15 вечерта тръгвам от сервиза в посока Халите. Ако иска някой може да направиме една група съфорумци.

Аз на халите ще съм 100% може там да си направим една сбирка.

Коментар

Аз утре на обяд ще бъда в Ботевград за траяла.
                    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a
                      Аз попрочетох това което намерих и само разбрах че стартът ще е от централни хали но към колко часа не оспях да намеря никаде
                      някой да пусне инфо за началния час?????

поправям се за часа разбрах.......

а идеята да се съберем форумци не е лошя

още едно въпросче...там някъде място за МПС-та дали ще има да знам дали да идвам с кола или не?

Коментар

Аз предполагам, че Мария Луиза, ще е затворена! А места за паркиране, се ще се намерят
                        RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от didkata_s
                          Първоначално публикуван от stojan_defender-a
                          Аз попрочетох това което намерих и само разбрах че стартът ще е от централни хали но към колко часа не оспях да намеря никаде
                          някой да пусне инфо за началния час?????

поправям се за часа разбрах.......

а идеята да се съберем форумци не е лошя

още едно въпросче...там някъде място за МПС-та дали ще има да знам дали да идвам с кола или не?

Както всяка година предполагам че около халите няма да има никакви места.Може би в малките улички ще има но няма гаранция.
                          А за идеята екстра.Има една готина бирария точно до паркигна!Може да се спретне една малка сбирка!

Коментар

Лошо е човек дълго да се кани Отдавна се каня че ще идвам бях оредил всичко със спането и така нататък пък взеш че се разболях ................. МНОГО ЛОШО
                            Айде вие трябва вече да сте тръгнали ама аз да кажа че ще чакам снимки
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

https://htftp.offroad-bulgaria.com/d...om-Emine-2006/ недобро качество ама...... какво да се прави като съм контузен фотограф

Коментар

На мен ми се ходи но съм без моторизация и сигорно няма да ходя.Но ако някой ходи и има място за куфар ще съм много благодарен![/quote]

Утре около старта ще се завърта покрай Бухово и продължавам за Ботевград, ако има интерес все още да знаете че побирам до 3 куфара,
                                Който пръв се обади ще има късмет. 0889 44 15 86, 0899 988 174

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X