Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за Ком-Емине 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ти представянето го остави
    това е дългогодихно бачкане по машината и в един момент я приеваш като часто от себе си......

Коментар

Току що Г-калсата на Семко я прекараха през Копривщица това което се вижда на смиката мисля че е доста красноречиво но на живо е направо плачовно казвам ви гадно ми стана за човека имаше много голям мерак а и до колкото разбрах е водел до преди да се запали надявам се това да не го откаже и да го видим на трасето в Габрово с нещо ново и по добро нали знаете всяко зло за добро дано
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Много лошо.Всичко е изгоряло.Дано успее да направи джип за Габрово защото ако не още един от по-опитните отпадне лошо!
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Вие как си я предсставяте тази за 45 дни да се направи от нулата нов състезателен джип Само сроковете за доставка на частите сигурно ще му изядат времето Друг е въпроса ако има нещо в "резерв"
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Стоянчо Бъди сигурен че имат резерви като части и оборудване джип се копува и ако се бачка яко много яко може и да успяет да подготвят нещо за Габрово може би не нацяло готово и не напълно конкурентно способно но все пак машина убеден съм че за Бистрица Семко освен ако не реши да се откаже ще има готова машина дано
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

Според мене е по-жалко за джипа и за средствата които ще са му неоходими да направи нов. Състезанието е "бял кахър". Щастие в нещастието е че са ОК и двамата, другото с пари ще се оправи. Жалко......

Коментар

Първоначално публикуван от krum aleksiev
                Според мене е по-жалко за джипа и за средствата които ще са му неоходими да направи нов. Състезанието е "бял кахър". Щастие в нещастието е че са ОК и двамата, другото с пари ще се оправи. Жалко......

МНого жалко за момчетата.Но хубавото е поне че са живи и здрави.Всичко друго се оправя.

Коментар

Май-май трябва да се обадя вече на Десо и да му честитя първото място. Тя конкуренцията изгоря и в прекия и в преносния смисъл на думата!

Коментар

Защо да я няма конкуренцията?Долфи да не е отпаднал и тои?
                    [size=7][color=GREEN]EnDuRo[/color][color=blue] & [/color][color=green]OFF_rOaD[/color][color=blue] TeAm[/color][color=green] BiStRiCa[/color][/size]
                    [img]http://www.autonet.bg/Offroad/deso%20tuning.jpg[/img]

Коментар

Здравейте!

Аз съм съпругата на Иво и влезнах през неговия акаунт за да обявя последните резултати от състезанието, тъй като гледам, че никой не е дал информация до момента във форума.

Току що се обадиха от Лозенец и крайното класиране изглежда така:

1. Десислав Славчев, Маргарита Стайнова
                      2. Ивайло Върбанов, Георги Антов
                      3. Красимир Илиев, Борислав Борисов
                      4. Павлин със сузуки - отбор Барези (съжалявам, но незная неговата фамилия и името на навигатора)
                      5. Младен Павлов с навигатор Иво

Довечера обещаха, че ще има пълното класиране, ден по ден с времената и точките. Ще го публикувам тук и него когато го предоставят.
                      IvoVarbanov.bg

Коментар

Честито на победителите
                        [size=7][color=GREEN]EnDuRo[/color][color=blue] & [/color][color=green]OFF_rOaD[/color][color=blue] TeAm[/color][color=green] BiStRiCa[/color][/size]
                        [img]http://www.autonet.bg/Offroad/deso%20tuning.jpg[/img]

Коментар

Коментар

Я При джипките имам адаш
                            Браво адаш Честито ти първо място
                            Аз в моя клас с тва слабо АТВ повече от 2-ро място не мога да скоча . Е, ако Краси Колев не участва...

Коментар

от каращите в състезанието май аз съм се върнал най - рано

състезанието беше страхотно, доста по - тежко от миналогодишното му издание и както беше обещал доктора голямата част бяха изцяло нови трасета.

голямо впечатление направи траяла в ботевград, където се беше събрала най - страхотната публика, която съм виждал. друг важен момент беше следващия ден, в който имаше 200км състезателни и 100км преход, в този етап отпаднаха най - много автомобили. следващия интересен момент беше изключително трудния траял в ивайлов град.

имаше много бързи трасета, комбинирани с технични такива и по мое мнение доста сложна навигация. тази комбинация от фактори направи така, че нямаше автомобил, който да не се ремонтира през състезанието, в това число моя и някои други, които досега не се бяха предавали.

евала на доктора, състезанието беше страхотно, съчетаващо спорт и приключение
                              drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                                от каращите в състезанието май аз съм се върнал най - рано

състезанието беше страхотно, доста по - тежко от миналогодишното му издание и както беше обещал доктора голямата част бяха изцяло нови трасета.

голямо впечатление направи траяла в ботевград, където се беше събрала най - страхотната публика, която съм виждал. друг важен момент беше следващия ден, в който имаше 200км състезателни и 100км преход, в този етап отпаднаха най - много автомобили. следващия интересен момент беше изключително трудния траял в ивайлов град.

имаше много бързи трасета, комбинирани с технични такива и по мое мнение доста сложна навигация. тази комбинация от фактори направи така, че нямаше автомобил, който да не се ремонтира през състезанието, в това число моя и някои други, които досега не се бяха предавали.

евала на доктора, състезанието беше страхотно, съчетаващо спорт и приключение

Сава незнам обаче от всичките мерцедеси който бяха твоя джип изглеждаше най-подготвен.Та имам един въпрос!
                                Имаш ли повреди след състезанието?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X