Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за Ком-Емине 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

LZ1VMH

Коментар

Красота Ей, ако бяхме горе на хълма, щеше да е феноменална снимка.

П.С.: Джипа не се обърна ( в тази ситуация де )
      RB Patrol Team

Коментар

Ето и цялото изпълнение на Ivailo Varbanov.
        https://htftp.offroad-bulgaria.com/b...lo%20Varbanov/

Коментар

А ето и филм от Ботевград https://htftp.offroad-bulgaria.com/P.../Botevgrad.WMV-77mb

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев
            А ето и филм от Ботевград https://htftp.offroad-bulgaria.com/P.../Botevgrad.wmv-77mb

Не излиза нищо.
            LZ1VMH

Коментар

Оправих го

Коментар

Малко снимки и от мен от откриването пред Халите:
                https://htftp.offroad-bulgaria.com/R...%2022.07.2006/
                Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Горещи новини от днес:
                  Като казвам горещи те наистина са горещи преди три часа Мерцедеса на Смеко Смеков се запали и изгоря целия в момента чакаме да го докарат с един трактор до колкото разбрах бензина на Долфи е свършил но явно е успял да продължи на Семко и навигатора му Цветан Mинков им няма нищо но Семко прекъсва участието си в тазгодишното Ком-Емине
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                  тел.088четири 9едно9 4нула4
                  -------------------------------------------------------

Коментар

Жалко за Семко! Добро каране направи, но късмета му е изневерил! Надявам се, джипа да не е в окаяно състояние и да може да я оправи за следващото състезание!
                    RB Patrol Team

Коментар

Джипа не е в окаяно състояние той до колкто разбрах от механиците на Семко щото с тях си говорихме е в плачевно състояние за нищо не става дори и за скрап до колкото ми каза единия механик от асистенцията проблема е възникнал при ремонт на една от бензиновите помпи Семко и навигатора му са били от ън и са се мъчели да отстранят повредата до и точно тогава джипа се е запалил до този момент още не са го довлачили до Копривщица Семко слезе до града и чаката джипа пратиха трактор да го довлачи но ще е трудно всичко е изгоряло
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Хубавата машинка ! Това означава, че ще трябва нова и пак отначало ( за парите просто не ща да си мисля )
                        RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев
                          Хубавата машинка ! Това означава, че ще трябва нова и пак отначало ( за парите просто не ща да си мисля )
                          Много лошо след хубавото представяне на траяла в ботевград.Нека се види какво е станало.Дяволе кой са тия механици на Семко?Главния механик му е навигатора!Той казва какво може да се оправи.До колкото знам той оправя всичко по този джип!
                          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Ами аз май грешно съм се изразил момчетата с които говорих са от асистенцията на Семко те караха буса с частите и всичко останало и го чакаха за да помогнат да докарат остатъците от джипа но до 20:30 още не ги бяха докарали

Коментар

Това остана от джипа на Семко:

Коментар

Много жалко за Семко така добре се представи в Ботевград а така лошо да завърши.
                                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X