Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за Ком-Емине 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ето малко снимки от Състезанието....снимките са правени от Иван Масларов....Тоя с моторя съм аз....за съжаление само за един ден....другия човек дето вдига мотора е мойто момиче) засега само толкова снимки...по натам още

http://jumboland.org/cp/displayimage.php?album=14&pos=0
    [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

проблеми колкото искаш, даже имам сериозни съмнения че ще се справим за габрово. наистина колата е добре подготвена но това и беше първото състезание в този вид и се намериха слаби места. но все пак имаме едно 3то място на траяла в ивайлов град и едно второ място за единия от етапите и разбирасе накрая финал това за мен си е постижение все пак с иван караме за втори път, а колата в този вид я карам за първи път, има още за учене.
      drive alive

Коментар

Евала, страхотни снимки.
        LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от plakatista
          Ето малко снимки от Състезанието....снимките са правени от Иван Масларов....Тоя с моторя съм аз....за съжаление само за един ден....другия човек дето вдига мотора е мойто момиче) засега само толкова снимки...по натам още

http://jumboland.org/cp/displayimage.php?album=14&pos=0
          страхотни снимки

тук е момента да споменем че ели е първата жена участвала в това състезание с мотор, поздравления
          drive alive

Коментар

Има още около 750 снимки .....каза фотографа))

Тук е момента да Благодаря на Всички дето подкрепиха момичето включително и на Савата))))

просто нямаше как аз да отида заради бачкането)) Мерси
            [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

всъщност снимките са 1150 но разбира се много голяма част от тях са плява (поне за мен)
              на траяла таман като тръгна савата и картата ми свърши и докато заедя нова той вече бе опукал трасето

само не знам успя ли да финишира в петък??? тоест завършили състезанието

иначе не предполагах във понеделник като снимах как са заседнали долфи и семков в гората че после единя джип ще изгори до основи (дори и джанти нямаше

Коментар

ееее защо не каза да изчакам, щтяха да станат хубави снимки

финиширахме въпреки проблемите, но загубихме едно място и сме 7ми, както и да е, състезанието беше тежко и финала е сериозно постижение
                drive alive

Коментар

aми ако ме вземат на някой друг траял може да имам достатъчно празна карта

поздрав на всички усешно стигнали финала а и на тези които се постараха максимално но не има стигна късмета

Коментар

Пълните резултати вече са публикувани на www.bfas-bg.org
                    [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Какво става? От другите състезания имаше толкова снимки,клипове даже филчета.Доколкото видях и сега имаше доста хора с техника за снимане.
                      Май ще расчитаме на Зорница и София да качът нещо от репортажите излъчени по телевизията.Аз така и не можах да видя нещо.

Коментар

да ти кажа състезанието беше доста тежко и всички, които обикновено снимат бяха ангажирани да си правят колите, една друга част бяха ангажирани да унищожават бира, нямаше много голям интерес към фотографията, за разлика от други години.

хората, които снимаха професионално бяха там на работа и не очаквай от тях да качват тук снимки. те правят предавания, филми, които всеки може да гледа и материалите за тях първо се използват за телевизията и чак след, като спрат да се излъчват може да ги качат тук, иначе никой няма да ги гледа по телевизията

като цяло имаше малко медии, но качествени и така трябва да е според мен, в крайна сметка това не е панаир
                        drive alive

Коментар

най-готини кадри със сигурност имат познатите на go go go, които имаха и достъп до трасето. щот ние от другите медии много-много не гледахме, пък камо-ли да снимаме... нещо не бяха добре измислени нещата, особено за медиите
                          [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

За мене цялото състезание беше много хубаво и много добре организирано,но в същото време имах чувството, че учасвувам в някаква не много законна конспирация.Върха на всичко беше когато ни прибраха роудбука,на края на състезанието.Това засили още повече моите подозрения,от преди състезанието.Ако и към медйте,организаторите са били толкова лаконични,няма да се чудя защо има толкова малко снимки.

Коментар

мойте познати буквално участваха в състезанието с 4 джипа и 3 мотора и всеки ден се надбягваха с нас зада застанат по трасето да ни снимат, доктора им помагаше колкото може, така че напълно са си заслужили материалите, които са снимали, а какво ще правят с тях нямам идея. но за първи път видях толкова професионална медия да проявява интерес към нашите състезания и това ми хареса

а това с роудбука е практика на всички състезания и си е съвсем нормално.

иначе другото име на ком - емине е гън бол 4х4, правете си изводи
                              drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                                мойте познати буквално участваха в състезанието с 4 джипа и 3 мотора и всеки ден се надбягваха с нас зада застанат по трасето да ни снимат...
                                това ми напомня за оператора, който тича пред спринтьор на олимпиада за да го снима...
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X