Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАТИ ЗА ШАМПИОНАТ 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ДАТИ ЗА ШАМПИОНАТ 2008

Първоначално публикуван от box1 Преглед на мнение
    Колега, това вече не е ли актуално?

ІІІ. ШАМПИОНАТ – “ОФ-РОУД” :
    Дата Проява Организатор Валидно за:
    1. 01-03 март “ТРОЯН ТРОФИ 2008” АСК “Сдружение Клуб 4х4 Адвенчър” Нац. ш-т І кръг
    2. 26 април-03 май “Балкан офроуд рали 2008” АСК “Гладиатор” Нац. ш-т ІІ кръг
    3. 30 май-01 юни “ВАРНА ТРОФИ 2008” АСК “Сдружение Клуб 4х4 Адвенчър” Нац. ш-т ІІI кръг
    4. 04-07 юни “Мургаш Офроуд Рали 2008” АСК “Трофи клуб България” Нац. ш-т - ІV кръг
    5. 11-14 юни “Ком-Емине офроуд рали 2008” АСК “Трофи клуб България”,“Хот Екстриим”,“Гладиратор” Нац. ш-т V кръг
    6. 02-09 август “АДВЕНЧЪР БЪЛГАРИЯ 2008” АСК “Сдружение Клуб 4х4 Адвенчър” Нац. ш-т VI кръг
    7. 05-07 септ. “Булмикс оф-роуд София 2008” АСК “Сдружение Клуб 4х4 Адвенчър” Нац. ш-тVІI кръг
    8. 25-28 септ. “СОФИЯ ТРОФИ 2008” АСК “Хот Екстриим” Нац.ш-т VІІI кръг
    Точно така.Датите в този календар вече не са валидни.
    --------------------------------------------------------------
    Ал. Иванов
    +359888561561

Коментар

Някой от компетентните няма ли да напише крайните дати,че има доста разминавания между тук писаното и в сайта на Федерацията.Трябва все пак да знаем за да се готвим от рано.

Коментар

без да съм компетентен,
        но информиран от официалния сайт на БФАС
        ------------------------------------------
        2008 ofroad Календар
        ДАТА ПРОЯВА ОРГАНИЗАТОР ВАЛИДНО ЗА
        Март
        01-03 Оф роуд "ТРОЯН ТРОФИ"
        АСК "Сдружение Клуб 4х4 Адвенчър" - Троян Нац. ш-т І кръг

Май
        02-04 Оф роуд "ВАРНА ОФРОУД 4Х4"
        АСК "Офроуд Клуб Варна" Нац. ш-т ІІ кръг
        30-01 Оф роуд "ВАРНА ТРОФИ 2008"
        Черно море Варна Нац. ш-т ІІІ кръг

Юни
        12-15 Оф роуд "4 ДНИ ЛУДА РАБОТА"
        АСК "Луда Работа" - Стара Загора Нац. ш-т - ІV кръг

Юли
        25-27 Оф роуд "СМОЛЯН 4Х4"
        АСК "Трофи Клуб България" Нац. ш-т V кръг

Август
        02-09 Оф роуд "АДВЕНЧЪР БЪЛГАРИЯ 2008"
        АСК "Сдружение Клуб 4х4 Адвенчър" - Троян Нац. ш-т VІ кръг
        28-31 Оф роуд "СОФИЯ 4Х4"
        АСК "Хот Екстрийм" Нац. ш-т VII кръг

Септември
        05-07 Оф роуд "БУЛМИКС ОФРОУД СОФИЯ 2008"
        АСК "4х4 София" Нац. ш-т VIII кръг
        siko

Коментар

Разочарована съм от последните прояви на нашите колеги Сашо Ковачев,Десислав Славчев,Пламен Тенев,Светослав Дойчинов и Янчо Терзиев,които не само промениха датите за състезанията си,но и направиха така,че да бъде изхвърлен дамският шампионат по офроуд от календара на БФАС.
          За справка точния текст на публикуваното в страницата на БФАС:
          "Променените датите на Националния Оф роуд шампионат може да видите в "Календар".
          Състезанията от дамския оф роуд публикувани в календара в Годишното издание за автомобилен спорт 2008 на БФАС, няма да бъдат кръгове от Национален шампионат."
          На комисията по офроуд започнаха да им пречат даже и жените.
          При положение,че в ралито отдавна има и дамски шампионат,има такъв клас в ендурото и че от тази година се създава такъв и в мотокроса,ние още една година ще останем без такъв в офроуда.
          Изказвам личното си мнение,че това не са хората,които трябва да ни представляват в БФАС и се надявам от другата година това да се промени.

Коментар

Първоначално публикуван от VE LA Преглед на мнение
            Разочарована съм от последните прояви на нашите колеги Сашо Ковачев,Десислав Славчев,Пламен Тенев,Светослав Дойчинов и Янчо Терзиев,които не само промениха датите за състезанията си,но и направиха така,че да бъде изхвърлен дамският шампионат по офроуд от календара на БФАС.

Верче ,изброените от теб хора не са управителния съвет на БФАС за да решават календара на състезанията .Това ти обясних и в Троян.Не въвеждай хората в заблуждение по отношение на това какви функции има тази комисия ,която толкова ви пречи.Това което пишете и искате е малко на принципа стани да седна, лично аз нямам нищо против да ти отстъпя моя стол , и без това само негативи приписвате на хората които са там а те дефакто нямат правомощията с които ги натоварвате.
            Относно датите,първо ги промениха колегите от 4х4 адвенчър и според останалите организатори календара стана невъзможен , Сашо даже нацяло се отказа да прави състезание/не мисля че е добре/аз ще следя тази тема и ако колегите са на твоето мнение аз също ще се откажа, въпреки , че съм поел ангажимент.Не е паравилно един да прави каквото си иска без да се съобразява с мнението на другите а после те да са му виновни.Популизма който се използва с такива изказвания е само за съфорумците а състезателите ,участници в шампионата , трябва да си направят реална преценка и да кажат своето мнение.Засега от това което коментирах с колегите в Троян няма недоволни от календара.

Коментар

Току що говорих с зам. председателя на БФАС Георги Славейков и председателя на Техническа комисия към БФАС Камен Михайлов и член на упраителния съвет ! Такова решение за отмяна състезанията на Управителен съвет НЕ Е ВЗЕМАНО ! Последния календар, който е предложила Комисията преди седмица, НЕ Е ВКЛЮЧВАЛ Дамските състезания и това е мотива за публикацията в сайта на БФАС !!! Смятам, че до първия кръг въпроса ще се реши и ще останат резултатите за Национален Дамски Оффроуд Шампионат !!!

Коментар

Да и новите дати дето ги сложихте не са много по различни има две състезания дето сте ги сложили за по една седмица преди състезанията организирани от Тодор Христов, най-вероятно счупените коли да не могат да бъдат ремонтирани и да има по малко състезатели на неговите. Става дума за "Смолян трофи" една седмица преди "Адвенчър трофи" и "София трофи" една седмица преди "Булмикс трофи". Благодарим за което.
                За отпадането на женския шампионат няма решение на УС на БФАС, а това е публикувано в следствие на претенциите на Комисията по Офф-роуд към БФАС и с дадения календар където има само 8-те състезания.
                Верче предлагам ти клубовете, които не са съгласни с решенията на комисията да направим по едно събрание и да пратим по едно писмо до УС на БФАС, с искане за:
                - връщане на състезанията от женския шампионат
                - промяна на датите на тези нови състезания с цел да може да се кара от всички състезатели
                - промяна състава на комисията по офф-роуд към БФАС (на това състезание по голяма част от комисията липсваше ако забеляза отново)

Женски шампионат ще има, така че всички жени да тренират.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
                  (на това състезание по голяма част от комисията липсваше ако забеляза отново)
                  Втория ден липсваха и по-голяма част от елитните състезатели, включително и вашия екипаж ако забеляза.

Коментар

От гледна точка на интереси и отразяване не е добре съвпадението в датите на рали "Вида" с "Варна 4х4" и още повече с ендуро рали "България"на 2.05, както и на Хеброс с "ВАрна Трофи" на 31.05. Това може да стане причина за по-слабо отразяване и по-малка посещаемост на публика и в частност на някои състезатели?! В замяна на това пък април месец няма нито едно състезание.
                    Живей за всеки дъх!

Коментар

• До: ДАТИ ЗА ШАМПИОНАТ 2008

Крайно време е състезателите да престанат да се държат като деца заради едно или друго наказание."Старите кучета" си мислят ,че трябва да бъдат толерирани, само защото тяхни колеги правят състезанията.
                      Но не трябва да забравят,че идват много нови състезатели след тях.
                      За мен изненада беше само отказването на Долфи.Той винаги се е бил до последно.Но мотива му беше,че не може да навакса голямата разлика от първия ден,когато се счупи и трябва да пази джипа за състезанието в Германия.

Коментар

Първоначално публикуван от VE LA Преглед на мнение
                        За справка точния текст на публикуваното в страницата на БФАС:
                        "Променените датите на Националния Оф роуд шампионат може да видите в "Календар".
                        Състезанията от дамския оф роуд публикувани в календара в Годишното издание за автомобилен спорт 2008 на БФАС, няма да бъдат кръгове от Национален шампионат."
                        На комисията по офроуд започнаха да им пречат даже и жените.
                        При положение,че в ралито отдавна има и дамски шампионат,има такъв клас в ендурото и че от тази година се създава такъв и в мотокроса,ние още една година ще останем без такъв в офроуда.
                        Изказвам личното си мнение,че това не са хората,които трябва да ни представляват в БФАС и се надявам от другата година това да се промени.
                        Верче,
                        ти един път кандидатства за шеф на офроуда.
                        желая ти успех при следващия опит.

колко лицензирани състезатели от женски пол има за женския шампионат. съгласен съм с Иван че шампионат ще има, но каква е причината да е пише през бфас.

под ника на Иван има едно /бос/ какви са изискванията за да има и други от тази група. лично аз бях отправил МОЛБА до отговорния модератор за членство, но до момента няма отговор.

колкото до състава на комисията, това са били хората организатори на реално провежданите състезания-кръгове от националния шампионат.

приказките за достойни и недостойни представители на офроуда звучат доста непристойно от устата на човек който също участва в тази комисия.
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Не си спомням да съм кандидатствала за "шеф на офроуда".Ако говориш за срещата в Троян в края на 2006,аз дойдох след като вече бяхте избрали Сашо.
                          Не си виждам името и в комисията по оффроуд към БФАС,но ако е така защо няма мой подпис под предложението за промяна на датите.
                          Колкото за това дали съм от тези, които "реално" правят състезания-няма да ти отговарям.Станал си прекалено надут и не виждаш по-далече от собствения си нос.

Коментар

Първоначално публикуван от terziev Преглед на мнение
                            Втория ден липсваха и по-голяма част от елитните състезатели, включително и вашия екипаж ако забеляза.
                            Липсвахме от стартовия списък, но не и от трасето. Предния ден едва прибрахме колата и е по-добре да я запазим за Германия, след като не можем да победим. А нали трябва да стане по интересен шампионата. То е като това дето ти не даваше газ последния ден, логиката е същата, само че ние Долфи може да се разхожда просто така.
                            За другите екипажи не мога да отговарям, те си знаят.
                            Подкрепям те Верче, ако не друго поне ще си имаме хубав началник на ОФФ-РОУДА.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
                              Подкрепям те Верче, ако не друго поне ще си имаме хубав началник на ОФФ-РОУДА.
                              Искаш да кажеш , че Верчето е само хубава ?

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
                                ...
                                под ника на Иван има едно /бос/ какви са изискванията за да има и други от тази група. лично аз бях отправил МОЛБА до отговорния модератор за членство, но до момента няма отговор.

...
                                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X