Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАТИ ЗА ШАМПИОНАТ 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ДАТИ ЗА ШАМПИОНАТ 2008

Два-три дни се опитвам да провокирам виновниците за този проблем да кажат как стана така , но те избягват конкретния отговор с други въпроси и препратки към второстепенни и маловажни проблеми.
    Вече ми омръзна.Всичко ще стане ясно между състезателите през годината и се надявам ,виновниците да си понесат заслуженото.Няма да чопля повече темата.
    Пожелавам на всички ,весела коледа!

Коментар

Първоначално публикуван от terziev Преглед на мнение
      Нещата ,колега имат истински имена и трябва да имаш смелоста ,като ги вършиш ,след това да ги назовеш.Комуникации и с теб и с Тодор много.Лично аз ви казах календара наБОС още на Гърция и това ви помогна да напишете вашия вариант , който сега хората четат и не могат да проумеят.Защо не кажеш ,че твоята огромна амбиция сътвори тази глупост. а опаковаш фактите в сложни думи.Никой от вас не консултира заявените дати с комисията ,легитимна или не.Впрочем ти да не представляваш целия управителен съвет на БФАС та определи легитимноста на комисията.
      Защо не попиташ колегите състезатели ,искат ли да карат осем кръга.Три от които седем дневни и пет тридневни, нацвъкани по три на месец.
      Ето ,аз ги питам вместо теб.
      Колеги, кефи ли ви календара за 2008г.?
      Календара е някакво абсурдно недоразумение и се надявам да не окончателен

Коментар

Първоначално публикуван от siko Преглед на мнение
        Шампионе,
        пичове и пички,
        Иване,
        след като не си удовлетворен от управлението,
        организацията, правилата по които се проведе шампионата 2007

защо не се откажеш от шампионскита си титла,
        която си получил по неправомерен и неравностоен според теб начин.

Според мен благодарение на доброволния труд и желанието да го има този вид спорт се самоучреди БОС - хора които имат вече опит за правене на състезания, които да се харесат на състезатели, публика, медии, спонсори.
        Всеки от нас- БОС е споделял проблеми, търсел е решение не само вътре в групата, никой в рамките на групата не е променял изградената стратегия за 2007.
        Всички ние спортисти организатори и запалянковци сме заедно за да намерим удовлетворение от това с което се занимаваме.

Знаеш трасето е динамично след всеки автомобил то се променя- така е и при всяко състезание няма точна формула, или не може да се приложи към ситуацията.
        Именно затова се самосъздаде БОС и мисля, че добре си свърши работата през 2007 на база натрупан опит от 7 години.
        На тази база бе създаден и календарния план 4 състезания в точно определено време за 2008г., затова дори бяхте поканени и Вие като гости но с лични препоръки на всеобщо обсъждане, за това кои има даденост и какво може да свърши за този спорт, има и поканени които се отказаха защото по техни си критерии не можеха да ни помогнат за по успешна следваща година.

Конституцията дори на САЩ е създадена да удовлетворявя възможностите на обществото на определен етап от развитието си. Създателите са проумели че общестото се променя и тя трябва да се променя със същото темпо.

Така и БОС потърси начин да осъвремени правилника, но се оказа че поканените не желаят диалог и дори не го пожелаха, защото са с изградена стратегия с която ние в БОС трябва задължитено да се съгласим.

Мисля че спорта ни "OFFROAD" не е религия с догми, това за мен е философия - начин на живот и ще продължа да го правя независимо от това кой има амбиция да бъде НАЧАЛНИК,
        нали в това се крие чара - "OFFROAD"
        Киро явно малко съм говорил през годината, а на срещата бях само гост без право да говоря.
        Може да се каже, че станахме шампиони въпреки някой спорни решения на някой организатори. Защото всеки си тълкува правилника както си иска и му е изгодно. Но от организатора няма на кого да се оплачеш, ние го направихме за Варненското състезание и не получихме дори отговор от "Комисията за ОФФ-Роад".
        Това си е обречено на провал, защото организаторите да се санкционират сами, ами замисли се не става.
        Как така решихте да са точно 4 състезания, защо на са 5 например или 6. При направена заявка (още на срещата в Стара Загора) от нашия клуб да се прави състезание от шампионата вие въобще разгледахте ли я.
        Нормалния ред в една неправителственна организация е изборност за определен срок за всеки един орган. Моите уважения към всички членове на БОС, но те от кого и кога са били избирани. Ти сам го казваш "БОС се самосъздаде".
        В крайна сметка всеки клуб има право да заяви да организира състезания в шампионата и единствено УС на БФАС решава дали едно състезание ще влезе или не в шампионата.
        За това нека изкараме весело празниците и с настъпването на новата година обединим усилия за да направим един още по-добър шампионат.

Коментар

Първоначално публикуван от nikiata Преглед на мнение
          Ебати хранилката стана в тая тема
          Колега, моля да се въздържате от лични мнения встрани от темата, които са Спам за нея. Хората, които пишат тук, са доказани състезатели и организатори и как те общуват помежду си, е лично техен проблем. Ако прекалят, този Подфорум си има Модератор. Коментара Ви е излишен.
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Искам и аз да кажа, като човек, имащ желанието този шампионат и спорт да се развиват все по-добре, без никакви претенции като организатор,БОС и т.н. Тази година, мислим да подготвим автомобил, с който да участваме на ВСИЧКИТЕ състезания ( живи и здрави разбира се). За сега, като хора които искаме да подготвим колата си спрямо правилника, да знаем за какво да се готвим и как да си разпеделим година, виждаме само кавги и нищо градивно. Всеки иска да придърпа килимчето към себе си и е прав сам за себе си. И аз, а предполагам и всички други състезатели, искаме да чуем какъв ще бъде правилника, който се надявам да бъде спазван от всички и за всички без изключения. Винаги ще има такива, които са против правилника, такива които ще спорят, но когато той е утвърден и се спазва безапелационно, си мисля, че няма да има проблеми. За състезанията ... според мен 8 броя не са много, но са разпределени лошо Според мен, за година от 12 месеца, 8 състезания звучи нормално. Това е лично мнение, и се надавам всички спорове да се решът в скоро време и да се получи един много добър шампионат. Весело прекарване на празниците.
            RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
              Колега, моля да се въздържате от лични мнения встрани от темата, които са Спам за нея. Хората, които пишат тук, са доказани състезатели и организатори и как те общуват помежду си, е лично техен проблем. Ако прекалят, този Подфорум си има Модератор. Коментара Ви е излишен.
              Колега,това е форум в който всеки мойе да изказва своето мнение.А това че незнаеш дали съм ДОКАЗАН СЪСТЕЗАТЕЛ си е твой проблем.
              и като участник в този шампионат нещата написани тук ме интересуват.
              Хайде със здраве.
              Весели празници на всички!

Коментар

Първоначално публикуван от Dandi Преглед на мнение
                няма ли някой да пусне дати за 2008,
                че мисля да карам догодина
                братчет къде тругна бе,стой си отстрани с бирата по-добре е
                ПАВКО
                0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
                  братчет къде тругна бе,стой си отстрани с бирата по-добре е
                  опа
                  аз бира пия само рано сутрин
                  а ако искаш догодина може да се пробваме на трасето

или в кръчмата
                  WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

ОК.,но ти без мен и в Южния парк ще се загубиш,а и ако се окаляш кой после ще те вади а?
                    ПАВКО
                    0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от nikiata Преглед на мнение
                      Колега,това е форум в който всеки мойе да изказва своето мнение.А това че незнаеш дали съм ДОКАЗАН СЪСТЕЗАТЕЛ си е твой проблем.
                      и като участник в този шампионат нещата написани тук ме интересуват.
                      Хайде със здраве.
                      Весели празници на всички!
                      Всеки "мойе" да изказва собственото си мнение, стига да се събразява с правилата на Форума. Не е зле да ги прочетете, защото с регистрацията си тук сте приели да ги спазвате. А "оспамването" на една тема с мнения, които не са по същество, е нарушение според тези правила. Сигурно Ви интересуват датите и правилника на Шампионата, а не " каква хранилка" е станала тая тема.
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

абе какво става тука.имам чувство;че се делят поне 100хиляди евро.толкова ли е голяма далаверата да правиш състезания.като гледам каква борба се е заформила.или май някои не обичат да излизат от светлината на прожекторите.ей туй славата гооолема работа.оставам с впечетление че някои от така наречените организатори не им се ще някой да им измъкне кокала.сабират си се сами решават си кога и как да си правят състезанията измислат си правилата а и също така как да ги прилагат.нас Обикновените оф роудари не ни е...ат много много за мнение.когато преди време казах на един оганизатор че е добре да се направи национална конференция за да се обсъди най вече правилник начин на прилагането му и изисквания към автомобилите и др. той ми каза че това е тъпо.щяло да стане говорилня.аз си мисля че на това му викат тоталитаризъм а не демокрция . всички бягат от темата класове ама истински.нямало достатъчно състезатели.да и ще стават още по малко .вместо да се привличат нови хора се гонят стари. това е моето скромно мнение господа .изсказвам го много рядко. пс.не забравяйте че състезателите са тези които ви правят състезанията.Ще се видим на нивата чао
                        GOD GAVE THE METAL

Коментар

Мноооого си прав !

Коментар

Браво Геро ЕВАЛА. Заради тея които си описал спрях да пиша по тая тема за "Шампионати,състезания ,спортни прояви" понеже им станах неудобен ама и тяхната няма да я бъде още много време. Ще се направи паралелен шампионат който да е по-интересен от този и щесе свърши тяхната.
                            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                            Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                              Браво Геро ЕВАЛА. Заради тея които си описал спрях да пиша по тая тема за "Шампионати,състезания ,спортни прояви" понеже им станах неудобен ама и тяхната няма да я бъде още много време. Ще се направи паралелен шампионат който да е по-интересен от този и щесе свърши тяхната.
                              То днес слушах по "новините" , че се е създала нова "федерация" от Бончо Дунев - алтернативна на БФАС ( те там с Янакиев одавна си имат "закачка" ) , че нищо чудно и в ОФФРОУДА да настъпят промени... Няма константни "неща" колеги, всичко около нас е Динамичноо...

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                                Всеки "мойе" да изказва собственото си мнение, стига да се събразява с правилата на Форума. Не е зле да ги прочетете, защото с регистрацията си тук сте приели да ги спазвате. А "оспамването" на една тема с мнения, които не са по същество, е нарушение според тези правила. Сигурно Ви интересуват датите и правилника на Шампионата, а не " каква хранилка" е станала тая тема.
                                Колега zzlatev , моите уважения, но наистина знаете ли кой е "лично" заинтересуван от темата? Аз лично вече няколко месеца стягам джипката за сезон 2008 и това , че не ме познавате и не съм си мерил пиш....та с някой личности не значи, че тази тема не ме интересува и не значи , че не мога да кажа какво мисля тук!
                                Ами ако трябва направете тема " За доказани" и там да пишат трима - четирима... Шампионата в България се прави от 20-30 състезатели и още толкова ентусиасти. Аз съм засега от втората половина, но и без такива не може, нали?
                                Последно редактирано от nitro; 30-12-07, 00:38.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X