Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАТИ ЗА ШАМПИОНАТ 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ДАТИ ЗА ШАМПИОНАТ 2008

Първоначално публикуван от GERO Преглед на мнение
    абе какво става тука.имам чувство;че се делят поне 100хиляди евро.толкова ли е голяма далаверата да правиш състезания.като гледам каква борба се е заформила.или май някои не обичат да излизат от светлината на прожекторите.
    Геро, почти уцели Според Янчо Терзиев печалбата е минимум 15 000 лева при бюджет 12000 Но за всичко останало си болезнено прав и точно такова е положението в момента...
    Но...ще дойдат и по-добри дни...

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
      Колега zzlatev , моите уважения, но наистина знаете ли кой е "лично" заинтересуван от темата? Аз лично вече няколко месеца стягам джипката за сезон 2008 и това , че не ме познавате и не съм си мерил пиш....та с някой личности не значи, че тази тема не ме интересува и не значи , че не мога да кажа какво мисля тук!
      Ами ако трябва направете тема " За доказани" и там да пишат трима - четирима... Шампионата в България се прави от 20-30 състезатели и още толкова ентусиасти. Аз съм засега от втората половина, но и без такива не може, нали?
      Благодаря ти за подкрепата колега.
      Тази тема е за доказани състезатели и модератори явно

Коментар

Немога да разбера и друго.какъв е проблема който иска и може да направи състезание.като го направи лошо следващия път няма да отиде никой.той губи.омръзна ми само да слушам как този или онзи бил л....р или к...л как неможело то така да правиш състезания.цитират се правилници федерации асоциации спуснати ОТГОРЕ правила и как само богоизбраните можели да го правят.като им кажеш ти казват хайде направи го ти но ако започнеш ревват веднага.офроуда господа не е запазена марка на никой организатор участник или зрител.който може го прави който не го д.ха.това е. П.С.Пожелавам на всички здраве и всичко най добро.да ви е честита новата година.успех. геро
        GOD GAVE THE METAL

Коментар

Немога да разбера и друго.какъв е проблема който иска и може да направи състезание.като го направи лошо следващия път няма да отиде никой.той губи.омръзна ми само да слушам как този или онзи бил л....р или к...л как неможело то така да правиш състезания.цитират се правилници федерации асоциации спуснати ОТГОРЕ правила и как само богоизбраните можели да го правят.като им кажеш ти казват хайде направи го ти но ако започнеш ревват веднага.офроуда господа не е запазена марка на никой организатор участник или зрител.
          + 100

Коментар

Първоначално публикуван от nikiata Преглед на мнение
            Благодаря ти за подкрепата колега.
            Тази тема е за доказани състезатели и модератори явно
            Колеги, май Вие нещо не разбрахте, забележката беше за излишния спам( мнението Ви " каква хранилка стана тая тема" според мен е абсолютно не на място), не свързан с темата, която се дискутира. Всякакви други тълкувания са плод на Вашето въображение.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Хубаво е да има спорове и то защото спора поражда истината а ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА винаги една и тя е че це има ШАМПИОНАТ 2008
              Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Засега Шампионат официално има, има и дати. Горе на синия банер има Календар, кликнете на него и ще видите датите и състезанията, които поне към момента са ми подадени от организаторите. Аз само съм ги въвел там, на въпроси могат да отговарят само хората, които ги организират.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
                  Геро, почти уцели Според Янчо Терзиев печалбата е минимум 15 000 лева при бюджет 12000 Но за всичко останало си болезнено прав и точно такова е положението в момента...
                  Но...ще дойдат и по-добри дни...
                  Ама ти наистина си досто дебелоок.Казах ти , че ако Булмикса ти е дал 20 000 лева колкото му поиска ,това сътезание не струва повече от 5 000 лева със всичките му фанелки и шапки за по 2,2лева.Сиреч ,другите си ги прибрал.И ако някой далавери от организацията си ти.Две години бяхме в екип и си ми ясен.Не ми отваряй ако обичаш устата , не се занимавай с мен.Както написах по горе, само ще ти гледам сеира.

Коментар

Немога да разбера и друго.какъв е проблема който иска и може да направи състезание.като го направи лошо следващия път няма да отиде никой.той губи.омръзна ми само да слушам как този или онзи бил л....р или к...л как неможело то така да правиш състезания.цитират се правилници федерации асоциации спуснати ОТГОРЕ правила и как само богоизбраните можели да го правят.като им кажеш ти казват хайде направи го ти но ако започнеш ревват веднага.офроуда господа не е запазена марка на никой организатор участник или зрител.който може го прави който не го д.ха.това е. П.С.Пожелавам на всички здраве и всичко най добро.да ви е честита новата година.успех. геро
                    Геро, много си прав, но за да стане това трябва да се направи една малка промяна в правилника - всеки състезател да не е задулжен да участвува във всяко състезание, така, че ако пропусне две(примерно) да не се отрази в крайният резултат.В сегашният вариант пропуснешли и едно всичко е загубено.Ако има примерно осем състезания, а само от пет се смятат точките, всеки ще си направи сметката на кои да участва, и на кои не.Може да учасвува на всички и само пет да си избере за класирането. Така е много демократично, ще има конкуренция м/у организаторите и до година-две лошите организатори ще отпаднат.

Коментар

Много си прав Христо това е моето предложение за шампионата от много време и се надявам това да стане в един момент.
                      За 8 състезания само не знам дали да се взимат 5 или 6 и като се има предвид, че има две състезания, които 7-дневни и ще са с коефициент 2, значи броя на състезанията все едно става 10 и от тях да се взимат 7 например. Тогава може да си позволиш да не караш в едно голямо и едно малко или в три малки състезания.
                      Това мисля, че ще устройва всички които карат в шампионата и наистина ще отсее организаторите.
                      Аз лично искам да се състезавам във всички състезания, но не съм сигурен, че ще мога.

Коментар

Oще повече на всеки може да се случи да има някакъв ангажимент точно по времето на някое от състезанията.
                        Лошото е, че ако състезанията имат различен коефициент, някой организатори ще имат привилегия.Според мен поне една или две години състезанията трябва да са равнопоставени по отношение на сестезателите-т. е. еднакъв коефициент. По този начин ще се разбере и как се въсприемат многодневните състезания. Те могат да са много удобни са организаторите и краино неприятни за състезателите.
                        Моето мнение е че две от състезанията, по избор не трябва да са задължителни.

Коментар

това са последно обявните и одобрени дати от БФАС http://www.sportinfo-bg.com/index.php
                          --------------------------------------------------------------
                          Ал. Иванов
                          +359888561561

Коментар

Първоначално публикуван от alexmotors Преглед на мнение
                            това са последно обявните и одобрени дати от БФАС http://www.sportinfo-bg.com/index.php
                            Сашо, да не си вече в Комисията сред Избранниците ...?!?

Коментар

Първоначално публикуван от alexmotors Преглед на мнение

Колега, това вече не е ли актуално?

ІІІ. ШАМПИОНАТ – “ОФ-РОУД” :
                              Дата Проява Организатор Валидно за:
                              1. 01-03 март “ТРОЯН ТРОФИ 2008” АСК “Сдружение Клуб 4х4 Адвенчър” Нац. ш-т І кръг
                              2. 26 април-03 май “Балкан офроуд рали 2008” АСК “Гладиатор” Нац. ш-т ІІ кръг
                              3. 30 май-01 юни “ВАРНА ТРОФИ 2008” АСК “Сдружение Клуб 4х4 Адвенчър” Нац. ш-т ІІI кръг
                              4. 04-07 юни “Мургаш Офроуд Рали 2008” АСК “Трофи клуб България” Нац. ш-т - ІV кръг
                              5. 11-14 юни “Ком-Емине офроуд рали 2008” АСК “Трофи клуб България”,“Хот Екстриим”,“Гладиратор” Нац. ш-т V кръг
                              6. 02-09 август “АДВЕНЧЪР БЪЛГАРИЯ 2008” АСК “Сдружение Клуб 4х4 Адвенчър” Нац. ш-т VI кръг
                              7. 05-07 септ. “Булмикс оф-роуд София 2008” АСК “Сдружение Клуб 4х4 Адвенчър” Нац. ш-тVІI кръг
                              8. 25-28 септ. “СОФИЯ ТРОФИ 2008” АСК “Хот Екстриим” Нац.ш-т VІІI кръг
                              Говоря ти дъще, сещай се снахо!

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
                                Сашо, да не си вече в Комисията сред Избранниците ...?!?
                                аз съм редови посетител на форума,който видя новите дати и съотвено ги отразих за всеобщо достояние
                                --------------------------------------------------------------
                                Ал. Иванов
                                +359888561561

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X