Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАТИ ЗА ШАМПИОНАТ 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ДАТИ ЗА ШАМПИОНАТ 2008

Не само това.Оказа се,че председателя е идвал на най-малко състезания през годината,и самия той се показа чак когато дойде време за избор на нов.

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
      Виждам, че се стараеш да провокираш тук пишещите, като не се оглеждаш назад да видиш миналата година кога имаше правилник, календар, хомологация по БОС (FIA и БФАС ги нямаше) и тем подобни разяснения които търсиш сега ?!?
      Имаше БОС, който със своите обединителни и кординационни функции гарантираше изпълнението на всичко и съгласуването на организаторите на отделни кръгове.След провокираната от теб ситуация сега вече го няма.Тъй като зная твоето мнение , че стар правилник няма/не ме карай като теб да ровя за стари постове/аз се притеснявам , че няма готова структура, която да влезе в ролята на БОС.На събранието останах с впечатление ,че ти и Иван ще се нагърбите с тази задача, но той пише , че не иска, за теб не знам.Новата структура, която създаваш може да не получи достатъчно доверие и всеки от организаторите ,като теб, да прави каквото си иска.Това са притесненията ми.
      Последно редактирано от VE LA; 19-12-07, 13:42.

Коментар

когато стана ясно на събранието в софия че офроуд клуб "варна" ще организира ''варна трофи 2008'' , тодор христов оттегли заявената от него дата през юни (30.05- 01.-06 ). това беше позитивно мислене.все пак да се появят две състезания по офроуд с разлика от 3-4 дни е недопустима грешка.

още повече че доста хора от града едвам намират възможност да участват в едно състезание за годината.
        Последно редактирано от ПЛАМЕН ТЕНЕВ; 19-12-07, 18:31.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Колеги, по получената от Вас информация и според календара на БФАС в Календара на Форума( горе, на синия банер, между Нови теми и Бързи връзки) са поставени всички състезания за 2008 от Националния шампионат, Дамския шампионат и отделно Шумен 4х4. Моля да ги погледнете и ако има промени, да ми пратите по едно ЛС. Благодаря предварително.
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
            когато стана ясно на събранието в софия че офроуд клуб "варна" ще организира ''варна трофи 2008'' , тодор христов оттегли заявената от него дата през юни (30.05- 01.-07 )...
            Пламене, наглоста и безочието ти стават пословични ! Днес в 15.52 часа разговаря с мен по телефона и ти обясних, че промяна в календара, който съм заявил НЯМА !!! Точно след 20 минути си пльоснал поста си с точно обратното !!! Никога не е ставало ясно нито съм оттеглял заявката за състезание във Варна !!! За незнаещите тук, на сбирката в Пловдив ти преотстъпи датата си на Терзиев, а след като той се отказа и я взе Доктора !!! Веско Делфина с новоучредения клуб "Черно Море" Варна е заявил тази дата(чрез мен) още на 19 ноември, след твоя публичен отказ да организираш състезание във Варна !?! Днес ти го обясних това и ти казах, че няма лошо да му се обадиш и ЗАЕДНО да го направите ! Не си измисляй глупости, за да оправдаеш себе си...

Коментар

точно ти и пред свидетели заяви, че след като сме решили на събрание на клуба все пак да правим варна 2008, ще си оттеглиш датата.
              разговора ми със теб се състоя в действителност и той ми даде потвърждение за това какъв лигав елемент си.
              твоята дума, дадена от теб пред някой явно не струва и пукната пара. ти се извърташ като хлъзгава риба и си мислиш че след като пишеш в този форум лъжи, няма кой да те спре. бъди сигурен че си преминал границата от която сам можеш да се извъртиш.

и ако случайно срещна пост в който да ме споменаваш, знай че ще го възприема като лично предизвикателство.
              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
                ...и ако случайно срещна пост в който да ме споменаваш, знай че ще го възприема като лично предизвикателство.
                Ето за това си прав, за мен е загуба на време, а и ставаш известен с постовете ми...

Коментар

АБЕ АЗ ЛИ НЕ СХВАЩАМ ИЛИ КАКВО
                  НАЛИ ПЛАМЕН_ВАРНА НЯМАШЕ ДА ОРГАНИЗИРА НИЩО
                  А СЕГА ТОВА ДРУГ ПЛАМЕН ЛИ Е

Коментар

Понеже не съм присъствала на срещата в София искам наивно да задам няколко въпроса, че съвсем се обърках:
                    1. В сайта на БФАС има специален правилник за провеждане на оф-роуд състезания от Националния шампионат. Вярно, че е от 2005 г., но поради липса на друг не е ли той в сила?
                    2. Отново в сайта на БФАС има Комисия по оф-роуд към БФАС. Тя не е ли лигитимна и ако е така защо трябва да се избира друга?
                    3. Комисията по оф-роуд към БФАС не изготвя ли календара за 2008 г. и не е ли тя органът, който одобрява молбите на отделните организатори и уточнява датите?
                    4. Ако в Календара на БФАС официално ги има кръговете от Националния шампионат, то какъв различен Календар ще се изкарва през януари.
                    Не искам да засегна никой с тези въпроси или да предизвикам дискусии или лични спорове и нападки тук във Форума, кадето като публична трибуна всички трябва да се уважаваме.

Коментар

То и да си присъствала пак щеше да се объркаш, но нещата са свързани:
                      1. Правилник към БФАС има, но няма комисия която да го промени в съответствие с този дето реално карахме през 2007.
                      2. Да има комисия която не действа, няма права и задължения. Не е ясно кой я е предложил и кога е била утвърдена (би трябвало това да стане с решение на управителния съвет на БФАС). Състава и много прилича на този от БОС, но липсват Вера и Тодор, не знам дали е случайно. Едно от нашите предложения е на събрание на представители на клубовете да се избере и предложи на УС на БФАС нов състав на тази комисия.
                      3. Както казах по горе тази комисия няма права и задължения, а всеки клуб който иска да организира състезание заявява това пред БФАС и УС на БФАС решава календара.
                      4. Не добрата комуникация между организаторите на състезания доведе до този парадоскален календар и може УС на БФАС да направи някой промени в него с цел той да е по лек за съзтезателите. А и някой от организаторите на БОС може вече да не желаят да организират заявените съзтезания.
                      Надявам се да съм бил полезен.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
                        4. Не добрата комуникация между организаторите на състезания доведе до този парадоскален календар и може УС на БФАС да направи някой промени в него с цел той да е по лек за съзтезателите. А и някой от организаторите на БОС може вече да не желаят да организират заявените съзтезания.
                        Нещата ,колега имат истински имена и трябва да имаш смелоста ,като ги вършиш ,след това да ги назовеш.Комуникации и с теб и с Тодор много.Лично аз ви казах календара наБОС още на Гърция и това ви помогна да напишете вашия вариант , който сега хората четат и не могат да проумеят.Защо не кажеш ,че твоята огромна амбиция сътвори тази глупост. а опаковаш фактите в сложни думи.Никой от вас не консултира заявените дати с комисията ,легитимна или не.Впрочем ти да не представляваш целия управителен съвет на БФАС та определи легитимноста на комисията.
                        Защо не попиташ колегите състезатели ,искат ли да карат осем кръга.Три от които седем дневни и пет тридневни, нацвъкани по три на месец.
                        Ето ,аз ги питам вместо теб.
                        Колеги, кефи ли ви календара за 2008г.?

Коментар

Янчо къде прочете, че съм написал нелегитимна за комисията??? Или и ти си на това мнение.
                          Не тя е легитимна ако е утвърдена с решение на УС на БФАС, което ще помоля да ми предоставят за да се запозная с него и тогава ще мога да коментирам този факт.
                          Но, че не е действаща го показват големите разминавания в правилника, който седи в БФАС и този по който караме, както и липсата на отговор по възражението срещу организатора и неговите действия на Варна Трофи 2007.
                          Янчо и на мен не ми харесва шампионата в този вид, но се надявам УС на БФАС, да вземе правилното решение, защото онази вечер ние (защото и аз бях там като гост) не можахме да стигнем до него.

Коментар

Доколкото знам от Жоро Янакиев предстои нова среща на представители на клубовете и членове на комисията за доуточняване на календара и другите подробности. От отговора, който получих от него разбрах, че всичко е все още под въпрос. Според не гоне съществува голям проблем и всичко ще си дойде на мястото. Не знам дали всъщност е така, но ... май отговор на наболелите въпроси ще бъде даден след време
                            Живей за всеки дъх!

Коментар

Ебати хранилката стана в тая тема

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
                                То и да си присъствала пак щеше да се объркаш, но нещата са свързани:
                                1. Правилник към БФАС има, но няма комисия която да го промени в съответствие с този дето реално карахме през 2007.
                                2. Да има комисия която не действа, няма права и задължения. Не е ясно кой я е предложил и кога е била утвърдена (би трябвало това да стане с решение на управителния съвет на БФАС). Състава и много прилича на този от БОС, но липсват Вера и Тодор, не знам дали е случайно. Едно от нашите предложения е на събрание на представители на клубовете да се избере и предложи на УС на БФАС нов състав на тази комисия.
                                3. Както казах по горе тази комисия няма права и задължения, а всеки клуб който иска да организира състезание заявява това пред БФАС и УС на БФАС решава календара.
                                Шампионе,
                                пичове и пички,
                                Иване,
                                след като не си удовлетворен от управлението,
                                организацията, правилата по които се проведе шампионата 2007

защо не се откажеш от шампионскита си титла,
                                която си получил по неправомерен и неравностоен според теб начин.

Според мен благодарение на доброволния труд и желанието да го има този вид спорт се самоучреди БОС - хора които имат вече опит за правене на състезания, които да се харесат на състезатели, публика, медии, спонсори.
                                Всеки от нас- БОС е споделял проблеми, търсел е решение не само вътре в групата, никой в рамките на групата не е променял изградената стратегия за 2007.
                                Всички ние спортисти организатори и запалянковци сме заедно за да намерим удовлетворение от това с което се занимаваме.

Знаеш трасето е динамично след всеки автомобил то се променя- така е и при всяко състезание няма точна формула, или не може да се приложи към ситуацията.
                                Именно затова се самосъздаде БОС и мисля, че добре си свърши работата през 2007 на база натрупан опит от 7 години.
                                На тази база бе създаден и календарния план 4 състезания в точно определено време за 2008г., затова дори бяхте поканени и Вие като гости но с лични препоръки на всеобщо обсъждане, за това кои има даденост и какво може да свърши за този спорт, има и поканени които се отказаха защото по техни си критерии не можеха да ни помогнат за по успешна следваща година.

Конституцията дори на САЩ е създадена да удовлетворявя възможностите на обществото на определен етап от развитието си. Създателите са проумели че общестото се променя и тя трябва да се променя със същото темпо.

Така и БОС потърси начин да осъвремени правилника, но се оказа че поканените не желаят диалог и дори не го пожелаха, защото са с изградена стратегия с която ние в БОС трябва задължитено да се съгласим.

Мисля че спорта ни "OFFROAD" не е религия с догми, това за мен е философия - начин на живот и ще продължа да го правя независимо от това кой има амбиция да бъде НАЧАЛНИК,
                                нали в това се крие чара - "OFFROAD"
                                siko

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X