И ние сме готови.....отвсякъде
Потрайте още малко.Датите са пуснати в БФАС.Мисля,че вече са и гласувани.На 17.12 е официалното награждаване и ще бъдат раздадени книжките с всички състезания към федерацията по автомобилни спортове.
Много интересно са наредени датите за състезания Юни месец. Особенно тези дето са предложени от АСК "Трофи клуб България" (това сигурно е доктора, защото го няма в списъка на БФАС).
Застъпването на състезания предлагани от 4х4 Адвенчър и Трофи клуб го разбирам, но пускането на две състезания в две последователни седмици от един и същи клуб буди голямо недоумение. И то в периода точно преди Берлин - Бреслау. Г-н Ковачев как евентуално ще участват тогава повече български екипажи там.
Или ще делим нещата на едни дето карат за Българския шампионат и другите дето карат и други състезания извън България.
Пламене нямаш думи ли?
Ами така става като не се сяда да се разберат всички клубове за това кои какво ще организира.
И какво се получи 8 състезания за шампионата. Като гледам 4-те дати на Тодор си повтарят старите състезания, но това което е пуснато от доктора или от името на БОС буди много въпроси с двете състезания през юни. То май единственото нормално състезание от тези на доктора е на Десо и до някъде на Сашо.
И да ти кажа, че чух някви коментари за Варна:
1. Ти не си включен в сметките на доктора и сашо
2. Ти нали пред всички миналата година заяви, че не ставаш за организатор и няма да го правиш.
Пламене нямаш думи ли?
Ами така става като не се сяда да се разберат всички клубове за това кои какво ще организира.
И какво се получи 8 състезания за шампионата. Като гледам 4-те дати на Тодор си повтарят старите състезания, но това което е пуснато от доктора или от името на БОС буди много въпроси с двете състезания през юни. То май единственото нормално състезание от тези на доктора е на Десо и до някъде на Сашо.
И да ти кажа, че чух някви коментари за Варна:
1. Ти не си включен в сметките на доктора и сашо
2. Ти нали пред всички миналата година заяви, че не ставаш за организатор и няма да го правиш.
това което мога да ти кажа иване е че си лъжец и интригант. "цитираш" ме доста свободно с елемети на разсъждения. ти дори не беше там и си чул от някой неща които ти се е изкало да чуеш. поне да беше чул коментарите за себе си от "възторжената" публика дето те освирка. неща да се занимавам с теб.
...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Ти си го казал за първи път пред всички на награждаването и после го потвърди и пред нас с Долфи след това, че няма да правиш повече състезания.
Публиката не знам как реагира, но пляскаше и се радваше когато паджерото мина през калта, НА ХОД.
А ти след като ни каза да минем на всяка цена през тряла, за които не бяха обявени никакви наказания, ни наказа за едно махнато колче, при положение, че не наказа други състезатели (твои приятели) за счупени колчета.
Ето това е проблема, не самото наказание, а избирателното наказване. В това отношение вземете пример от Тодор и Булмикс Трофи 2007, където брат наказа брат си, въпреки че имаше шанс да се бори за второто място в шампионата.
Защо не се сърдим на Десо за наказанието на Бистрица, защото си беше принципно решение към всички състезатели и си беше негово право, защото правилника дава възможност за тълкуване. Но решението беше за всички, забележи за всички.
И пак да напиша не виждам защо плачеш след като БОС не са ти пуснали дати за твое състезание във Варна, освен ако не се казва Мургаш трофи или Ком-Емине. Ама това доктора си го е запазил ще иска права внимавай.
здравейте , най-сетне това свърши .добрата организация и перфектната работа на екипа ми за съжаление не можа да компенсира обидно несериозното отношение на някои офроуд елементи към поетите ПЛАТЕНИ ангажименти.
1.за последния ден таргата беше предупреден от доста време ,както и на самия последен ден и то от мен! и явно се видя ,че решението му да изкара някой лев надделя с риска за живота на децата които возеха уазките .той ще бъде разжалван!
2.кирил панаьотов си позволи да се прави на организатор тип свободен електрон и проведе социологически експеримент на тема "състезателите са безсмъртни глупаци" по свой вкус за сметка на организаторите ,състезателите и целия форум наречен национален шампионат.
разжалван е!
3.оркастудио са фирма която е много заета и физически са нямали време да осветят информационно състезателните дни.
4.организатора наречен ГЛАВЕН не можа да надделее над тези фактори с нормални човешки средства и за това се сам разжалва ! ОТТЕГЛЯМ се от организаторска дейност в националния шампионат .аз каквото можах направих вие му мислете
5.янко не си прав да се сърдиш.нестартиралите от предния ден се нареждат по стартови номера.обади ми се.
контестацията на екипжа на булмикс бе разгледана ,но поради тяхното отсъствие не бе взето публично отношение.(виж регламента).
искам да благодаря на екипажите за силата им ,за волята им да се борят ,и за желанието им да намерят и да се доберат до финала.
благодаря на момчетата и момичетата от варна и добрич ,които безрезервно и всеотдайно си вършеха работата по съдийството и без които нямаше да е възможно провеждането на състезанието.
благодаря на пламен русев и на галиан господинов . с тях е удоволствие да се работи .
нека всеки който иска да прави състезания ,нека се замисли върху горните ми думи и да прецени дали е готов да поеме отговорноста за човешки животи и да издържи и да не се огъне тогава когато е подложен на брутален натиск .
състезанията са за състезателите ,офроуда е за всички!!
сбогом
Мисля, че след като сам си преценил веднъж, че не става, то явно не става. Дай път на другите, които искат да пробват, те може и да успеят.
не съм забравил за написаното от мен. нито за казаното от мен. направих възможното да дам път на желаещите да опитат или да се пробват или както и да го наречеш после по твоят си начин.
нека да е ясно за теб и за всички останали, че за осъществяване на състезанието във варна подкрепям клуба ни и хората, които дават реалният си принос в организирането на това мероприятие.
колкото до бос ,то сам си знаеш ама що пишеш глупости.
...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Абе на активистите във форума /Тодор и Иван/да не са им счупени компютрите , не пишат нищо.Снощи беше последното събрание на БОС, уж искаха информацията да стига до всички пък не казват нищо . . .?Не вярвам да ги е срам ,защото снощи не ги беше.
Коментар