Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самоков Трофи 2013 (19,20,21-Април)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Самоков Трофи 2013 (19,20,21-Април)

Аз пък чакам да разбера по какъв начин точно "преразгледаха" втория специален етап от първия състезателен ден? Видно е, че не са го отменили. Очевидно са отменили наказанията на някои състезатели. Искам да разбера на кой, как и защо?
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Аз пък си мисля,че каквото и да получим като отговор, то той няма
      да е това което очакваме! Или просто казано ще е някаква "измислица,премислица"!
      Защото още докато чакахме награждаването разбрах колко е повърхностно отношението и интересът на организаторите
      за това, какво е мнението на състезателите за това как е протекло и се проведе, състезанието в Самоков.

Коментар

Интересно ми е, догодина живот и здраве, колко ли екипажа ще има ....

Коментар

Първоначално публикуван от samokovgeo Преглед на мнение
          Съжалявам само за Калин.Заслужаваше си второто място но много от колегите викнаха срещу него.Той кара перфектно.Не бяхте прави Колеги.
          Чичо Оги,някои хора не могат да разберат че по важно е карането и кефа от него,а за класиране-каквото дойде!!!
          Но така става когато се вкарат некви кинти,всичко отива по дяволите.Честито на победителите.Успех на всички във веригата!
          Калин Митров-0887929490

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Митров Преглед на мнение
            Чичо Оги,някои хора не могат да разберат че по важно е карането и кефа от него,а за класиране-каквото дойде!!!
            Но така става когато се вкарат некви кинти,всичко отива по дяволите.Честито на победителите.Успех на всички във веригата!
            Уникален си братле.Свалям ти шапка.Искам да те уверя,че кинти не са играли.Има още състезания и ти ще покажеш какво можеш.Ако ме победиш в Лазарово ,ще те почерпя лично.Поздрави Оги.

Коментар

Първоначално публикуван от samokovgeo Преглед на мнение
              Уникален си братле.Свалям ти шапка.Искам да те уверя,че кинти не са играли.Има още състезания и ти ще покажеш какво можеш.Ако ме победиш в Лазарово ,ще те почерпя лично.Поздрави Оги.
              Не си ме разбрал правилно! Става въпрос за голямата награда за веригата!!!!
              Калин Митров-0887929490

Коментар

• от дотук написаното виждам че си има едни и същи мънкячи (че имаше пропуски и грешки в организацията имаше и не го отричам) Делев им прави трофи траял в самоков се прави трофи рали учасниците в клиповете които изтъква бакалов имат еднакви отколонения от трака като всички останали , калпачки става пръв понеже знае трасето той стана пръв и на сливен понеже и там е карал трасето . не можете ли да бъдете маже е каквото това е , най - ощетения в това състезание Калин не мрънка а всички останали мрънкат ..... книгата не била точна ....... калин може да си намери пътя гипса може да си намери пътя без трип и с навигатор за първо състезание а други хора не могат ... явно повече обичате да си чешате езиците отколкото да се състезавате
                правилника имал много пропуски ..... има да ..... защо като се качи правилника преди месеци и беше поискано мнението на учасниците никои не каза че правилника не е добър........
                организаторите не знаели правилника ..... аз пък не видях и някой от учасниците да го знае
                правите си някакви тънки сметки за наградата в края на сезона още от първото състезание ...... не си представям как ще се ядете към 4- 5- 6 състезание ............. просто е смешноооо
                от тук на там мога да пиша и да пиша но няма да ви доставя това удоволствие ...........
                чакам делев да ми прави класиранията да ви ги кача за да можете да си чешете езиците още сигурно ще ви стане добре

догодина нямало да има участници
                и по добре
                5 стабилно отколкото 20 сметкаджии

вместо да си помагаме ние се ядем един друг

каквото почукало такова се обадило

през цялото състезание се опитах да запазя добрия тон и да угодя на всички
                но явно колкото си по добър толкова повече ти се качват на главата
                следователно ..............

то се видя кой колко може да кара и кой колко може да мрънка

и публика и участници и всички го видяха

всички видяха как "старт от скрапа" побеждават машини за хиляди левове

за мен победителя в това състезание е Калин бори се като мъж нямаха претенции за непредвидения специален етап от петък нямаха претенции към книгата нямаха претенции за раладжииското трасе в петък

просто едни си го могат други не

нахулете ме уплуваите ме
                но моето мнение е това
                Последно редактирано от Goblin; 22-04-13, 23:32.

Коментар

Първоначално публикуван от OnlyGodCanJudgeMe
                  нямаха претенции за непредвидения специален етап от петък нямаха претенции към книгата нямаха претенции за раладжииското трасе в петък
                  Значи който няма претенции-има право да се брои за морален победител.

Браво...

Нищо лично към Калин, знам го как кара, със сърце и разум, но не мислите ли, че на фона на толкова недоволни е редно да се замислите дали аджеба нещо в организацията и правилника не е било наред, вместо да се правите на голям организатор, вследствие на това да не се вслушате в критиките които ви правят изявени в офроуда хора?

По принцип избягвам да коментирам състезания на които не съм бил поне като публика, но в случая ми направи впечатление масовото недоволство на състезателите и дебелокожието на господина дето само Бог можел да го съди.

Ами то догодина не 5, може и само двама-брата, и братчеда да се наредят на старта, с такова отношение...

Извинявайте за острата реакция, но не мога да се сдържа.
                  Последно редактирано от Кольо; 22-04-13, 23:28.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

кольо какво отношение като всички ме хранят
                    тичам като луд за да има такова мероприятие .... а никои от тях не се е наел да направи нещо подобно
                    можеха да кажат съвсем човешки къде какво трябва да се промени и някой които е компетентен да помогне
                    не съм казал че съм великия организатор
                    във форума храна а лице в лице недомлъвки

Коментар

Аз следих състезанието само вторият ден, май на отмененият екстрем, който някой заобикаляха, други се пльоскаха с кеф
                      За оплакванията чета тук, не мога да взема отношение, но мисля, че все пак е цяла верига - нека видим какво ще стане и на другите състезания.
                      Заслужава си да уважим труда на организаторите.
                      Всичко започна с много негативизъм и сега някой се радват, че е имало грешки.
                      Нека да подкрепим Наско - идва Пловдив - традиционно добро състезание, както и Тетевен и Нови Искър.
                      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от OnlyGodCanJudgeMe Преглед на мнение
                        кольо какво отношение като всички ме хранят
                        тичам като луд за да има такова мероприятие .... а никои от тях не се е наел да направи нещо подобно
                        можеха да кажат съвсем човешки къде какво трябва да се промени и някой които е компетентен да помогне
                        не съм казал че съм великия организатор
                        във форума храна а лице в лице недомлъвки
                        Колега организатор !
                        За това че, състезанието в Самоков е част от веригата Bulgaria Trophy Challenge,основният принос и вземането на такова важно решение,би трябвало да са ВАШИ???
                        Нормално е всички адмирации и критики да са за и към ВАС колега.Аз си мисля че е било повече от нужно да се обмислят ПРЕДВАРИТЕЛНО,МНОГОКРАТНО даже и в детайли
                        казусите, които биха възникнали на състезанието.Да вярно е,че не може всичко да се предвиди но една допълнителна проверка на пътната книга с преминаване по трасето от 1,2,3 ден,например можеше,щеше да промени изцяло характера на състезанието./само като пример/
                        Нали сте верига.....?
                        Защо нямаше представители на всички градове в които ще се проведат останалите състезания от веригата ?
                        Видях само Наско и Милен може да съм пропуснал някой, но това не е болшинството което е нужно.
                        Според мен точно такива представители или самите организатори на веригата трябва да помагат с опит в структурирането на едно такова състезание и вземане на важни решения, на самото мероприятие.
                        Не е редно само местният организатор да поема тежестта на състезанието, защото става въпрос за ВЕРИГА.
                        Така мисля аз !

Коментар

Първоначално публикуван от OnlyGodCanJudgeMe Преглед на мнение
                          най - ощетения в това състезание Калин не мрънка а всички останали мрънкат

за мен победителя в това състезание е Калин бори се като мъж нямаха претенции за непредвидения специален етап от петък нямаха претенции към книгата нямаха претенции за раладжииското трасе в петък
                          След, като за теб трябваше да е победител, защо не е? Не ми отговаряй аз знам отговора. Твоята вина е най-малката, въпреки че като организатор не трябваше да позволяваш на твоето състезание да ти се месят другите организатори и в последния момент да смените СИСТЕМАТА на оценяване!!
                          Каквото е станало-такова! Другото се нарича стъкмистика.
                          Аз мисля, че поради младост и неопитност ти също си потърпевш.
                          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0492.jpg
Прегледи:1
Размер:127.4 КБ
ID:5474603Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0493.jpg
Размер:137.7 КБ
ID:5474604Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0495.jpg
Размер:161.4 КБ
ID:5474606Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0496.jpg
Размер:139.9 КБ
ID:5474607Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0497.jpg
Размер:208.6 КБ
ID:5474608Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0498.jpg
Размер:130.9 КБ
ID:5474609Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0500.jpg
Размер:93.0 КБ
ID:5474610Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0501.jpg
Размер:112.7 КБ
ID:5474611Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0502.jpg
Размер:169.5 КБ
ID:5474612Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0503.jpg
Размер:152.3 КБ
ID:5474614Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0504.jpg
Размер:186.1 КБ
ID:5474615Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0505.jpg
Размер:190.4 КБ
ID:5474616Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0506.jpg
Размер:173.4 КБ
ID:5474617Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0507.jpg
Размер:187.4 КБ
ID:5474618Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0508.jpg
Размер:207.9 КБ
ID:5474619Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0509.jpg
Размер:133.9 КБ
ID:5474620Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0510.jpg
Размер:169.8 КБ
ID:5474621Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0511.jpg
Размер:165.7 КБ
ID:5474622Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0512.jpg
Размер:169.5 КБ
ID:5474630Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0513.jpg
Размер:146.0 КБ
ID:5474632Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0514.jpg
Размер:121.8 КБ
ID:5474633Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0515.jpg
Размер:146.0 КБ
ID:5474635Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0516.jpg
Размер:154.7 КБ
ID:5474637Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0517.jpg
Размер:159.4 КБ
ID:5474638Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0518.jpg
Размер:170.5 КБ
ID:5474639Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0519.jpg
Размер:97.1 КБ
ID:5474640Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0520.jpg
Размер:102.5 КБ
ID:5474642Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0521.jpg
Размер:111.2 КБ
ID:5474643Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0522.jpg
Размер:173.8 КБ
ID:5474644Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0523.jpg
Размер:165.0 КБ
ID:5474645Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0524.jpg
Размер:185.2 КБ
ID:5474646Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0525.jpg
Размер:187.5 КБ
ID:5474647Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0526.jpg
Размер:183.9 КБ
ID:5474648Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0527.jpg
Размер:189.7 КБ
ID:5474649Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0528.jpg
Размер:129.5 КБ
ID:5474650Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0529.jpg
Размер:185.0 КБ
ID:5474651Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0530.jpg
Размер:164.5 КБ
ID:5474653Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0531.jpg
Размер:163.3 КБ
ID:5474658

Коментар

Да охладим малко страстите с няколко снимки

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                                От моята гледна точка състезанието изглеждаше така - недостатъчно добра организация , неправилно подбрано трасе и липса на адекватни решения при възникване на непредвидени ситуации . Втори спец етап в петък трябваше да се отмени в момента в който се разбра , че преминаването през него е много трудно и в предвид напредналото време ще е невъзможно всички екипажи да преминат през него / средното време за преминаване беше след петия джип беше около 1 час и 10 лебедки , а последните екипажи трябваше да го караме на фарове / . Времето за генералното класиране както и реда на стартовата решетка можеха да се вземат от 1 спец етап , а също така можеше да се пусне да караме и отменения етап за събота . В неделя екстремите трябваше да бъдат доста повече и по трудни за сметка на ралиджийското каране , по този начин щеше да е атрактивно и интересно за състезателите и публиката . Не може и не трябва пролога да решава цялото състезание , но се получи точно така - не мога да се състезавам срещу първия от петък и в генералното класиране с аванс от 2.30 ч , защото както и да карам в събота и неделя този пасив от втори спец етап от петък не мога да го наваксам ...
                                Друга странна ситуация - на 1 спец етап в събота където чакам да ме пуснат в етапа ме застига Патрол с тракторки 12Х16 и се опитва да влезе в екстрема преди мен . На въпроса ми към съдията защо иска да ме изпревари , отговора е че това е ЗАТВАРЯЩАТА КОЛА !!! и кара по трасето / макар че беше с пътна книга и контролен карнет , но без административен номер/ . Тъй като екстрема беше запушен от аварирал джип Патрола заобиколи от някъде и продължи по трасето . На 2 спец етап обаче заварвам следната картина - Гипса чака да го пуснат в етапа , след него е нареден Патрола който също си чака реда да влезе в екстрема !!! след него е Крум и тогава съм аз . Гипса мина и съдията / който не знаеше , че екипажа не е в състезанието / пусна Патрола - ЗАТВАРЯЩАТА КОЛА !!! Предполагам знаете как могат да копаят тракторките в калта и как са се чувствали тези с по малките гуми след него ... Няма да повдигам въпроса за едни клипове от времето когато се е правило трасето и кои са участниците в него , както и един местен екипаж участвал в състезанието ...
                                Какъв е проблема колега с този Патрол? На първия спец. етап добре, че беше той, защото имаше закъсал самурай и патрола го отстрани от етапа за да можеш да минеш!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X