Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самоков Трофи 2013 (19,20,21-Април)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Самоков Трофи 2013 (19,20,21-Април)

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
    Сашко, няма да угодиш на всички, така че по-леко го давай иначе ще ти гръмне главата. Кой кога ще пътува, кой кога ще е.е си е негова грижа- не твоя.Ти си знаеш най-добре кога и дали въобще да пускаш координати.
    Що да не пуска координати,като така или иначе на всички състезания,на всеки екстем има местни,които все някак научават къде да отидат,за да гледат,а те са по-недисциплинирана и неуправляема публика.Не мисля,че хора от форума ще създадът повече проблеми от местните.
    Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
    Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
    Враца

Коментар

Влади - и ние се готвим група да ходим го гледаме, ма нали се сещаш кога ще ни хванеш да гледаме барабар с местните, пиещи 15-а бира и хвърлящи кутийките по минаващият джип!
      Да не се обиждат, ма темата сме я дъфкали многократно - има какво да се гледа, има какво да се подкрепя, но не с масите. За тях си има място и за нас си има място - небето е широко
      Ние сме дърти ора и предпочитаме тишината на гората, раздирана само от рева на жипки и усмърдявана от каквото сме хвърлили на жарта...
      Та - чакаме координати, пък ако ще и на лични да е - така ще отпадне още една задача от плещите на орга-тима. Ако са придружени с час, в който НАЙ-КЪСНО трябва да сме там - ще сме стриктни.

Гарантирам за мен и за хората, които ще водя.
      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
        Що да не пуска координати,като така или иначе на всички състезания,на всеки екстем има местни,които все някак научават къде да отидат,за да гледат,а те са по-недисциплинирана и неуправляема публика.Не мисля,че хора от форума ще създадът повече проблеми от местните.
        Aйде сега ме почнахте .Никъде не съм казал да не пуска координати-със сигурност не му е до това сега.Аз също ще съм от публиката и ще намеря начин да гледам интересните места.Не виждам какъв е проблема да се съобщят местата за гледане в петък или събота сутринта- причини за това много, но организаторите си знаят най-добре!
        0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Здравейте.
          Дали ще е удачно да дойда събота само да зяпам ( и дали ще има какво да се гледа )? До момента не съм ходил на такива мероприятия и не знам как протичат.

Коментар

Ako за места за гледане може да използвате и моя тел.0895603825 и аз ще съм 3 дни зяпач :Киро

Коментар

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
              Здравейте.
              Дали ще е удачно да дойда събота само да зяпам ( и дали ще има какво да се гледа )? До момента не съм ходил на такива мероприятия и не знам как протичат.
              Най-интересно за публиката е третия ден на затвореното трасе, тогава има какво да се гледа, събота може да гледаш старта и финала и да си пиеш бирата

Коментар

Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнение
                Ako за места за гледане може да използвате и моя тел.0895603825 и аз ще съм 3 дни зяпач :Киро
                ......... Киро зяпача

Коментар

Няк
                  Последно редактирано от Николай Руменов; 19-04-13, 20:22.

Коментар

Трофи,трофи,но чак пък такова трофи за първи ден,не дойде ли малко множко.Но пък за нас,саирджиите беше супер

Коментар

• От: Самоков Трофи 2013 (19,20,21-Април)

От днес:

Всичко започна с първи стъпки в офроуда:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Самоков 2013 055.jpg
Прегледи:1
Размер:281.4 КБ
ID:5473375

После стартираха и батковците.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Самоков 2013 072.jpg
Размер:204.9 КБ
ID:5473376

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Самоков 2013 085.jpg
Размер:232.0 КБ
ID:5473377

Повече късмет имаха изтеглилите по-предни стартови номера, защото другите ги чакаше ... това:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Самоков 2013 132.jpg
Размер:196.8 КБ
ID:5473378

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Самоков 2013 108.jpg
Размер:209.6 КБ
ID:5473379

... и така до тъмно!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Самоков 2013 152.jpg
Размер:133.4 КБ
ID:5473380
                      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                      ... turn on your A/С !

Коментар

Според мен единствената грешка беше че не започнаха да пускат по-бързо колите още в началото.Незнам утре как ще карат но с това темпо ако екстремите са същите не им завиждам.Успех на всичките.
                        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

ден1-ви

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X