До: "ATV CHALLЕNGE CUP BULGARIA 2008" 10-12 Октомври
Никой ли не е заснел "излитането" на едно от ATB-тата на старта на финала 2х4. Беше доста атрактивно, но немога да намеря снимка или видео от публикуваните. На записа от Ринг ТВ се вижда съвсем бегло случилото се.
Публиката изтръпна, а после всички си отдъхнаха когато момчето стана живо и здраво.
Има ли снимка кадето паднаx в петак с suzukito на старта ?
Сега питам, защото днес излязоx от болницата, но се възтановявам, ако има снимка или клип нека ги качи да видя, че и аз не разбраx какво стана
Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 23-10-08, 09:48.
Във връзка с ползването на полигона за тренировки искам да помоля колегите ДА НЕ СЕ движат с мотори и четириколки в самото село Дълбок Дол
За настаняване в селото можете да се обаждате на тел. 0889953026 Кунка, където нощувката е 15 лева на легло, има две къщи с по 7 места и условията са супер или къщата на бившия кмет г-н Цоков тел. 06955 419 или 0884199385 при същата цена
Благодаря предварително на всички
Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 23-10-08, 17:44.
Mдаааа, тази събота сме там да се насладим на доброто трасе. Ще правим тестове на различни машини
Естествено, всичко това с предварителното съгласие на организатора.
Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 23-10-08, 18:58.
Mдаааа, тази събота сме там да се насладим на доброто трасе. Ще правим тестове на различни машини
Естествено, всичко това с предварителното съгласие на организатора.
Организатора каза, че няма да видите трасето повече, ако не снимате и публикувате веднага във форума!...Както и мнения за представителите се АТВ-та! Вече чакаме.
Организатора каза, че няма да видите трасето повече, ако не снимате и публикувате веднага във форума!...Както и мнения за представителите се АТВ-та! Вече чакаме.
oooo разбира се че ще пуснем снимки, само да не разводняваме темата се притеснявам. Мислях в друга тема в друг раздел да публикуваме снимките от тренировки и разходки!
Само кажете каде ще е да гледам Имам на запис обръщането на старта на жените и човека с ктм-а, и полета на Генчев но немога да си намеря кабела за камерата
Само кажете каде ще е да гледам Имам на запис обръщането на старта на жените и човека с ктм-а, и полета на Генчев но немога да си намеря кабела за камерата
Хайде какво стана с този кабел, че ми е интересно за кой Генчев става дума, за джуниъра ли?
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар