Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Six Days Crazy Job 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Six Days Crazy Job 2011

Състезанието вече наближава своя край,умората започна да чука настоятелно по каските на устискалите до тук,а те вече са половината от започналите в неделя.Това е то,уникално състезание,в което има от всичко по много.Да,може да има пропуски и грешки в организацията но може би това му придава допълнителен блясък.Помислете всички дали не сте изкарвали неповторими купони или почивки при никакви условия без подготовка и пълна скука на лукс с всички приготовления.Самия факт,че хората от първото издание продължават да идват говори красноречиво,а и рекордният брой чужденци тази година.
    И така след малкото отклонение за днешният етап.Жоро каза „много трудно за експертите”и аз малко се притесних.Опитах като баща да помоля Марти да свали темпото и да внимава,все пак имаше аванс от двата дена,уви не ми се получи,веднага ме сряза с думите „Въобще не ми пука колко е тежко и ще карам както си ща”.Защо ли пробвам като си знам,че преди старт адреналина плюс тестостерона го правят неуправляем изтребител,така,че го оставих на мира.Днес почивката беше близо,на отклонението за Бузлоджа и за това тръгнахме по късно но пък с по голяма колона и част от джиповете дойдоха с нас.Пръв още в 11,19 ни оказа честа самия мистър Nesuta.
    След 5 минути връхлетя Марти както само той го прави и естествено създаде проблем.Невероятната пушилка която вдигна до съхнещите черги на барата до която се намирахме ни докара разправия с хората там,а аз точно до преди малко ги уверявах,че няма да има проблеми.Та те предложиха няколко варианта да извикат полиция, да застана да ги отклонявам или най-добре да си ходим.След като не стигнахме до споразумение по нито една от точките предложиха кардинално решение,да изпънат един тел на нивото на вратовете им,одобрих идеята на100% и съжалих ,че сам не съм се сетил за това.Както и да е Гълъбин дойде и сложи нещата в ред,заменихме телта със сигнална лента и се разбрахме,че няма да ги наказват.През това време състезателите прииждаха здраво и за около час почти всички преминаха .Вечно усмихнатия Пламен дойде малко след Марти,Данчо и останалите наши бяха на малки дистанции.Само Пачароза който спукал предна гума и се отбил някъде да я прави закъсня ,говореше за някакви стари кокали на задника,така и не разбрах защо не си е взел някои по-нови,но проблема си е негов като иска да се мъчи.Австрииците се опитваха да ми обясняват за някакви закъсали от техните,но със спасителните операции се занимаваше Гълъбин.По късно на разбора Пламен който почти през цялото време е карал заедно с Shane Moss сподели,че е очарован от техниката му,а пък Shane бил очарован от етапа . Новината на деня беше отпадането на двама от сочените за фаворити в клас”експерт”.Първият беше австралиеца Jacob Abeleven който беше претърпял инцидент с куче,нямаше GPS и имаше някаква повреда на мотора която сигурно би могъл да отстрани,но явно смъртта на животното го беше съсипала,за съжаление отказа да продължи.Другият беше австриеца чиято туба на една бензиностанция ми отказаха да заредят защото на нея пишело DIESEL пък аз искам да наливаме бензин .Та Diesel Bengamin малко след почивката се върна с разкован мотор и каза,че за днес финишира.
    Тук бих искал да кажа колко много съжалявам,че Ади няма как да участва тук.Като знам как миналата година за малко не ги би всички и в каква форма беше преди котузията ,с Марти щяха яко да мачкат.Жалко,че този тандем който с конкуренцията помежду им доведе до такова бързо израстване в момента не работи.
    Ади сигурно като четеш това зъбите ти скърцат от яд,че не можеш да караш,но ако не друго ЕНДУРОТО възпитава мъжкари и за това съм сигурен,че много бързо ще успееш да се възстановиш,горе главата момче.
    Това е от днес,че нещо май прекалих.

Коментар

Резултати след 4 ден на Six Days Crazy Job 2011:
      Прикачени файлове

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8035.jpg
Прегледи:1
Размер:124.3 КБ
ID:5294521Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8041.jpg
Размер:131.8 КБ
ID:5294522Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8074.jpg
Размер:323.7 КБ
ID:5294523Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8063.jpg
Размер:281.9 КБ
ID:5294524Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8061.jpg
Размер:178.8 КБ
ID:5294525Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8050.jpg
Размер:126.6 КБ
ID:5294526Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8054.jpg
Размер:158.7 КБ
ID:5294527Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8073.jpg
Размер:192.2 КБ
ID:5294528Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_8038.jpg
Размер:285.5 КБ
ID:5294529

Коментар

Ето няколко снимчици от днешния ден (Копените)

Име:P8050032.jpg
Размер:104.2 КБ
ID:5294541

Двама приятели на върха.

Име:P8050001.jpg
Размер:71.8 КБ
ID:5294542

Име:P8050002.jpg
Размер:107.6 КБ
ID:5294543

Име:P8050004.jpg
Размер:193.5 КБ
ID:5294544

Име:P8050005.jpg
Размер:138.5 КБ
ID:5294545

Име:P8050007.jpg
Размер:101.2 КБ
ID:5294546

Име:P8050008.jpg
Размер:65.2 КБ
ID:5294547

Име:P8050010.jpg
Размер:150.8 КБ
ID:5294548

Име:P8050011.jpg
Размер:166.2 КБ
ID:5294549

Име:P8050013.jpg
Размер:176.6 КБ
ID:5294550

Име:P8050014.jpg
Размер:60.4 КБ
ID:5294551

Име:P8050015.jpg
Размер:159.7 КБ
ID:5294552

Име:P8050016.jpg
Размер:190.2 КБ
ID:5294554

Ето и наи малките състезатели помагат да закачат jps

Име:P8050017.jpg
Размер:117.6 КБ
ID:5294557

Име:P8050018.jpg
Размер:142.1 КБ
ID:5294558

Име:P8050019.jpg
Размер:147.3 КБ
ID:5294559

Главният и тои има намеса в поставянето,виште колко е доволен.

Име:P8050020.jpg
Размер:134.1 КБ
ID:5294560

Име:P8050021.jpg
Размер:133.9 КБ
ID:5294561

Тоз мина много бърдже че неможах да го хвана.

Име:P8050024.jpg
Размер:87.9 КБ
ID:5294562

Име:P8050026.jpg
Размер:162.6 КБ
ID:5294563

Име:P8050027.jpg
Размер:102.1 КБ
ID:5294564

Име:P8050028.jpg
Размер:93.0 КБ
ID:5294565

Тука един полегна и без малко мотора да иде чак в СЕЛЦЕ.

Име:P8050029.jpg
Размер:82.8 КБ
ID:5294566

Име:P8050030.jpg
Размер:105.7 КБ
ID:5294567

И се чудят накъде да хващат чи било стръмничко.

Коментар

И така,състезанието вече,е само една история,история която със сигурност ще остане запечатана в главите на всички участници в нея и най-вече на чужденците.
            Тази вечер в чудесната градина на ресторанта на Жоро протече в невероятно приятелска и сърдечна обстановка скромната иначе церемония по награждаването.
            В погледите на хората,в непринудения им смях и дружески закачки във всичко личеше колко доволни и щастливи си тръгват те от Стара Загора.А начина по който посрещнаха Жоро направо ме изуми.Думите с които той се обърна към тях бяха буквално изпити и придружени с страхотни аплодисменти и одобрително кимане с глави.Не мисля,че някой Българин би могъл да засвидетелства по този начин своето уважение и бих казал дори преклонение пред даден човек.Имаше и торта по случай
            пет годишния юбилей на състезанието,а Рени която поднасяше наградите беше много обилно нацелувана,въобще страхотна обстановка.
            Въпреки,че повечето чужденци от клас”стандарт”бяха в много по лоша от състезателите в нашето първенство форма,а минаваха едни доста сериозни маршрути,всички си тръгват доволни и щастливи от преживяното.
            Иначе за последния състезателен ден не бих могъл да разкажа много.Маршрута беше къс,без почивка и завърши рано.Само бих искал да благодаря на страхотния човек и спортсмен Пламен Кунев за жеста който направи за Мартин в последния момент от състезанието.Би могъл с лекота да го „прецака”и да стане първи,но той дори не се замисли за това.А резултатите вероятно скоро ще бъдат поставени тук .Марти наистина се скапа от този маратон,хлапетата на неговата възраст сигурно стават по обяд,но не и той.Сега легна за 2 ,3 часа и тръгваме за Добринище където утре му предстои нова битка,много се надявам да е с подобен завършек.
            Това е и последното от мен от това състезание,опитах да пресъздам част от обстановката тук за вас които четете този форум,а също така и да го съживя малко,защото имам чувството,че всички които се интересуват от Ендуро са емигрирали в Монголия.Моля пишете тук защото това е истинския форум,феисбук е само за сипане на фалшиви комплименти.Ще бъда щастлив ако ви е било интересно,ако ли не,пишете ми,че повече да не се излагам.
            Последно редактирано от iopy; 06-08-11, 02:03. Причина: dop

Коментар

Благодаря адаш за среднощните статии които пишеш за нас, това може би е най-добре отразяваният сикс дейс досега, благодарение на теб.
              Всички с нетърпение чакаме всеки следващ твой пост, сега след Добринище, като си починеш, се надяваме за една последна и обобщаваща статия.

Коментар

Първоначално публикуван от iopy Преглед на мнение
                И така,състезанието вече,е само една история,история която със сигурност ще остане запечатана в главите на всички участници в нея и най-вече на чужденците.
                Тази вечер в чудесната градина на ресторанта на Жоро протече в невероятно приятелска и сърдечна обстановка скромната иначе церемония по награждаването.
                В погледите на хората,в непринудения им смях и дружески закачки във всичко личеше колко доволни и щастливи си тръгват те от Стара Загора.А начина по който посрещнаха Жоро направо ме изуми.Думите с които той се обърна към тях бяха буквално изпити и придружени с страхотни аплодисменти и одобрително кимане с глави.Не мисля,че някой Българин би могъл да засвидетелства по този начин своето уважение и бих казал дори преклонение пред даден човек.Имаше и торта по случай
                пет годишния юбилей на състезанието,а Рени която поднасяше наградите беше много обилно нацелувана,въобще страхотна обстановка.
                Въпреки,че повечето чужденци от клас”стандарт”бяха в много по лоша от състезателите в нашето първенство форма,а минаваха едни доста сериозни маршрути,всички си тръгват доволни и щастливи от преживяното.
                .Моля пишете тук защото това е истинския форум,феисбук е само за сипане на фалшиви комплименти.Ще бъда щастлив ако ви е било интересно,ако ли не,пишете ми,че повече да не се излагам.[/SIZE][/FONT]
                Точно така!! Уж за ендуро говорим а се пише там дет немуй мястото!!

Ето човека отразяващ най- добре какво става по чукарите по време на състезание! Що чак сега се престраши бре човек?
                На победителя ЧЕСТИТО!!! С пожелание за много успехи!!
                Евалла на маикаму!! Ашколсун на башаму!!
                Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Честито на Марти и от мен!
                  Поздрави и на всички наши състезатели, които взеха участие в шестдневката и най-вече на Пачароза с извинение, че не успях да бъда до него в тези напрегнати дни. Поздрави и за чужденците, без които състезанието нямаше да бъде същото, но най-вече поздрави и адмирации за ЖОРО , без който нямаше да има ендуро.
                  Мога само да съжалявам, че заради дребни житейски проблеми прoпуснах мероприятието но се надявам за в бъдеще българското ендуро да се развива и да се радваме по-често на все по-масови изяви на прекрасния спорт, който сме избрали!
                  Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                  0894328706

Коментар

Мога да кажа само че беше една супер състезание.
                    Който не е участвал маже само да съжалява.
                    И мисля че малкото българи които останахме до край се представихме достойно.
                    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Благодаря за невероятните снимки и подробните коментари на тези които се постараха да ни информират за развитието на това най-интересно състезание в България.
                      Евала на всиЧки наши уЧастници и най-веЧе на победителя.Разбирасе уважение и към организаторите и техните помощници ако някой разполага с клипЧета,моля да ги пусне.

Коментар

Крайни резултати от Six Days Crazy Job 2011:
                        Прикачени файлове

Коментар

Някои не е ли снимал някое клипче

Коментар

........................
                            Иван Маринов
                            CRF 250 X
                            Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Първоначално публикуван от iopy Преглед на мнение
                              Ще бъда щастлив ако ви е било интересно,ако ли не,пишете ми,че повече да не се излагам.
                              Форума роди поредния голям разказвач! Колега , ако започнеш да добавяш и по малко снимки сериозно ще дишаш във врата на Жоро Хаджиев и Чинела.Скоро не съм се смял така!
                              Поздрави!
                              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                              Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                                Форума роди поредния голям разказвач! Колега , ако започнеш да добавяш и по малко снимки сериозно ще дишаш във врата на Жоро Хаджиев и Чинела.Скоро не съм се смял така!
                                Поздрави!
                                Много благодаря... но при снимките не мога да се меша,там вече сериозно ще се изложа,пред тези двамата майстори,а и другите които много ги умеят.Но си прав,със снимки е много по интересен разказа,дано Жоро постне нещичко,че и на мен ще ми е интересно въпреки,че бях там.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X