Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Six Days Crazy Job 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Six Days Crazy Job 2011

Мина и днешният етап от надпреварата,за радост без сериозни инциденти,по едно време се чу,че един си е счупил ръка,а друг пръстите на крака но това се оказа силно преувеличено.Днес почивката беше чак в Плачковци ,та се наложи да поведа кервана от бусове рано рано.Пристигнахме около 11 часа защото по предварителни данни първите от "стандарт"трябваше да са там към12.Разположихме лагера на правилното място и зачакахме.Не след дълго трябваше да обяснявам на идващите един по един хора от китното градче,защо сме там и какво състезание ще има.Дойде и местният полицай,който бяха повикали,но той се оказа приятел на Ванката от нашия клуб и всичко беше ок.Освен,че бяхме радушно приети,имаше и дори фенове,а дечицата които се събраха с радост ми помагаха и чакаха моторите,дори създадохме организация с тях по посрещането на Марти като репетирахме скандирания.Чакането се оказа по дълго и първия австриец от клас "стандарт пристигна чак в12,39 като веднага след него се заредиха и други.Идваха през минута или по няколко и добре,че бяха дечицата да помагат да ги записвам,че бях сам.Дойдоха и нашите съответо четвърти,единадесети и петнадесети от този клас.Първи от "експерт"разбирасе дойде Пламен Кунев в 13,07 и сподели,че трасето не било никак трудно но пък му се е сторило супер дълго,дори по едно време се е чудил дали е ваобще в трака или се шляе безцелно.Малко преди това ми се обади моя синковец с въпроса"Каде е тая ш...на почивка" и да ми каже между неспирните псувни,че му е изчезнал трака,няма грам бензин,не знае каде е и ще си ходи.След като послушах без да имам възможност да кажа нещо звъннах на Жоро,от там чух същите псувни по адрес на Мартин и реших ,че ще е най-добре да затворя и да ги оставя да се оправят сами.Вече бях загубил надежда ,че ще се появи и той цъфна втори на 17 минути от Пламен.Дечицата точно започваха програмата и Марти който си свали каската с виковете си ги уплши и всичко беше до там.Оказа се ,че е измуфтил от някой 2 литра бензин и за това е успял.Не след дълго дойде и Данчо Максимов,много мо стана жал за това момче,каза,че е имал ден и е карал непосредственно след Пламен,но още от начало му е изчезнал трака,спукал гума и ред неприятности.Опитах да го успокоя и да го накарам да продължи въпреки това.Най-атрактивно пристигна Пачароза...БУТАЙКИ МОТОРА,страшен пич,каза че ще бута и бута,свършил му бензина на няколо километра но нямало вече от кого да вземе и яко бутане дори и нагоре,ашкоолсум както се казва.Друго какво,за победителя в пролога Shane Moss дойде чак в 13,48.Не знам какви трудности е преодолявал но заедно с колегата му ми се наложи няколко пъти да ги подканям да тръгват,закасняха с 10 минути все едно се бяха предали.Доиде и по някое време Гълабин който затваряше трасето.И той каталяса да обикаля и да носи бензин на закъсали.Явно тия с двутактовите лами голям са го яли.
    След дълго обсъждане и пресмятане кой е минал и кой го няма Гълабин тръгна обратно по трака,а аз след няколко приключения с катаджии се прибрах.По късно разбрах,че Марти все пак е успял да финишира с най-добро време пред Пламен,само дано не се е отклонявал от трака и да има наказание.Той ми разказа и за сетиозно падане малко преди финала(въпреки,че избягва да ми говори такива неща),станало екато по екшън филмите.На едно спускане му е изчезнала задната спирачка и е трябвало да се хване за клон и да увисне,а мотора е полетял в дерето.Не знам може и на друг да се е случвало но на мен ми звучи страшно.Това е в общи линии видяно през моите очи.За утре разбрах само,че за експертите ще е страшно....не ми се мисли,само дано няма контузии.

Коментар

Здравейте ранобудници! Ако някой от организаторите реши, че е допустимо да даде координати на 80-90 км. след старта, нека ги пусне. Ще взема бензин за 2-тактовите колеги и съм готов да тръгна на там. Поздрави!
      П.П. Ако може и ориентировъчен час, в който нашите ще са там.
      Последно редактирано от offar; 04-08-11, 06:23. Причина: Допълнение
      Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Аз също, но едва ли и днес ще има инфо
        Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
        0894328706

Коментар

Как да няма ежедневна информация, я вижте тук, всеки ден излиза статия със снимки, е вярно на немски е, но за добрият ендурист това не е пречка.

http://www.1000ps.at/

Коментар

Резултати след 3-ти ден на Six Days Crazy Job 2011:
            Прикачени файлове

Коментар

"Джейкъб, тоя австралиец го хапе кучето по всички показатели, вервайте ми."

Да,ама днес "утрепа кучето",буквално и преносно(уби едно куче и отпадна)

Коментар

.........................а Марти отново мачка всичко на ред

Коментар

Краката на Марти са в ужасно състояние ,приличат на напоена гъба и са нацепени,ако някой може да даде ефективен съвет какво да ги правим ще съм му много благодарен.

Коментар

Явно Жоро Хаджиев е в положение "И сам войнът е войн"

Пожелавам на всички - и организатори, и състезатели, особено на тримата наши, успешно да завършат състезанието и най - вече - да бъдат здрави !

Първоначално публикуван от iopy Преглед на мнение
                    Краката на Марти са в ужасно състояние ,приличат на напоена гъба и са нацепени,ако някой може да даде ефективен съвет какво да ги правим ще съм му много благодарен.
                    А дали няма да е по - подходящо да потърсите кожен лекар ?

Коментар

Първоначално публикуван от vpantev Преглед на мнение
                      Резултати след 3-ти ден на Six Days Crazy Job 2011:
                      Пачароза да не би да е сменил КТМ-то със ДРЗ-то? Така излиза от прочетеното по-горе.
                      Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Утре в така наречените „Развлечения край Мъглиж”,от къде ще е старта на разходката?

Коментар

Първоначално публикуван от iopy Преглед на мнение
                          При нас име едно кремче на РАЧЕВ. Ако не ви е известно казвай веднага адрес и утре го вземам и го пращам веднага.Ще помогне гарантирам.

Коментар

Първоначално публикуван от offar Преглед на мнение
                            Пачароза да не би да е сменил КТМ-то със ДРЗ-то? Така излиза от прочетеното по-горе.
                            Не негу е сменил аматИОра защото днеска беше спукал предна гума и я правихме в Г.ИЗВОРОВО.

Коментар

Още малко снимки.
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00094.jpg
Прегледи:1
Размер:234.1 КБ
ID:5294452
                              Тук се разбра че повечето от гостите нямат необходимата
                              физическа подготовка.

Име:DSC00095.jpg
Размер:149.5 КБ
ID:5294456

Име:DSC00096.jpg
Размер:239.5 КБ
ID:5294457

Име:DSC00100.jpg
Размер:229.8 КБ
ID:5294458
                              Магарето вече беше успял да строши картера.
                              Докато го залепя изкара моторите на десетина австрийци.

Име:DSC00101.jpg
Размер:276.6 КБ
ID:5294459

Име:DSC00102.jpg
Размер:261.8 КБ
ID:5294460

Име:DSC00104.jpg
Размер:197.6 КБ
ID:5294461

Име:DSC00105.jpg
Размер:232.5 КБ
ID:5294462

Име:DSC00106.jpg
Размер:224.9 КБ
ID:5294463

Име:DSC00107.jpg
Размер:228.8 КБ
ID:5294464

Име:DSC00109.jpg
Размер:251.1 КБ
ID:5294466

Име:DSC00111.jpg
Размер:222.2 КБ
ID:5294467

Име:DSC00112.jpg
Размер:281.8 КБ
ID:5294468

Име:DSC00113.jpg
Размер:283.2 КБ
ID:5294469

Име:DSC00114.jpg
Размер:267.3 КБ
ID:5294470

Име:DSC00116.jpg
Размер:285.6 КБ
ID:5294471

Име:DSC00117.jpg
Размер:268.7 КБ
ID:5294472

Име:DSC00119.jpg
Размер:190.7 КБ
ID:5294473
                              Вече в центъра на Ясеново.
                              Докато си мислехме че всичко е свършило и се прибираме
                              дойде едно австрийче и каза че нещо го е ужилило.Беше много притеснен.
                              Бил си е инжекция но не е помогнала.Взехме бързо решение да го караме в болницата в Казанлък.
                              По пътя почти припадна но " бърза помощ"
                              се оказа наистина бърза и след две системи се сафиряса.
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 22-08-11, 01:08.
                              ........................
                              Иван Маринов
                              CRF 250 X
                              Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Не искам да се сърдите, че няма информация, но трасетата се сглобяват от мен и Гълъбин на базата на повече от 2000 км тракове в Стара планина, след като изтече текущият етап, а също и след като изслушаме отзивите на състезателите. Ако дневното трасе е било трудно, за следващия ден конфигурацията от тракове е за по-леко трасе. Само аз и той знаем къде е трасето и от къде ще премине, но това става често ясно едва към 2:00 часа след полунощ. "Работното ни време" е от 7:00 сутринта и приключва към 2:00 след полунощ, така че, надявам се ще ни разберете !
                                Днес "разходката" ще се върти около Купените, но предимно по нови тракове, като Малък Купен се пуска на изток към Мъглижката река, което не е правено до сега. Трасето е само 110 км (за експертите трудничко, а за хобито - разходка), тъй като след това предстои награждаване и после купон за състезателите.
                                Мисля, че Чинела със снимките си изкара още поне две кафета, които с предишните две смятам да го почерпя наведнъж ! Иване, прекрасни снимки, браво !
                                Благодаря и на Ванката (Пимакса) за красивите снимки от билото !
                                Обширен репортаж по дни ще получите след състезанието и след Добринище, за където с Марти, Кокера и Ники (Сървайвъра) заминаваме още след шестдневката.
                                Ендурото и сексът не са шега работа !
                                -------------
                                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                                http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X