От: Six Days Crazy Job 2011
Привет от мен!
Много забавен пролог, но... не можах да го гледам докрая. Имаше много усмивки, много мотори и много слънце. Чуждите състезатели преобладаваха. Въпреки това, гледам, че Марти е станал втори. Браво!
Следобедът стартира неочаквано за ендуро състезание, но пък безкрайно атрактивно за публиката

Ето как шампиона събира аплодисменти

Чуждестранните гости наистина бяха много

Карл Катох - човекът Ерцберг. Сега беше усмихнат и едвам го познах. Добре, че ме сръчка Чинела. Явно липсата на организационни ангажименти му влияе добре.

Тука бяха и Петер Несута и Мартин Кетнер, и Дани Пекса...

Започнаха експертите, които караха четири обиколки в групи по четирима, като първите двама се класираха за следващия етап. Мотоциклети хоби също караха в групи по четирима, но три обиколки на трасето и само първият се класираше.
Двете АТВ-та ги гледах само на тренировъчната обиколка, но трасето беше доста трудно за тях.

Рени беше постоянно окуражавана от публиката. Преобладаваха коментарите: "Браво, мъжко момиче!".
Стартовете при експертите

Ето и любимата ми снимка от това състезание

Най-любопитната чуждестранна серия на мен ми беше Катох, Несута, Кетнер...

Четворката, която още след първата обиколка, стана трио, много се забавляваше. До този миг...

Снимката е наполовина, ама наистина не очаквах
Въпреки това се вижда, че Катох си е направо с главата надолу. Добре, че скочи бързо и продължи... Победител в тази четворка беше Несута.
А ето тези бели нови ботушки

са на този щастлив ендурист (с каската, ей, да не го бъркаме с Джартата, който му подвиква да си ги закопчее)

И направо правят чудеса

Всичко - от скока от мотора, през минаването на препяТствията, до качването на мотора в движение, изглеждаше като да е тренирано много пъти
. Публиката се колебаеше, но аплодираше силно атрактивното изпълнение
и реши, че ще да е от номите ботуши.

Завършвам с тази снимка, която се надявам догодина да повторя на Ерцберг

Останалите снимки са тук
http://htftp.offroad-bulgaria.com/boiko73/viki/viki/
До 220-та е само стънт. Ендурото е от там нататък.
Привет от мен!
Много забавен пролог, но... не можах да го гледам докрая. Имаше много усмивки, много мотори и много слънце. Чуждите състезатели преобладаваха. Въпреки това, гледам, че Марти е станал втори. Браво!
Следобедът стартира неочаквано за ендуро състезание, но пък безкрайно атрактивно за публиката
Ето как шампиона събира аплодисменти
Чуждестранните гости наистина бяха много
Карл Катох - човекът Ерцберг. Сега беше усмихнат и едвам го познах. Добре, че ме сръчка Чинела. Явно липсата на организационни ангажименти му влияе добре.
Тука бяха и Петер Несута и Мартин Кетнер, и Дани Пекса...
Започнаха експертите, които караха четири обиколки в групи по четирима, като първите двама се класираха за следващия етап. Мотоциклети хоби също караха в групи по четирима, но три обиколки на трасето и само първият се класираше.
Двете АТВ-та ги гледах само на тренировъчната обиколка, но трасето беше доста трудно за тях.
Рени беше постоянно окуражавана от публиката. Преобладаваха коментарите: "Браво, мъжко момиче!".
Стартовете при експертите
Ето и любимата ми снимка от това състезание

Най-любопитната чуждестранна серия на мен ми беше Катох, Несута, Кетнер...
Четворката, която още след първата обиколка, стана трио, много се забавляваше. До този миг...
Снимката е наполовина, ама наистина не очаквах

А ето тези бели нови ботушки
са на този щастлив ендурист (с каската, ей, да не го бъркаме с Джартата, който му подвиква да си ги закопчее)
И направо правят чудеса

Всичко - от скока от мотора, през минаването на препяТствията, до качването на мотора в движение, изглеждаше като да е тренирано много пъти

Завършвам с тази снимка, която се надявам догодина да повторя на Ерцберг
Останалите снимки са тук
http://htftp.offroad-bulgaria.com/boiko73/viki/viki/
До 220-та е само стънт. Ендурото е от там нататък.
Коментар