Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Six Days Crazy Job 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Six Days Crazy Job 2011

Привет от мен!
    Много забавен пролог, но... не можах да го гледам докрая. Имаше много усмивки, много мотори и много слънце. Чуждите състезатели преобладаваха. Въпреки това, гледам, че Марти е станал втори. Браво!
    Следобедът стартира неочаквано за ендуро състезание, но пък безкрайно атрактивно за публиката

Ето как шампиона събира аплодисменти

Чуждестранните гости наистина бяха много

Карл Катох - човекът Ерцберг. Сега беше усмихнат и едвам го познах. Добре, че ме сръчка Чинела. Явно липсата на организационни ангажименти му влияе добре.

Тука бяха и Петер Несута и Мартин Кетнер, и Дани Пекса...

Започнаха експертите, които караха четири обиколки в групи по четирима, като първите двама се класираха за следващия етап. Мотоциклети хоби също караха в групи по четирима, но три обиколки на трасето и само първият се класираше.
    Двете АТВ-та ги гледах само на тренировъчната обиколка, но трасето беше доста трудно за тях.

Рени беше постоянно окуражавана от публиката. Преобладаваха коментарите: "Браво, мъжко момиче!".

Стартовете при експертите

Ето и любимата ми снимка от това състезание

Най-любопитната чуждестранна серия на мен ми беше Катох, Несута, Кетнер...

Четворката, която още след първата обиколка, стана трио, много се забавляваше. До този миг...

Снимката е наполовина, ама наистина не очаквах Въпреки това се вижда, че Катох си е направо с главата надолу. Добре, че скочи бързо и продължи... Победител в тази четворка беше Несута.

А ето тези бели нови ботушки

са на този щастлив ендурист (с каската, ей, да не го бъркаме с Джартата, който му подвиква да си ги закопчее)

И направо правят чудеса

Всичко - от скока от мотора, през минаването на препяТствията, до качването на мотора в движение, изглеждаше като да е тренирано много пъти . Публиката се колебаеше, но аплодираше силно атрактивното изпълнение и реши, че ще да е от номите ботуши.

Завършвам с тази снимка, която се надявам догодина да повторя на Ерцберг

Останалите снимки са тук

http://htftp.offroad-bulgaria.com/boiko73/viki/viki/

До 220-та е само стънт. Ендурото е от там нататък.

Коментар

Вики благодаря за перфектния репортаж.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
        Вики благодаря за перфектния репортаж.
        Страхотни снимки и коментари, но нека и другите не се спотайват, защото г-н Чинел, т.е. No Photos Man, бяха в огражденията и снимаха. Видяхме и други гооолеми обективи там. И тях чакаме с нетърпение. Оправдавам ги, че ще ни дадат пълна порция, т.е. кадри и от навигацията. Очакваме, смирено, с трепет. Поздрави!
        Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Напишете нещо повече за четириколесните, а ако добавите и някоя и друга снимка сте безценни.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Напишете нещо повече за четириколесните, а ако добавите и някоя и друга снимка сте безценни.
            Аз бях само на пролога - четириколесните бяха 2 - едното на Рени, и другото на Капитанов тракторчето
            Направиха по една тренировъчна обиколка, но наистина трасето май се оказа трудничко за АТВ-тата и това беше. Въпреки това, завършиха обиколката де

Имам някоя и друга снимка, но не знам кога ще ги пусна (макар, че моите не струват много много), тъй като изкъртих цялата баня и съм в ремонти
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Ще се опитам да ви разкажа нещо от "веселбата"наречена "SIX DAYS CRAZY JOB" до този момент,тъй като Жоро е прекалено зает,и нещо не знам защо никой не пише.
              И така,на състезанието пристигнаха окло 50 човека от чужбина и 20 наши състезатели.Както знаете вече уважиха ни и тримата организатори на Ерцберг родео.В неделя рано сутринта се събраха членовете на "CRAZY JOB" и се започна яка работа по трасето за пролога,на самия център на града пред общината.Имаше толкова дървета,че ни питаха "топливо" ли ще откриваме.Всички работиха всеотдаино и около обяд беше готово.Марти го пробва от всички страни,мина го с яка газ и зачакахме гостите.Те разбира се напатили се от миналата година половината въобще не дойдоха да се пробват,а тези които пристигнаха дълго го обхождаха пеша и градяха тактика.Надявахме се миналогодишния победител тук Марти при отсъствието на Ади да няма никакви проблеми но Жоро охлади страстите с новината ,че момчето от Австралия е много добро и никак няма да е лесно.Така и стана в групите за елиминации Марти и австралийчето с лекота побеждаваха и трудно можеше да се каже кой е по добър.Дойде и финала,Марти беше затворен на старта,загуби няколко метра които така и не успя да навакса.Той по-скоро беше ефектен , а австралиеца ефективен.Цялата публика утихна но явно"Crazy Marty" въпреки,че беше във форма и кара без грешки има още какво да усъвършенства.
              В понеделник започна купона,Гълабин писа,че който не е готов по-добре да си стои в къщи и така се оказа.Сутринта стартираха около 70 човека и трябваше да карат около 90 км. от които 20 са били гаднички.Ние водени от Жоро направихме керван от сервизни автомобили и тръгнахме към така наречената почивка някаде в Стара планина по едни пътища... сигурно чужденците много се ядосваха,че са тръгнали не с подготвените си джипове, а с огромните си сервизни микробуси.Точно установихме лагера и пристигна първия,отличния ориентировач и експобедител Пламен от Варна.Изморен но усмихнат каза, че е бил як екшън, след 5 минути номер20 от австрийците и след още 5 авсрталиеца и Марти който беше заварил газта и нямаше намерение да спира,наложи се да се хвърляме в храстите да не ни премаже.Последва диалог между Марти който беше свеж и в настроение и Жоро:
              Марти: Този хич не бил чак толкова добър.
              Жоро: И тогава що си отзад бе?
              Марти: Щото спирах да помагам и си говорехме.
              Жоро(крещейки):И защо си дошъл да караш или да помагаш пр....ак такъв,има кой да помага.
              Марти: Еее голяма работа сега ще го изпреваря.
              Жоро: Добре де.
              След това сериозните указания на Жоро бяха да гледа да се държи близо до него и да не го изпуска но Марти кимайки утвърдително ми правеше физиономиии "да бе да, ще до чакам".След това дойде "малкия Тарзан",с грейнали очи,уморен но превъзбуден думите му бяха "Много яко трасе",Ники Сървайвара и Стоян Пачарозов пристигнаха след това.Ники каза,че тази почивка е най-приятното нещо на света.Дойдоха и още "експерти" и няколко"хобита" но вече се започна и с добронамерените "благословии и най-сърдечни благопожелания"отправени към Жоро и всичките му роднини.Особено цветущ беше разбира се Серенцето и един австриец който разпалено обясняваше,че ако искал такова сестезание щял да отиде в Румъния.Жоро приемаше внимателно и учтиво всички "майни" и съответно културно ги връщаше като обясняваше,че са минали най-трудното,ама кой ли му вярваше.По едно време пристигнаха и помагачите Данчо и Радо носейки един австриец който спукал картер,заебал мотора и си тръгнал пеш та се наложи Чинела да се включи в състезанието с пикапа си и да проведе спасителна операция...доколкото разбрах също си е изкарал доста весело приключение.Данчо се беше подготвил с няколко камери ,но уви нямаше кога да ги извади,двамата с печал разказаха как Магарето ги оставил без вода за да си охлади мотора,и общо взето ги бяха съсипали.Учудих се ,че този австриец е същия от миналата година на който пък тогава на мен ми се наложи да спасявам след челен сблъсък с около 120км/ч и повредено коляно(упорит човек се оказа)Бях се притеснил,че водите и сандвичите няма да стигнат но уви към 16 часа решихме да потегляме вече,а повече от половината стартирали ваобще ги нямаше.По късно вече в базата Пламен разказа как е направил с мотора предно премятане(жалко,че няма как да се снимат тези моменти)но той обеща след като затвърди номера да го покаже пред публика,имаше и ужилен от пчела,който естественно се оказа алергичен,добре,че е имал серум и е реагирал веднага и много други ситуации,но важното е,че остават само спомени без сериозно контузени.Добре е и,че Марти е успял да финишира първи,надявам се и по-нататък да е така.И след толкова труден етап и много контузени и със счупени мотори се наложи Жоро да промени програмата и вторника да стане почивен ден вместо сряда за да могат редиците да се стегнат и подготвят за нови подвизи.Ендурото наистина не е шега работа.

П.П. Надявам се разказа да ви е харесал,без много притенции,все пак аз не разбирам от ендуро...но никой като не пише.
              Ако има някакъв интерес бих продължил и следващите дни.

Коментар

iopy интерес ли? Интерес е възможно най-малкото нещо което изпитваме навярно всички следящи темата. Разбира се че ни е интересно и чакаме още информация. Благодаря много за споделеното, ще се радвам да прочета още от теб.
                Иван Маринов
                Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Малко снимки от мен.
                  Пачароза излетя като тапа.
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00076.jpg
Прегледи:1
Размер:288.7 КБ
ID:5294304
                  Тарзан и Барни сменят курмило.

Име:DSC00077.jpg
Размер:218.8 КБ
ID:5294305

Име:DSC00078.jpg
Размер:221.7 КБ
ID:5294306
                  Радо навсякъде минаваше без проблем.
                  На два-три пъти Данчо ми се примолваше да му дам да ми покара ЦРФ-а
                  и нали не мога да му откажа.

Име:DSC00079.jpg
Размер:270.4 КБ
ID:5294307

Име:DSC00081.jpg
Размер:180.7 КБ
ID:5294308

Име:DSC00082.jpg
Размер:196.7 КБ
ID:5294309

Име:DSC00086.jpg
Размер:236.4 КБ
ID:5294310

Име:DSC00089.jpg
Размер:221.7 КБ
ID:5294311

Име:DSC00090.jpg
Размер:210.8 КБ
ID:5294312
                  От тук нагоре им падаха тоците.

Име:DSC00110.jpg
Размер:277.4 КБ
ID:5294314
                  По късно още.
                  Прикачени файлове
                  ........................
                  Иван Маринов
                  CRF 250 X
                  Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Е браво Ванка все пак си имал удоволствието да покараш .Дано има накрая още снимки.
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Днес група Габровски интосиасти зарязахме работа ангажименти абе всичко,вземахме въжета и пУна газ /както казва Чинела/ към Горната земя за да научим нещо и да помогнем на нашите. Постояхме доста и в един момент започнахме да се питаме кога ще минават. Обадихме се на Бат Дак и разбрахме за решението на организаторите.
                      По този повод искам да най сърдечно да "благодаря" на организаторите за "перфектната" организация и "изобилната" информация за това състезание.

Коментар

''По този повод искам да най сърдечно да "благодаря" на организаторите за "перфектната" организация и "изобилната" информация за това състезание. ''

Съжалявам за недоразумението,но Жоро най-вероятно последните дни изобщо не се е докопвал до компютър,а по-горе съм писал за причината за наложилата се промяна,надявам се да не сте много сърдити и утре пак да дойдете да помогните.

Коментар

Резултати от 2 ден на Six Days Crazy Job 2011

Day 2 - TEAM.pdf
                          Day 2 -Down To The Hell.pdf

Коментар

Първоначално публикуван от iopy Преглед на мнение
                            Съжалявам за недоразумението,но Жоро най-вероятно последните дни изобщо не се е докопвал до компютър,а по-горе съм писал за причината за наложилата се промяна,надявам се да не сте много сърдити и утре пак да дойдете да помогните.
                            Аз на Жоро.................че и на цялата му рода !!!

Коментар

Съжалявам за недоразумението,но Жоро най-вероятно последните дни изобщо не се е докопвал до компютър,а по-горе съм писал за причината за наложилата се промяна,надявам се да не сте много сърдити и утре пак да дойдете да помогните.[/QUOTE]

Приятелю поста ти е днес в 15,57 по това време ние вече се бяхме прибрали.Не става въпрос дали сме сърдити или не, поросто не всеки може да си позволи да гледа цялото състезание дори и да има най голямото желание.
                              Просто искаме малко повече информация защото ако знаехме щяхме утре да сме там а не днес.

Коментар

Ако някой от организаторите или приближените им имат възможност да подскажат някои ключови позиции от трасето утре в реда на преминаването им за да може, все пак да "уважим" останалите трима наши състезатели.
                                Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                                0894328706

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X