Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Six Days Crazy Job 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Six Days Crazy Job 2011

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
    Ако някой от организаторите или приближените им имат възможност да подскажат някои ключови позиции от трасето утре в реда на преминаването им за да може, все пак да "уважим" останалите трима наши състезатели.
    Точно за това говорех

Коментар

Снощи късно направихме реверанс на чужденците за днешния почивен ден и нямаше как да съобщим по-рано новината, че програмата се променя.
      Аз наистина нямам време за компютър изобщо, тъй като шестдневно състезание е много работа и напрежение !
      Все пак сме доволни, че участниците макар и мрънкащи срещу трудните трасета, година след година се увеличават все повече и повече !
      Повече инфо и снимки - след състезанието.
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

"Приятелю поста ти е днес в 15,57 по това време ние вече се бяхме прибрали.Не става въпрос дали сме сърдити или не, поросто не всеки може да си позволи да гледа цялото състезание дори и да има най голямото желание. "

Не казвам,че поста ми е писан за да ви предупреди,не знаех,че сте отганизирали подобна инициатива,просто исках малко да разсея информационното затъмнение.За съжаление това което знам за днешния етап е твърде малко за да ви свърши работа,както вече писах не разбирам много от ендуро,просто като баща на Мартин се притеснявам и гледам да съм близо до него.Единственото което мога да кажа е,че сега тръгвам за Плачковци кадето ще търся някакво мостче до което ще организирам мястото за почивка.Надявам се днешния етап да мине по план безавариино и интересно.

Коментар

Нямам време да коментирам и засега ще ви пусна само снимки, но ще драсна някой и друг ред довечера!!!

Коментар

Ванка, няма спор, че си направил най-хубавите снимки на цирка в неделя! Аз се бях подготвил да поснимам на екстремите по Стара планина, но явно конспирацията беше на ниво. Дори и повечето състезатели не знаеха къде ще карат на другия ден. А можеше не само снимки - и нещо друго, по-полезно да свършим, но.........съдбъ!
            Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
            0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
              Ванка, няма спор, че си направил най-хубавите снимки на цирка в неделя! Аз се бях подготвил да поснимам на екстремите по Стара планина, но явно конспирацията беше на ниво. Дори и повечето състезатели не знаеха къде ще карат на другия ден. А можеше не само снимки - и нещо друго, по-полезно да свършим, но.........съдбъ!
              Не е така Жоро, имаше много колеги които снимаха, а те са професионалисти, но техните снимки струват пари и затова ще се задоволите с моите скромни опити, да ви държа в течение с най-новите тенденции в световното ендуро...
              За организацията няма да казвам нищо, щом дори и на мен се наложи да се включвам в спасителна операция без да познавам района, значи си направи сметка сам.
              Но пък и никой не знае какво и колко му коства това на Жоро, така че е прибързано да го съдим, още повече, че не ми е взимал пари за билет.
              Но държа да отбележа, че вече ми дължи две кафета и си ги искам настоятелно.

Ето ти пример, къде са снимките на тази колежка???

Победителят от понеделник.

Мистър Ерзберг Родео, Карл Катох.

Коментар

Бачо Иване ти си голяма работа,ей добре че сте там да можем и ние които нямамаме възможност да го гледаме на живо,да видим нещо качествено.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                  Бачо Иване ти си голяма работа,ей добре че сте там да можем и ние които нямамаме възможност да го гледаме на живо,да видим нещо качествено.
                  Вече не сме там Ице, прибрахме се понеделник през нощта към 11:30....
                  Имам още около 20 снимки, но не ги пускам, че ще натоварим страницата.
                  Щом се появят още 3-4 поста, чак тогава ще ги пусна, но вече на 3-та страница.

Коментар

От днес.
                    Българските участници останахме без бензин.

Чужденците си ги заредиха техните хора а аз и Марти си отбутахме.
                    Няма какво друго да кажа.
                    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Айде да прехвърлим страницата...да може Чинела да качи снимките.
                      Ами трябваше да направиш 3 неща.
                      1.Да изкараш курс по география и ориентиране
                      2. Да си заредиш батерията на телефона
                      3. Да ми се обадиш къде да те чакам

Айде на снимките...
                      Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                      0894328706

Коментар

Айде от мен да мине...

Ники сървайвъра...

Стоян Пачарозов - ПРОФЕСИОНАЛИСТА.!!!!!

Минков

Коча

Сиренцето

Тоя почти умря в реката, дойде и издъхна...

В радиаторите на БЕТАта нямаше капка вода, съединителят беше блокирал, райдъра също.

Ма от водата ли, или от шута дето му би Коча, бетата се разрипа...

Джейкъб, тоя австралиец го хапе кучето по всички показатели, вервайте ми.

Това беше, после се качих с пикапа на билото да спасявам мотора на един загубен австриец, качването на 12км до билото ми отне час и половина,
                        след това половин час да изкараме мотора от дерето и после два часа и половина слизане, след това не намерихме никой освен 15тина загубени австрийци, и газ към Стара загора.
                        Тая мисия ми отне около 6 часа, аз изобщо не знам къде съм бил, и къде се намирах, имам мускулна треска от говорене на немски с ръцете за 6-7 часа.
                        Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 22-08-11, 01:10.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                          От днес.

Аз пък незнам кога ще ти се угоди на тебе,на добрият аматИОр бензина е като допълнителна екстра, може и без нея.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                            От днес.

Готвим се за съпорт на Ерзберг 2012, а нашите си нямат такъв и в БГ. Не знам кой го организира, съпорта де, състезатели или тимове, но губят нашите.
                            Много габровски колеги бяха излъгани, че във вторник състезанието продължава, и бяха подготвени за помощ, но уви. Никой не обърна внимание на техните постове. Е, те така, инфлацията ще ни унищожи съвсем. Смятах утре да ходя на Енина, но нито знам дали ще има надпревара, и от какво имат нужда нашите.
                            П.П. Добре, че Чинела ни отваря очите за навигацията. Пак е нещо, ама срамота. Габровци гледат снимки, вместо да сме там.
                            Последно редактирано от offar; 03-08-11, 21:26. Причина: Допълнение
                            Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

благодаря за инфото и невероятните снимки на всиЧки които се постараха да ни представят подроБно това хубаво състезание.
                              Мойля,продължавайте все така.успех

Коментар

За съжеление усещам някакво напрежение,на какво се дължи това слаба организация или ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X