Абе Митков,трай бе човек.Що издаваш положението са?? Ша изплашиш хората Са ша извадят някой "указ" и ша му забранят участието Катката и Бучака!Ебати двойката!Трабва да дойдат Шипката и Балинов,че да ги бият..Или Куманов и Тончев
Айде да е индивидуално беее!!!!
хе наистина много интересно
бучака и кадир в една двойка
тва ше е интересно да се види
а аз тогава с кого трябва да съм двойка та да имама шанс за борба поне относително справедлива с тях
сетих се
с ерих брандау
направо щте ме върже на гърба като раница и щте ги разбием
преди финала щте се кача на мотора си предварително скрит нейде из храстите и щте триумфираме
Вижте какво, за да покажете толерантност, карайте си по двойки! Скоро говорихме за дисциплина и за това, че в БГ моторспорта всеки дърпа чергата както му отърва и поради тази причина всичко малко по малко върви назад, че чак в чужбина сме известни с това си "качество"
Нека в ендурото няма такова нещо и всички се съобразим с взетото вече решение! В противен случай, ако веднъж нарушим принципите си, мисля че ще сложим начало на анархията, дразгите и кавгите.
Смятам, че домакините ще оценят позицията ми също
А за новия сезон имате пълната ми подкрепа и на колегите ми от Стара Загора за сингъл !!!
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
хе наистина много интересно
бучака и кадир в една двойка
тва ше е интересно да се види
а аз тогава с кого трябва да съм двойка та да имама шанс за борба поне относително справедлива с тях
сетих се
с ерих брандау
направо щте ме върже на гърба като раница и щте ги разбием
преди финала щте се кача на мотора си предварително скрит нейде из храстите и щте триумфираме
Що бе Митков, нека има такива хора, та ендурото в България да мръдне напред Аз нямам нищо против Катката и който и да е от изявените ни състезатели. Така ще вдигнем летвата!
-------------
Вижте какво, за да покажете толерантност, карайте си по двойки
Жоре и аз не че нещто имам против двойките
но много трудно е да си намериш подходящт човек за двойка
особенно ако живееш в харманли
в стара загора сте бая души и се си карате заедно
но иначе повечето двойки трудно се събират и са неподходящти един за друг
преди всяко състезание се почват телефони уговорки и накрая пак едвам се нагласят нещтата
ти поне знаеш какви препятствия до сега имах с намирането на хора за двойка а и повечето участници се сблъскват с тези проблеми
тва че не го пишат в форума не значи че не е така
е го на узана първо се уговорих с ненко после с краси и накрая за малко да ми остане само разходката до габрово щтото и краси и ненко в последния момент не можаха да участват
по някво чудо се засякохме с калин та в последния момент участвахме заедно
казвам ви голям зор
освен това лиших ненко от добро класиране щтото момчето кара така че можеше да финишира 10 минути пред първите
а аз го забавих та едвам 3то място хванахме
мене пък димитър първите състезания ме забавяше та едвам 6 то място успявахме да хванем
въобщте трудна работа е с тия двойки
Сега верно че има някакъв смисъл ако трасето е дълго из некви гори тилилейски но тук ставаше въпрос за 40км
Здравейте пак!
ВИдях днескашния спор но искам да ви кажа че сме се подготвили за състезанието по двоики.Поръчали сме така номерата и не искаме да правим исключение Мислим също че жоро е прав да върви състезанито така до края.Има и може би един киломтър дето може да ви е доста трудно по сами особено ако е мокро Може да отбием АТВ на това място.Това е.
Бре, всички тренират Не можеш да намериш никой във форума
А, искам да ви кажа, предупредиха ме, че трябва да се държим много дисциплинирано на състезанието в Тополовград и в хотелите, защото тази пролет четирима от многоуважаваните от мен рокери се напили там, почнали да правят простотии и след 10 минути познайте къде ги намерили на куп с моторите им
Така че, внимавайте много, там дисциплината явно е на почит
-------------
да ви кажа наистина внимавайте щтото тополовградската полиция е известна в региона със сериозното си и строго отношение към спазването на реда и законността
ако някой мисли да не внимава по добре да не отива
щтото после да не съжалява
аз самия даже леко си чудя дали да хода точно поради тая причина
въпреки че не обичам да пия
а и в ендуро шампионата няма такива хора които да пият и правят глупости но.... все пак имайте едно на ум
въобщте голям ред в тополовград все едно не е в българия
който закъснее няма да го допуснат да участва
който се поразвесели повече вечерта ...трябва да внимава
дано поне домакините помислят за място където да се приберат моторите вечерта
да не стане ред ред а накрая да се окаже сутринта че нещто липсва
Коментар