Сега състезанието в Тополовград ще се точкува ли за шампионата   

, ще рискувам!
 , ще рискувам!

Ще се спи в хотел империал и хижата за 15лв на човек.Хотела има 20 места а хижата 50 места.И двете места  са много хубави и ще изпратя снимки на жоро хажиев да ги покаже а също и снимки на места от трасето
 Ще се спи в хотел империал и хижата за 15лв на човек.Хотела има 20 места а хижата 50 места.И двете места  са много хубави и ще изпратя снимки на жоро хажиев да ги покаже а също и снимки на места от трасето  Мислим да сложим като в стара загора трупи за прескачане и малки скоци на една поляна край близко село да има какво да гледат хората и да стане нещо като екстрем тест.Там ще оградим трасето с ленти.Искаме да стане нещо като в гърция.Гледахме снимките и много ни хареса.Четахме всичко внимателно и който дойде в петък следобед към 5 или 6 часа можем да ви закараме до екстрема да го видите ама без мотори
 Мислим да сложим като в стара загора трупи за прескачане и малки скоци на една поляна край близко село да има какво да гледат хората и да стане нещо като екстрем тест.Там ще оградим трасето с ленти.Искаме да стане нещо като в гърция.Гледахме снимките и много ни хареса.Четахме всичко внимателно и който дойде в петък следобед към 5 или 6 часа можем да ви закараме до екстрема да го видите ама без мотори  Татко каза че трасето не е за бързо каране и трябва да се внимава много.Имало стръмни места камъни и скрити големи вади.Искаме да направим старта точно в 10 часа а от 9 до 9,15 часа да теглим жребия.Който закаснее за жребия няма да се състезава
Татко каза че трасето не е за бързо каране и трябва да се внимава много.Имало стръмни места камъни и скрити големи вади.Искаме да направим старта точно в 10 часа а от 9 до 9,15 часа да теглим жребия.Който закаснее за жребия няма да се състезава  Времето ще мерим с компютър.Ще има сигорно 6 контроли с печати и никой няма да може да минава направо
 Времето ще мерим с компютър.Ще има сигорно 6 контроли с печати и никой няма да може да минава направо  Ще маркираме трасето през последните два дена а около старта сутринта в събота.Това е от мене и ще ви чакаме още на четвърти вечерта а който дойде в събота да е на старта точно в 9 часа за жребия. Старта ще намерите като питате за стадиона а от там ще има табели с надпис ЕНДУРО
Ще маркираме трасето през последните два дена а около старта сутринта в събота.Това е от мене и ще ви чакаме още на четвърти вечерта а който дойде в събота да е на старта точно в 9 часа за жребия. Старта ще намерите като питате за стадиона а от там ще има табели с надпис ЕНДУРО  Ако имате нещо да питате питайте но аз мога да влизам в интернет само вечерта и тогва ще ви отговарям.Такса 10лв на човек.Това е всичко.
 Ако имате нещо да питате питайте но аз мога да влизам в интернет само вечерта и тогва ще ви отговарям.Такса 10лв на човек.Това е всичко.  

Мисля, че идеята да се върти два пъти трасето сте взаимствали от писанията ни за световното в Серес, което не е лоша идея, но не знам дали и такова каране в Неделя няма да дойде за някои нетренирани много
 Мисля, че идеята да се върти два пъти трасето сте взаимствали от писанията ни за световното в Серес, което не е лоша идея, но не знам дали и такова каране в Неделя няма да дойде за някои нетренирани много  
   Аз от друга страна нямам нищо против, тъй като моментът с познаване на трасето отпада при 4 обиколки на същото. Не съм питал другите от Crazy job, но знам какво ще кажат: "Както са решили".
  Аз от друга страна нямам нищо против, тъй като моментът с познаване на трасето отпада при 4 обиколки на същото. Не съм питал другите от Crazy job, но знам какво ще кажат: "Както са решили". А бе, каквото е това ще е, щом сте гледали по другите кръгове.
 А бе, каквото е това ще е, щом сте гледали по другите кръгове. Не слагайте онези трите дето сте гледали от снимките, че голям майтап ще падне.
  Не слагайте онези трите дето сте гледали от снимките, че голям майтап ще падне.  
  Ако сте сигурни в точността на старта, направете си сметка, кога ще започнем да пристигаме на екстрийма и го пишете в обявите за да могат да идат хората там да гледат.
  Ако сте сигурни в точността на старта, направете си сметка, кога ще започнем да пристигаме на екстрийма и го пишете в обявите за да могат да идат хората там да гледат.  

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар