Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състезание в Сaкар за Eндуро и ATV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

кликни тук http://www.offroad-bulgaria.com/view...756&highlight=
    бе с две думи казано помислили че има помпа за разделно мазане и не сложили масло в бензина ами подкарали на чист бензин
    успяла да ги издържи 8 километра

Коментар

Митков разбрах за кво става дума.А за маслото Sele аз съм доволен от оргиналния шел адванс и кавазакито само с тасова го карах.Ама нее хубаво дасе смееш някой път и ти може да направиш подобен гаф.

Коментар

кое кавасаки бе брадчет
        кх125 то ли
        а за смеене въобще не се смея
        като взех за пръв път по свестен мотор и аз щях да я направя тая работа
        за малко да налея маслото в разширителния съд като си мислех че е резервоар за масло

а като сме в тая тема не се ли кефиш че и от тополовград се включват
        все пак са в нашия край
        увеличаваме се явно ама мнооого бавно

Коментар

Митков, ти що разводняваш темата бе?
          Нека се пише по същество, защото от това дали ще идем там или не, явно зависи състезанието в Тополовград
          Хайде, нека останалите да си кажат мнението и да не дремят

Коментар

Даго направят и ние ще идем живот и здраве.А ти нямали да се помъчиш да направиш в Харманли едно състезание да видим какъв организатор си Да видиш на нас какво ни беше.

Коментар

да ме броят и мене
              до колкото зависи от мен там съм

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                Митков, ти що разводняваш темата бе?
                Нека се пише по същество, защото от това дали ще идем там или не, явно зависи състезанието в Тополовград
                Хайде, нека останалите да си кажат мнението и да не дремят
                Ех този Жоро !!
                Човек не може да си почине от празниците заради него

Състезание в Тополовград - одобрявам с двете ръце. Там съм.
                Мисля че терена позволява да се направи добро състезание. Освен това района е непознат за повечето ендуристи и ще е забавно.
                2010 CRF 250 R

Коментар

а така то и само крейзи джоб димитър аз и бучака с хасковлии да идем пак ще стане състезание
                  ама съм сигурен че и другите ще идат преди нас даже

бучак що се отнася до състезанието в харманли има тема дето съм писал виж там
                  че тука пак ще ни се карат

Коментар

Жоро от Севлиево каза, че са съгласни за кръг в Тополовград и ще идват и те да карат

Коментар

Здравейте!Радвам се че до сега всички сте съгласни да направим състезанието при нас.Гледам че още не са взели всички решение и ще изчакаме още за да сте и вие и ние сигурни.Състезанието ще е на 5 ноември за да е по хубово времето.Тази дата добре ли е?Ще влеза в форума в понеделник и мисля че вече ще сте ришили за да можем да търсим трасе.Разбрах че трасето го правете от 60 до 80 километра.За сега чао.

Коментар

Има ли смисъл да (се) питате изобщо??Ноември няма кръг?!Казвайте датата!!
                        К. Кулев

Коментар

Привет Тихомире! Радвам се че искате да се присъедините към ендуро шампионата. Този сезон сме го обявили като тестов, така или иначе, така че още една промяна не мисля че ще е проблем. Догодина обаче, такива промяни няма да могат да се правят, защото хората когато решават да участват в шампионата си правят някаква сметка на разходите и времето и по този начин им объркваме сметката.

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев
                            Има ли смисъл да (се) питате изобщо??Ноември няма кръг?!Казвайте датата!!
                            Ех, този Калин бе Навит е като часовникова пружина. Той човекът каза: 5-ти Ноември. Мисля, че е добре. Остава точно един месец до последният кръг в Шумен, в който се каниш да ни довършиш.
                            Сабин е прав, че от догодина всичко ще си върви стриктно по календара, който направим в началото на сезона, но нека сега да има повече кръгова, че да ги отсеем, ако се наложи

Коментар

5 ти ноември урааа
                              айде действайте
                              щто се отнася до календар
                              просто не виждам ама абсолютно нищо лошо да има колкото се може повече кръгове
                              те хората за тва се борят да стане, а нас на готово ни канят и да не идем егати
                              който не му се ходи не е длъжен да ходи никъде

все пак обаче помислете времеизмерване и всичко останало да е добре направено
                              ако искате се обадете на ВЕРА, напоследък стана практика май да я викат за времеизмерването и др сигурно се познавате и с бучака питайте и него ако искате той беше приложил много интересен и лесен вариант на времеизмерване
                              маркировката също трябва да е добре направена ПО голям от 200м участък не го оставяйте без маркировка даже и да е прав път по който според вас няма къде да се обърка никой пак през известно разстояние сложете маркери
                              и като става въпрос за път избягвайте да включвате дълги и прави участъци по които да се кара с висока скорост
                              ами повечето гледайте пътеки и по засукани горски пътища по възможност такива по които никой не се движи ,при вас такива има в изобилие

Коментар

Първоначално публикуван от shopa-atv
                                Да с табели или боя.В Стара загора и Габрово гледахме как е направена и четем всичко в форума и знаем какво решихте на последък.Ще го направим както трябва за да не се изложим!
                                В Ст.Загора и Севлиево маркировката не беше съвсем ''за образец''
                                Най-добре се допитайте до Кремиковската група и се опитайте да постигнете техния вариант.Той беше най-добрия на който бях свидетел.

Забележка:Участвал съм само в Ст.Загора,Бухово и ''Севлиево''.На другите състезания нямах възможност да ''присъствам''.На някой от другите кръгове маркировката може и да е била на същото ниво,но едва ли по-добра.В Бухово според мен беше перфектна!Ако греша поправете ме.
                                К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X