Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Таксите за участие в състезанията - много пари ли искат организаторите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Таксите за участие в състезанията - много пари ли искат организаторите?

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
    Моля хората дето много разбират и гледат в канчето на организаторите, да вземат да организират нещо и да видят колко пари ще отидат.
    Определено се замислям да направя 1 подобно състезание. Точно за ХОБИ клас. Леко трасе, символична такса, и най-вече БЕЗ горско ориентиране. За да могат всики "ХОБИ-състезатели" да гледат как карат другите. Хем публика, хем състезание. Прибавяме БИРА, скара и рок музика.... и стана купона.
    В качеството си на ЛИЦЕНЗИРАН СЪДИЯ от БФАС, ще поканя няколко БЕЗПРИСТРАСТНИ съдии, и професионални хронометристи. Да няма после коментари.... и еднолични решения, като в Кировото състезание.
    А ако някой професионалист дойде - остава за десерт. Да НИ покаже как трасето, което с нашите ХОБИ джипки минаваме примерно за 20 мин, той ще го мине за 8.

Ориентировъчно го мисля за края на Април, началото на Май. Който иска да помага, с идеи, спонсори, ПАРИ и т.н.
    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

преговарям с едни хора за място (парцел) където да си правим ежемесечни състезания с минимални такси. нещо като полигон за препятствия и затворено трасе на тема : варна, емоция и офроуд.
      по подразбиране с: бира и кюфте...часа стана две.

идеята е който има гащи на дупето си, да направи по един кръг, по свой вкус и цвят.
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от <bedniagizmi> Преглед на мнение
        Няма да стане да има хоби клас след състезателите.Защото терена става толкова тежък че дори и самите състезателите сигурно ще им е трудно.Защото коловозите стават адски дълбоки.
        последния ден в шумен на трасето му нямаше нищо ако не гониш време
        ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Чудесна идея Пламене! Мисля, че ще има интерес. Все пак всички караме, а не всеки става за състезетел. Не знам защо, но някои мнения в темата силно ми напомниха на приказката за жабата и ковача...
          NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

нея знам тази приказка
            Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Видяла жабата ,че подковават коня и си вдигнала и тя крака.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                  Добри спри се, че пишеш глупост след глупост! Организатора винаги НОСИ отговорност при евентуален "фал". Сам си противоречиш какъв стимул какви награди нали за кеввв ставаше въпрос. Остави състезателите да карат по такива мероприятия, а ние има да навъртим още много километри по баирите за да се врем там
                  всеки е започнал от баирите но това едвали е причина да не се пуснеш по трасето. карал съм и по по тежък терен от колкото на някои от трасетата. и още всяка кола притежава минималната защита. а езика ви е прекалено груб. всеки има право на мнение все пак сме свободна страна.

Коментар

Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнение
                    всеки е започнал от баирите но това едвали е причина да не се пуснеш по трасето. карал съм и по по тежък терен от колкото на някои от трасетата. и още всяка кола притежава минималната защита. а езика ви е прекалено груб. всеки има право на мнение все пак сме свободна страна.
                    Колега като ти чета поста май въобще не си разбрал за какво иде реч, и въобще не смятам да ти обяснявам, поне да си беше написал истинското име та да знам с кой си комуникирам. Нормалните хора първите им постове са: Здраейте радвам се да се присъединя ..........
                    А ти веднага поучителни думички да не си даскал нещо?

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                      Определено се замислям да направя 1 подобно състезание. Точно за ХОБИ клас. Леко трасе, символична такса, и най-вече БЕЗ горско ориентиране. За да могат всики "ХОБИ-състезатели" да гледат как карат другите. Хем публика, хем състезание. Прибавяме БИРА, скара и рок музика.... и стана купона.
                      В качеството си на ЛИЦЕНЗИРАН СЪДИЯ от БФАС, ще поканя няколко БЕЗПРИСТРАСТНИ съдии, и професионални хронометристи. Да няма после коментари.... и еднолични решения, като в Кировото състезание.
                      А ако някой професионалист дойде - остава за десерт. Да НИ покаже как трасето, което с нашите ХОБИ джипки минаваме примерно за 20 мин, той ще го мине за 8.

Ориентировъчно го мисля за края на Април, началото на Май. Който иска да помага, с идеи, спонсори, ПАРИ и т.н.
                      Това в този вариант отива повече към рали-крос или трял отколкото към офф-роад. Ако имаш нужда ще ти помогна в реализацията, но нека не бъркаме спортовете.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
                        .....идеята е който има гащи на дупето си, да направи по един кръг, по свой вкус и цвят.
                        Тъкмо това имах в предвид. Искам (ще опитам) да направа такова състезане, в каквото АЗ С УДОВОЛСТВИЕ бих участвал.
                        Знаеш, че карам едва от 2005г. но участвах 3 пъти в "BAJA ALBENA" и 2 в "Шумен трофи", за малко да участвам и във "Варна трофи 2007" , ама нещо не се разбрахме с "Организатора" за едни такси ..... и мерките за сигурност.

Ще направя каквото мога, пък да става каквото ще!
                        После като всеки "организатор", ще си изям .... "попарата". Все някой недоволен ще има.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                          Тъкмо това имах в предвид. Искам (ще опитам) да направа такова състезане, в каквото АЗ С УДОВОЛСТВИЕ бих участвал.
                          Знаеш, че карам едва от 2005г. но участвах 3 пъти в "BAJA ALBENA" и 2 в "Шумен трофи", за малко да участвам и във "Варна трофи 2007" , ама нещо не се разбрахме с "Организатора" за едни такси ..... и мерките за сигурност.

Ще направя каквото мога, пък да става каквото ще!
                          После като всеки "организатор", ще си изям .... "попарата". Все някой недоволен ще има.
                          напиши го точно и го потвърди.

казах ти тогава че караш безплатно, но ако не завършиш - плащаш таксата ! средствата за сигурност са задължители.
                          нека да сме коректни.
                          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Пламене, лебетката НЕ е средство за безопасност.
                            Но поради липсата ми на РОЛБАР или РОЛКЕДЖ се съгласих с решението ти.
                            И мисля повече да не повдигам тази тема.
                            Но настина ПАРИТЕ за таксите станаха МНОГО.

Коментар

Желание за състезания несъмнено има всеки.

Не случайно хората са казали - един човек -едно мнение , двама -две , трима вече става панаир , а всеки панаир си иска своето.
                              Едно състезание е голям панаир , и осигуряването му коства много пари, нерви отговорности.
                              Гледам доста хора казват "бих се пуснал по трасето" , ОК ще се пуснеш ще покараш и вечерта ще си седнеш на масата. Да ама ако докато си караш се преобърнеш или затънеш и оставиш колата си там , май няма да е точно кеф. Мисля че доста хора не осъзнават риска който поемат пускайки с епо едно истинско офроуд трасе.
                              Дали е състезание ,хард разходка , сам си трагнал да видиш дали ще се спуснеш по този наклон... Аз лично след като съм участвал в състезания докато не сложа тръбите, седалките и коланите на един джип вече и за гъби не отивам с него /ама то проблема май е в главата ми/

Сигурно състезанията могат да се организират и по добре, не може да се отрече че има и проблеми но евала на харата дето се наемат да се качат на тоя к.. , дано все повече такива хора се появяват и да стават повече и по-разнообразни състезанията
                              088455338две
                              "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                              Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                                Колега като ти чета поста май въобще не си разбрал за какво иде реч, и въобще не смятам да ти обяснявам, поне да си беше написал истинското име та да знам с кой си комуникирам. Нормалните хора първите им постове са: Здраейте радвам се да се присъединя ..........
                                А ти веднага поучителни думички да не си даскал нещо?
                                здравей Яворе името мие Борис Велев.никога несъм бил анонимен. всеки има право на мнение.и пак продължаваш с грубия тон.сигорно така посрещате всички нови в този форум.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X