Айде, дойдохме си на думата
))))))) И хиляди репортерки с къси поли, да вземат такова, ъъъ ... интервюта бе ...
))))))))) И БатБойко дава рушвет да се снима с някой! Азис се кълне че вече ще пее само циганките от "Кармен" ако някой го качи за едно кръгче, Милен Велчев увеличава държавния бюджет с 18% заради извънреден кръг на шампионата, ученичките татуират стартовите номера на победителите на ... Бе, ще намерят къде. Ню Васюки!
По скоро тия магнетофончета като на каската на Събин ще поевтинеят достатъчно, и после ще трябва само някой естет да монтира колкото трябва като истинските режисьори. Те тия работи сега нали бързо поевтиняват. Аз съм гола вода по тия въпроси, ама май си струва някой разбирач да порови в обещанията на търговците, може вече и да има масово достъпно нещо.
))))))) И хиляди репортерки с къси поли, да вземат такова, ъъъ ... интервюта бе ...
))))))))) И БатБойко дава рушвет да се снима с някой! Азис се кълне че вече ще пее само циганките от "Кармен" ако някой го качи за едно кръгче, Милен Велчев увеличава държавния бюджет с 18% заради извънреден кръг на шампионата, ученичките татуират стартовите номера на победителите на ... Бе, ще намерят къде. Ню Васюки!По скоро тия магнетофончета като на каската на Събин ще поевтинеят достатъчно, и после ще трябва само някой естет да монтира колкото трябва като истинските режисьори. Те тия работи сега нали бързо поевтиняват. Аз съм гола вода по тия въпроси, ама май си струва някой разбирач да порови в обещанията на търговците, може вече и да има масово достъпно нещо.
аз сам харесал край Троян едно такова трасе ,камъни,доста големи наклони,рекичка.
. Сигурен съм, че ще навакса в следващите кръгове, много добре кара
Коментар