Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взех Мерцедес от 1939г. Следват 10 години труд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ретрото дойде. Следват 10 г. труд

Да, такъв е. Ще ти бъда много благодарен ако ги качиш, стига да не те затруднява, благодаря!
    Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Честито! Щом от сега си с нагласта да я правиш 10 години, значи си голям мераклия, което е добре за колата. А и за нас - ще има да четем...
      Успех и дано меракът, здравето, и торбата с парите са с теб!

Коментар

Честито колега! Пожелавам успешна реставрация и приятни мигове с колата !

Имали възможност да се разгледа автомобила от ретро колега/и или пък трябва час да се запише

Коментар

ХАЙДА ЧЕСТИТО И ОТ МЕНЕ.....чесно да ти кажа..ако си решил да си е за тебе а да не я продаваш после(когато и да е това) си я направи както си искаш...модернизирай,,тунинговай.,хот род..това си е хот род и това е..който каквото и да ми приказва--колата е да се кара...колкото може по често (в хубаво време разбира се)--а не само по изложения като кукла...а пък идей за хот род визия на тоя модел--колкото искаш..

Коментар

Веднъж да тръгне, някой ден, абсолютно съм убеден, че ще я изкарвам на разходка при всеки удобен случай, а не само по сбирките! Колата е наистина за да се кара, а от кратка разходка в хубаво време не се получава особено износване, по-скоро е от полза да има раздвижване. За мен си е, то ще глътне толкова време, труд и пари, че после и Джей Лено не може да я купи
            Ама хотрод не, твърдо не! Идеята като цяло много ми харесва, но специално Мерцедес хотрод за мен е нещо непоносимо! Виждал съм снимки, коли направени с мерак и майсторлък, ама на мен, по моя вкус и виждания, ми изглеждат абсолютно ужасно! То това е субективно, различно за всеки. А и друго, не бих направил стара кола на хотрод, ако има някаква възможност да се възстанови в оригинален вид.
            Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от mg34 Преглед на мнение
              Всъщност, тази кола е една от по-благоприятните за реставрация, по отношение на частите. Точно този модел е популярен по целия свят, както предвоенните, така и следвоенните серии. Хората ги реставрират и поддръжат, което поражда търсене, а от там и предлагане на части. Освен втора употреба и залежали стари части, има и много сериозно предлагане на нови. Правят май почти всичко. А като гледах сайтове напоследък, цените са изключително нормални. Не без пари, но не и по-скъпо от чарковете на нова "западна кола" среден клас най-общо казано.
              Преди петнайсетина години Мерцедес имаха официална политика да могат при нужда да доствят/намерят/произведат всякакви части за всякакви модели произвеждани от горе долу 1915-та насам. Имаха и специални центрове, в Европа бяха по един-два в по-големите страни, в които можеха да възстановят всеки произведен някога мерцедес, включително и да го модернизират (инжекциони, катализатори...)

Естествено, цената беше "даваш празен подписан чек, не се безпокой че в момента няма цена - ЩЕ ИМА"

Не знам дали още го правят, бая кризи минаха от тогава. Но идеята ми е че чаркове винаги ще намериш. Просто някои от тях ще са цифра. Честито, и успех.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Прекрасен автомобил.Браво за избора.Ще следя темата с интерес,
                пожелавам приятна реставрация.Успех.
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

чудесна машина колега.все пак е МЕРЦЕДЕС и Съм сигурен че като е реставрираш ще привлича доста погледи

Коментар

Честито и от мен, и обещай пред всички че ще има богат снимков матариал.
                    Успех.
                    Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.

Коментар

Тържествено обещавам! Само търпение да имате, че това сигурно ще продължи години.... години...

Коментар

Колега имам скоростна кутия за този модел!
                        Но имат една разлика в кутийте , едни са с ел. мотор отляво а други с отдясно.
                        Ако проявяваш интерес драсни.
                        Пожелавам ти по бързо въстановяване на мерца
                        [SIGPIC][/SIGPIC]
                        SJ 413

Коментар

Поздравления за чудесния автомобил! И аз ще следя хода на реставрацията с голям интерес.

Коментар

Честито колега, колата изглежда много-добре за годините си, пожелавам ти спорна, скорошна и успешна реставрация. Посмали малко сроковете, колата не е толкова сложна, части има, мерак и любов също, а и често сроковете които си поставяме при възтановяването стават двойни, не ми се ще и при теб да стане, особенно с тоя срок. Успех!
                            VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                            SXS-Restorations 0886513079
                            Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

http://search.data.bg/ready/883a360c...MYearsVol1.rar

..с кликването на "shortcut to welcome" тръгва по-лесно програмата.

Коментар

Поздравления за новата (стара) придобивка, да си я реставрираш с голем кеф и прецизност. Може да приготвиш дърводелски инструменти, на пръв поглед гледам, че 170-ката е предвоенна.
                                А ето какво скоро ще види бял свят:

С пожелание и твоя да стане най-скоро така .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X