А ... Е, без гледане няма да стане.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпроси по "Проект - Съживяване на VW 1300 (Костенурка)
Свий
X
-
при такова изобили от части за Фау-Ве ще е срамота да правиш заварки по спирачките
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Малко си в грешка..Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/при такова изобили от части за Фау-Ве ще е срамота да правиш заварки по спирачките
Говоря за VW 1300, 1971г. Да, в Щатите (меката на тези коли) и що годе в Европа има всичко. Ама 96 евро за един спирачен апарат - тенк ю, баба..
Основния въпрос е - ако направя планка и сложа Пасатов апарат например - дали ще е надежно според вас?
Коментар
-
Трябва да имаш предвид, че сложиш ли такъв апарат трябва да сложиш и главния спирачен цилиндър от същата кола. Той пък е със серво. След това и задните апарати трябва да смениш с такива за серво... и става една...Първоначално публикуван от YaroОсновния въпрос е - ако направя планка и сложа Пасатов апарат например - дали ще е надежно според вас?
Коментар
-
До: Въпроси по "Проект - Съживяване на VW 1300 (Костенурка)
На интересна тема попаднах и с интерес я прочетох. Последното включване в нея е от преди година. Та не разбрах приключи ли успешно проекта по съживяването? Движи ли бръмбара? Има ли снимки като готов реставриран? Може би някъде другаде из форума си споделил но не намерих.О899 2б2 1З2
Коментар
-
За съжаление по проекта не съм работил в последните месеци (почти година), но това лято смятам да го завърша.Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнениеНа интересна тема попаднах и с интерес я прочетох. Последното включване в нея е от преди година. Та не разбрах приключи ли успешно проекта по съживяването? Движи ли бръмбара? Има ли снимки като готов реставриран? Може би някъде другаде из форума си споделил но не намерих.
Бръмбара е на стадии прибран от боя, планирам да му пусна нова ел. инсталация, да му кача мотор 1.6 (малко пипнат), за който сега ми дойде спортно гърне, нов вал и по-голяма маслена помпа, оригинално е с 1.3 АВ мотор, джанти и гуми и май това е.
Коментар
-
*bump*
и аз да си кажа - тия дни обмислях да пусна сходна тема - първото мнение на колегата се мъдреше и в моето съзнание
та половин година по-късно - припка ли Баба Костенурка ?Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.
Коментар
-
Срам ме да си призная, но от година и половина не съм я пипал.Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнение*bump*
и аз да си кажа - тия дни обмислях да пусна сходна тема - първото мнение на колегата се мъдреше и в моето съзнание
та половин година по-късно - припка ли Баба Костенурка ?
От толкова джипки и работа не остана време. Ако намеря гараж за зимата ще я донаправя лека-полека за догодина..
Коментар
-
е, и аз така разтурих вървяща кола преди две години, уж за добро, а сега си имам купища части
т.е. разтурих в първо лице е подвеждащо - сам нищо не съм пипал
надеждата умира последна
Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.
Коментар
-
При мен беше същото - Бръмбара вървеше екстра, само имаше проблем с ръждата (като всички). Първоначално си казах - я да махна това онова от интериора за да е по-лесно на тенекиджията и после стана - я шаси долу и купе вън и то стана една...Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнениее, и аз така разтурих вървяща кола преди две години, уж за добро, а сега си имам купища части
т.е. разтурих в първо лице е подвеждащо - сам нищо не съм пипал
надеждата умира последна
Почнах всичко това април 2005, събрах се с приятели от Боксер клуба и им казах - до септември съм готов. А те викат - кой септември?..
Но както са казали хората - хубавите неща стават бавно, а най-хубавите - никога....
Твоята каква е?
Коментар
-
Колега видях че ще имаш проблеми с ел. исталацията,
ако поставяш нова мога да ти дам чисто нова ел инсталация от Шкода 120!
Ако прецениш че ще ти свърши работа, навремето и аз бях решил да правя подобни неща и затова съм я взимал!
УСПЕХ ! ако имаш интерес на ЛС.[SIGPIC][/SIGPIC]
SJ 413
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
След това никаква механична якост на мястото на заварката не се гарантира. А това все пак е отговорен апарат
Коментар