Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси по "Проект - Съживяване на VW 1300 (Костенурка)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпроси по "Проект - Съживяване на VW 1300 (Костенурка)

Здравей Sam40,

Всъщност, проблеми с оригиналната ел. инсталация нямам, но реших, че след като колата я разкостих до такава степен, ще сменя и жиците в нея. Все пак са на 36 години.

Бих сложил такава нова от Шкода 120, само ако пасва едно към едно, иначе ако говорим за преправяне, предпочитам да дръпна нови жици.

Коментар

Според мен едно към едно , Трудно ще отговори, а реагирах защото шкодата е по стар модел е възможно максимално да стане. Мисля даже че имам и книжка за шкода, но не съм сигурен да ли има там инсталацията! Иначе инсталацията е пълен пакет!
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      SJ 413

Коментар

Моята драма е с Порше 928, за съжаление нямам нито една снимка, преди да я разтуря
        сега е това:
        Прикачени файлове
        Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Koлега Yaro, финализира ли проекта? Снимки?...

Коментар

Малко да поизтупам от прахта тази тема.
            Тази година (ако има работа ), смятам да я довърша.

Ще ви държа в течение!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
              Доста прах ще има да поизтупаш, като знам кога си почнал , ама знам за какво говориш и от прахта ще излезе истинска перла!
              Technical Rescue Direct - life lies in courage
              http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Тази година (ако има работа ), смятам да я довърша.

Ще ви държа в течение!
                Докарай я в Бургас и до няколко месеца ще е готова
                Малко творческа атмосфера, тези дни ще си закарам и Вариантите към базата.

До колегата с поршето, сефте виждам Порше с табелка Такси
                DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Не се притеснявай колега Яро, рано или късно ще я свършиш. Въпроса е каква? И аз като теб си разглобих костенура 2003г. и чак сега е готов! Като направиш едно кръгче и усетиш тръпката от отраженията по стъклата наоколо и видиш озадачените погледи на повечето хора покрай, които преминаваш, няма да съжаляваш за нито една от минутите загубени по костенура и за нито една стотинка похарчена по него. Само не забравяй, че колкото повече време минава, толкова шансовете ти за успешно завършване на приключението, в което си се вкарал стават все по - малки. Пожелавам ти успех от сърце и дано някой ден се видим по съборите!

Коментар

От: До: Въпроси по "Проект - Съживяване на VW 1300 (Костенурка)

Какво става ? Къде сте? Има ли някой...

Коментар

От: Въпроси по "Проект - Съживяване на VW 1300 (Костенурка)

Има, има..
                      Тука сме. Какво да кажа, плановете за приключването на тази инициатива са твърде близки до идеологията на пушача за спирането цигарите - "днеска и утре правя два дена"...

Всичко е събрано, но като гледам (след 5г.) ще трябва да започна наново с тенекиите. Не, че нещо, но просто бояджиите са си оставили ръцете (да не кажа друго) на малко и дребни места, които много ме дразнят обаче. Тоест най-тежкото пак ще предстои. ... Ако въобще се захвана де.

Коментар

Яро сезона започна от вчера - вече е хладно , колата чака да я довършиш, трудното е минало, осава лесното, но и то иска време и мерак, намери ги и я мятай, знаеш, че после няма да съжаляваш...
                        VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                        SXS-Restorations 0886513079
                        Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Колега,жалко ,че не си от Варна или поне по-близичко до нея.С удоволствие и с боядисване и с окуражаване ще помогна.Жалко ,че всички хубави проекти и колеги са все в София.

Коментар

Първоначално публикуван от Bugman Преглед на мнение
                            Яро сезона започна от вчера - вече е хладно , колата чака да я довършиш, трудното е минало, осава лесното, но и то иска време и мерак, намери ги и я мятай, знаеш, че после няма да съжаляваш...
                            Митак, полезно е човек да черпи от твоя нестихващ ентусиазъм от време на време. Какво стана с Bugsy?

Първоначално публикуван от belov15 Преглед на мнение
                            Колега,жалко ,че не си от Варна или поне по-близичко до нея.С удоволствие и с боядисване и с окуражаване ще помогна.Жалко ,че всички хубави проекти и колеги са все в София.
                            Е.. ей къде е Варна дет' се вика. Проблема с тези коли, а вероятно и с повечето ретро е, че напрактика не съм виждал тенекиджия, който да се справи грамотно. Затова повечето ентусиасти си купуват необходимото оборудване и си ги правят (кърпят) сами. При мен тенекиджийския етап стана приличен, но имам не малко забележки към бояджийския. Както и да е де..

А иначе и за добро София не е България и далеч не всички интересни проекти се правят само в София.
                            Просто от интерес, погледни галериите ТУК. Проекта се изпълнява във Варна.
                            Bugman също прави не малко въздухари в Бургас.

Коментар

То така колега,ама при неналичието на СУМПС ,градския транспорт е проблем понякога,пък за междуградски да не говорим.Иначе с удоволствие бих помагал при някой проект ,било то даже и ключовете да подавам

Коментар

Митак, полезно е човек да черпи от твоя нестихващ ентусиазъм от време на време. Какво стана с Bugsy?
                                Bugsy е на финала, откъм ламарини, но не съм работил по него от доста време, заради служебните проекти, които не ми оставят некакво време, а и лятото беше горещо и не спореше много работата, но сезона за реставраций започна и ще имам "дупки" да поработвам и по мойте проекти...
                                VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                                SXS-Restorations 0886513079
                                Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 10,651 в 18:06 на Вчера.

Зареждам...
                                X