Днес успях да си намеря странично огледало , мисля да го реставрирам ,ще пусна снимките след реставрацията мислех да сложа две огледала ,но като гледам мойта волга е с едно и не ми се дупчат вратите ненужно
Колеги пробвах с антената и нищо не стана ,нз как да я упрявя тъй като не може да се събере каквото и да правя освен това и важето се е прекъснало ,дайте съвет как да я отремонтирам,няма криви елементи.
Нищо чудно скоро да я видиме и претворена в метал.Прави ми впечатление че братушките първо правят 3D модел пускат в нета и след това идва и истинската кола.
Благодаря ти Стояне ,аз го реставрирах мойто и мисля че се получи добре ,ти поръчвал ли си от Русия нещо и как стават там нещата с пътя и заплащането и горе доли колко излиза.
Аз слагам калгон в системата,карам 1 седмица с него,после източвам и промивам.3 коли така съм третирал и няма ядове,течноста не си променя цвета после.
Малко раздижване на темата ,реставрирах огледалото и антената ,работи идеално ,немирих и халогенни оргинални.Обаче сега в студа парното ме мъчи,дайте акъл колата работи в нормална температура,двете траби който влизан в радиаторичето на парното са врели и входната която вкарва топлата вода и изходната която я искарва следователно всичко и наред топло влиза обаче ,вътре духа почти студено. Що е то? Колата е с антифриз ,нова водна помпа ....
Не съм запознат с парното на Волгите, но по силата на логиката, щом топлата вода нормално влиза и излиза, а духа студено, значи трябва да има някъде клапи, които определят дали да смуче топъл или студен въздух - и тези клапи не работят, така де, не превключват.
Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Обаче сега в студа парното ме мъчи,дайте акъл колата работи в нормална температура,двете траби който влизан в радиаторичето на парното са врели и входната която вкарва топлата вода и изходната която я искарва следователно всичко и наред топло влиза обаче ,вътре духа почти студено. Що е то? Колата е с антифриз ,нова водна помпа ....
Аз имах същия проблем с УАЗ-а, оказа се запушено радиаторче/като го свалих и му сипах топла вода нагряваше само определена зона/. Проблема го реших с ново. Цените са неноормални за руските и ако няма от къде да намериш по втория начин решението е демонтаж, разглобяване и почистване на питите. Най-добре да го направи някой който е отварял и преди това радиатори.
Коментар