Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Волга 24-10 -проблем помагайте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Волга 24-10 -проблем помагайте

На Волгите и УАЗките слагам силиконови кабели от Лада. Стават точно.
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Ами реших да спазвам заводското решение и не мого да намиря четави лули за свещите и накрая с 300 зора намерих СДЕЛАНО В СССР и станаха иначе и аз съжелявам че не си купих силиконови за лада ,ама вече дадох 18 лева и не ми се хвърлят. А някой имал ли е горе посочиният проблем с антената

Коментар

Колеги днес си игарх с Волгата и ни можах да открия начин да стигна до тъпата антена и предполагам трябва да сваля калника ,кажете има ли по лесен начин

Коментар

Намерих си въпросната лампа в магазин за руски части за сумата от 3лева ,благодаря на отзовалите се ,вече я монтирах и работи перфектно ,следващата ми задача остава електрическата антена и да оправя бензиномера че са му откачени кабелите

Коментар

Колеги кажете какви са ви впечетленията от парното на Волгите може ли да кажете нещо повече че ми се струва слабо

Коментар

Някъде из руските сайтове четох,че руснаците заменят моторчето,понеже оригиналното е много слабо и не може да обдухва добре.Мисля антената няма как да я свалиш без да демонтираш калника.И на мен ми предстои това упражнение,но ще го направя като сменям калниците.Успех,колега.

Коментар

Успех и на теб колега ,то е ясно че ще му се прави аутопсия ,ще зачистя масите и ще продухам радиаторчето би следвало такава голяма кола да не страда от лошо парно ,но знае ли човек те руските коли са малко злe с парното .
                Последно редактирано от zilala; 07-12-10, 17:05.

Коментар

Първоначално публикуван от zilala Преглед на мнение
                  Освен със антената ,днес УУУстанових с че в милата ни родина не може да се намерат читави кабели за свещи ,някой има ли опит с това нещо и дали и намерил решение
                  На мойта бях сложил кабели на свещите от Голф І 1.1 мотор стават точно .
                  Първоначално публикуван от zilala Преглед на мнение
                  Колеги кажете какви са ви впечетленията от парното на Волгите може ли да кажете нещо повече че ми се струва слабо
                  Не е много силно но е добро ако колата не "издиша" някъде от уплътненията на вратите тогава на място нещата са добре но тръгнеш ли истива бързо.
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

На мен ми е закъсан,един гумен маншон който оплътнява кормилният прът , и не знам с какво да го заменя

Коментар

До колкото си спомням за да се излиза и прибира антената има пласмасова сърцевина/гъвкава/ с диаметър около 5мм. /може и по-голям да е/която се навива на барабан при свиване на антената и обратно при развиване изважда антената.Често дефектира поради клеясване/ръждясване/на телескопичната стоманена антена.Пласмасата на пръчката се изкривява/огъва/и започва да работи само на прибиране на изваждане не работи поради прегъването което се е получило.При такава повреда се сменя цялата задвижваща част.Такава антена съм виждал монтирана на Лада и дефекта беше точно такъв.

Коментар

Колеги ,трябват ми странично огледало ,за волгата ,както и халогени и предна емблема като тези на снимката ако можете да ми помогнете в търсенето кажете
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11290439978454870_2.pic.jpg
Прегледи:2
Размер:70.2 КБ
ID:5233575

Коментар

Колеги къде мога да намеря калобрани за Волгата

Коментар

Колеги никой ли няма калобрани от 24ка

Коментар

Преди месец ги изхвърлих,жалко,щях да ти ги пратя.0898965577 опитай тука,мисля този човек има.Продава доста части за газ 21 и 24.

Коментар

Жалко колега благодаря ти за желанието да помогнеш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X