Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Волга 24-10 -проблем помагайте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Волга 24-10 -проблем помагайте

Благодаря ти за желанието за помощ ,ще продължавам с търсенето

Коментар

Тая събота ще поровя из гаража да видя къкво имам останало от волгата. Преди 5-6 години напълних един багажник части и ги закарах на един приятел който караше едно комби линейка в "Пирогов" но още изпадат разни пропуснати неща.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Много благодаря и на теб колега ,каквото намериш ще е от полза калобраните ги търса защото като я подкарам,и хума двърля сичко по калниците ,а не ми се прават от гума да режа ,и реших да търся оригинални

Коментар

Честита Коледа на всички . Колеги искам да попитам някой може ли да ми помогне със следните неща по Волгата ,предна емблема за 24-10 калобрани и пласмасовите тасове който са орегинално за 24-10 благодаря на всички и весели празници ,както и ако на някой му се намира електрическа антена.

Коментар

За предната емблема провери в магазина в ж.к. Хаджи Димитър - преди няколко години имаха доволно количество от тях. Възможно е да имат и другите неща.
            Весели празници!
            С "Фармахим" - непобедим
            Дизел - само дънки!

Коментар

Благодаря ти за мнението ,колега ама тази жена каза че ги няма вече и звънях и нз къде да намеря а не ми се поръчва от този руският сайт за части ,понеже ще се оскъпи излишно.

Коментар

Aми виж и в другите магазини - при арменеца в Младост; на Ботевградско шосе след тунела посока от Подуене към Сухата река, вдясно след първото кръстовище. Емблемата е същата като на микробуса ГАЗель.

Разгледай тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=18929
                Последно редактирано от м20_маниак; 27-12-10, 19:43.
                С "Фармахим" - непобедим
                Дизел - само дънки!

Коментар

Ударих на камък и с двете ,неща нито колобрани нито емблема ,никой ли няма втора употреба калобрани газ 24

Коментар

Май няма помощ от никъде трябват ми и странични огледала

Коментар

По принцип дясно оригинално от никелираните и аз не можах да намеря има няма едни 10-12 години докато я имах волгата. Виждал съм го на друга Волга но не можах да си намеря.
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

С повече търпение ще се намерят такива огледала. Обаче си трябва стабилно търсене - пазари, битаци, интернет... В краен случай могат да купят от Русия или Украйна, но там вече съответно цената се покачва - паричен превод, куриерски услуги.
                        С "Фармахим" - непобедим
                        Дизел - само дънки!

Коментар

Ще имам търпениеаля и си търся ,упорито приятели ми предлагат да сваля емлема от друга волга ,но крадени работи на мойта кола няма да си сложа пък ако трябва от русия ще я взема. Имаше малко ръжда по багажника на волгата изрязах я и с телеподаващото го направих и промазах ,такаче за новата година волгата има нов и здрав багажник . ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА НА ВСИЧКИ И ДАНО Е ПО ДОБРА И УСПЕШНА ОТ ОТМИНАЛАТА.

Коментар

помагайте със страничното огледало

Коментар

Последно инфо по въпроса ,почестих всички кабели , наред е електрическата антена ,за аутопсия ,огледалото калобраните ,и емблемата остават мисия невъзможна :

Коментар

Първоначално публикуван от zilala Преглед на мнение
                                Последно инфо по въпроса ,почестих всички кабели , наред е електрическата антена ,за аутопсия ,огледалото калобраните ,и емблемата остават мисия невъзможна :
                                Провери във форума на волга, там вероятно ще се намерят тези неща. Мисля, че беше "gazbgclub" напиши в Гугъл и ще го намериш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X