Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари автомобили на служба
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Стари автомобили на служба
Може би 12, те бяха малко по различни. От "Йорданка Николова" ("Журналист" по ново му) до....не си спомням къдеПървоначално публикуван от Malkiya Rumba Преглед на мнениеА какъв е трамваят?
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
"Космонавт" или "София 65". Според цвета, по-скоро първият.Първоначално публикуван от Malkiya Rumba Преглед на мнениеА какъв е трамваят?
Вторият е развитие на първия, но е жълт. А преди "Космонавт" има "Комсомолец" и "Република", със сходна физиономия но не са съчленени, а с отделни ремаркета.Последно редактирано от cecoa1; 07-01-18, 17:15.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Здравейте,
имам питане...
кога релсите на трамвая минаха от тази страна на черквата от другата. Имам някакъв спомен, че от тази страна имаше спирка, ама може и да бъркам.
Толкоз съм бил малък, че не помня...
поздраи
Коментар
-
Явно е било преди 1966 г., щом на снимката с таксито "Волга" са откъдето са и днес. Но аз мисля, че винаги са заобикаляли "Св. Неделя" отляво по посока гарата.Първоначално публикуван от bay-petko Преглед на мнениеЗдравейте,
имам питане...
кога релсите на трамвая минаха от тази страна на черквата от другата. Имам някакъв спомен, че от тази страна имаше спирка, ама може и да бъркам.
Толкоз съм бил малък, че не помня...
поздраиВ БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
утре ще направя снимка от същото място каквато е снимка тук. ще ползвам ориентир камбанарията и семинарията или каквато там се води "попската" сграда в ляво на снимката. Не твърдя че съм 100% прав просто имам такъв детски споменПървоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеЯвно е било преди 1966 г., щом на снимката с таксито "Волга" са откъдето са и днес. Но аз мисля, че винаги са заобикаляли "Св. Неделя" отляво по посока гарата.
лека вечвр
Коментар
-
Google не ще да помогне в случая:Първоначално публикуван от bay-petko Преглед на мнениеутре ще направя снимка от същото място каквато е снимка тук. ще ползвам ориентир камбанарията и семинарията или каквато там се води "попската" сграда в ляво на снимката. Не твърдя че съм 100% прав просто имам такъв детски спомен
лека вечвр
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Тези трамваи се движеха допреди 10-15 години, само че бяха жълти. Такситата тогава и допреди 20-на години (мандата на Костов) нямаха стандартен цвят.
ПП
Абе и аз имам сякаш някакъв спомен, че трамваите минава от двете страни на черквата. Сегашната конфигурацип май е откак х-л Балкан стана Шератон и съответните преустройства (в частност - големия паркинг).Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеВолга 21 такси в София през 1966г.[ATTACH=CONFIG]943352[/ATTACH]
Горе-долу това е мястото.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Такъв валяк имаме в Царево или подобен.Сложен е в морската градина за атракция,като деца си играехме на него.А сега играят моите деца на него!Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнениеУличен ремонт:
[ATTACH=CONFIG]943420[/ATTACH]
Приставка към парен валяк Fowler (двойна вилица), за разбиване на стария асфалт, 1930г :
[ATTACH=CONFIG]943422[/ATTACH]
Полагане на нова настилка през 1940-те, валяк Aveling :
[ATTACH=CONFIG]943421[/ATTACH]
Ще направя снимки утре.
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар