Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари автомобили на служба
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Стари автомобили на служба
Отзаде у десно, тури цайситеПървоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеДраго, къде го видя този Лаз, бре?
Май си объркал снимката нещо
?
Освен ако форумът не ти реже половин снимка щото е дръвоИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Както ти казАх, форумЪТ е дрЪво
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Да не е нещо свързано с ерекциятаПървоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеКакто ти казАх, форумЪТ е дрЪво

Коментар
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеОни- очелките са на место, ама форумът изкарваше до преди малко снимката само до старото Зилче.
Извинете моля за недофорумовижданието
.Пак ще го напиша и нека пак да го изтрият.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеКакто ти казАх, форумЪТ е дрЪво

От няколко месеца е така.
Или реже снимката от дясно и след няколко часа се самооправя или остава така и трябва да се намали мащаба.
И аз като по дърт съм си променил мащаба да не сменям оптиката постоянно.
Коментар
-
Аз като не толкова дрът си правя секуро.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
И от мен честити празници.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеАз като не толкова дрът си правя секуро.
Коментар
-
Весела Коледа! Здраве и щастие!И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Честита Коледа и здрава Нова година на всички!Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеПроверка на документите и техническото състояние на Молотовката през 70те години в Хасково.[ATTACH=CONFIG]942376[/ATTACH]
Другото си е пунт и пластика. Двама на КТПто, единия клати ...А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Една тема за ветераните на автотранспорта във Враца.http://www.vratzadnes.com/page.php?n=19373317ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар