Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Първоначално публикуван от honda b16a2 Преглед на мнение
    Така е колега,я пробвай да критикуваш или да изразиш мнение (ЗА КОЕТО СЛУЖИ ФОРУМА) в тема на някой от изявените тук доайени,че да видиш тогава какво те чака!Клавиатурната механика-не е за всеки!
    Повечето от "клавиатурните механици " имат доста голям теоретичен и практически опит с автомобили , а някои от тях са и състезатели - затова не мисля че мненията им са за пренебрегване .
    Към автора на темата - ще ти снимам какво се получава с верижна предавка когато не е изчислена и изпълнена както трябва и с това приключвам публикациите си в тази тема , моля да бъдат изтрити постовете ми .
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от 6traka Преглед на мнение
      къв съм аз че да ме зачитат.
      А де?
      Тук специално отношение имаме към хора, които:
      1. Доказали са, че нещо знаят
      2. Доказали са, че нещо могат
      3. Сладкодумно разказват
      Поне едно от трите.

Никога не сме обещавали че ще "зачитаме" някого. Каквото и да значи това.
      Темата е преместена където трябва. Там, където беше, е вредна за Форума.

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
        Аз пък искам да видя заключващото устроиство на кардана на фрилендъра...
        Щрака,пусни някоя снимка...
        И защо да го пускам,току виж някой пак ще се хареса да се драка нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          А де?
          Тук специално отношение имаме към хора, които:
          1. Доказали са, че нещо знаят
          2. Доказали са, че нещо могат
          3. Сладкодумно разказват
          Поне едно от трите.

Никога не сме обещавали че ще "зачитаме" някого. Каквото и да значи това.
          Темата е преместена където трябва. Там, където беше, е вредна за Форума.
          Ок началник,квот стане,може би е по добре така.Аз въпреки това си продължавам.Здраве да е баце.Последно да допълня,щом самия Йордан Йорданов ме потърси да му помогна за нацоиналния кръг сини вир,явно поне малко ме е отценил,в сравнение с разлайващите кучетата тук.Ма то ми беше чудно защо не видях ни един негов пост тук,сега разбрах.
          Последно редактирано от 6traka; 16-12-13, 19:11.

Коментар

А как и пред кого става доказването? И значи ли ,че сладкодумен разказвач е по-добре да си тук,отколкото работещ в буквалния смисъл ,човек?
            Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

А как и пред кого става доказването?
              Пред администрацията на Форума.

Коментар

Аааа яснооо!

Коментар

Все по-весело става!
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

И значи ли ,че сладкодумен разказвач е по-добре да си тук,отколкото работещ в буквалния смисъл ,човек?
                    Всеки сам избира,как да си губи времето.Повечето "шамани" в този форум го правят с четене.Нормално е да завиждат,все пак са изгубили цели пет/поне/години ,докато разгадаят"Х"-совете.

Коментар

Как му рекъл работника на началника :много четеш г-н директор,малко е@еш ......! Малко като нашата работа стана:-)

Коментар

Първо се забавлявах с темата(така не съм се смял скоро сам ) ,после ми стана жал за човечеца ,но сега почва да става мътна и кървава ,май пак трябва някой да се намеси и да я приключим до тук ..........
                        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Тук вече е по-важен генерираният трафик, отколкото стойността на форума. Колкото повече хора да видят банерите на уредите в запалката за икономия на 70% гориво - толкова по-добре.
                          "Проектът" на пича с трабанта работи именно в тази насока. В предишния форум, дебилните неща не се толерираха.
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                            Тук вече е по-важен генерираният трафик, отколкото стойността на форума. Колкото повече хора да видят банерите на уредите в запалката за икономия на 70% гориво - толкова по-добре.
                            "Проектът" на пича с трабанта работи именно в тази насока. В предишния форум, дебилните неща не се толерираха.
                            Ей, я първо вземи отвертката и ходи да се поизцапаш пък после давай акъл. А ако се научиш да ремонтираш УАЗ и да караш мотор, цена няма да имаш
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                              Ей, я първо вземи отвертката и ходи да се поизцапаш пък после давай акъл. А ако се научиш да ремонтираш УАЗ и да караш мотор, цена няма да имаш
                              В момента се занимавам с по-прости неща - правя си рафинерия
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Това ако е майтап е много як! Ама ако не е как те закова байката!
                                Обевява си го колега на лафове много добре!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X