Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Не вярвам да си седнал под ябълка и да измисляш закона за земното притегляне,ами кажи под какво си седнал и какво те е ударило по главата .А центробежните сили се пораждат при въртене-кое ще въртиш кантара или джипа.
    За да приложиш натиск на някое колело ще ти трябва опорна точка,там пък нагазваш в материята на друг закон и пак ще трябва да го откриваш.
    Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
    Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
    0885 660 613

Коментар

Дали е заради "храната", или заради "ти акъл не ми давай, я си знам"?
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Дали е заради "храната", или заради "ти акъл не ми давай, я си знам"?
        Именно заради даването на акъла. Доколкото виждам темата, човека акъл не иска.
        Все сме си акълии и по-добри и от най-добрите
        Като смятате, че човека не е ок - просто го подминете, дето се вика оставете го да тъне в незнание..
        Масла и други консумативи за джип-ове с ниски надценки на www.charkove.com

Коментар

Първоначално публикуван от 6traka Преглед на мнение
          Така е,това става от центробежната сила,а не от земното привличане.Аз говорех за него в примера ми.Може да има нещо общо м/у двете в известна степен.
          Туй вече си за нобелова награда!Ма и за ракия съм съгласен(нещо спомена одеве)
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от peter3d Преглед на мнение
            просто го подминете, дето се вика оставете го да тъне в незнание..
            Ба,Шание срам после от тази постъпка!
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Успехът е способността да се премине от един неуспех към друг без загуба на ентусиазъм.

сър Уинстън Чърчил
              Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
              Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                Би ли пояснил кой е задния краи на гума , където почти няма протектор ?

Е как кой край ,ти за ъгъла на кръглата стая чувал ли си ?
                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Добре бе хора,какво е това отношение към мен,и оспамването на темата ми,много ви е лесно така 1,2 ,3 ма срещу тях 25,30,от които Вие.Не мога да позволя вече такива нападки и подигравки,ти си неук незнаеш нищо не разбираш,далеч си от всичко,,,итн.Аз несъм се хвалил кво повече знам от Вас,Вие го правите.Не желая от тук нататък такива определения за класа 1-во 2-ро 3 то ниво на знания.Ай дайте да видим вие многознайковците какво сте направили измислили или изобретили през живота си,пък тогава да приказваме.Аз приказвам и описвам неща направени и научени от практиката,тези дето ми ги приказвате по учебник и на теория,ги бягайте от мене,говорете ги на други.Квот съм го видял със собственото си око и пипнъл с моята ръка,друг до нова година да ми го обяснява НЕ ГО ПРИЕМАМ.Моите уважения към всички вас,но както аз ви уважавам очаквам същото и от Вас,иначе въобще не се занимавайте да пълните темата с неща извън заглавието.Благодаря.
                  Последно редактирано от 6traka; 15-12-13, 19:25.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    По нашия край силата на гравитацията работи по друг начин. Вероятно затова не схващам. Сигурно от кмета зависи...
                    Не е от кмета!
                    На морското равнище гравитацията е по-малко!
                    Ще те светна и защо: Щото има малко земя под теб. Като се качиш у балкана има много повече скали и земя под теб и ... повече гравитация.

За това, твоята джипка върви като бясна около морето, ама а .... да я закараме в Балкана на високото ... да те видя.

............. .................. , тези дето ми ги приказвате по учебник и на теория,ги бягайте от мене,говорете ги на други.Квот съм го видял със собственото си око и пипнъл с моята ръка,друг до нова година да ми го обяснява НЕ ГО ПРИЕМАМ......
                    Книжни плъхове са се събрали тука.
                    Без никакъв практически опит.
                    Последно редактирано от CarTest™; 15-12-13, 22:02.
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                      На морското равнище гравитацията е по-малко!
                      Ще те светна и защо: Щото има малко земя под теб. Като се качиш у балкана има много повече скали и земя под теб и ... повече гравитация...
                      Затова ли винарните ги правят в мази и изби- по-малка надморска височина- по-малко тежи главата... басси, как не съм се сетил...
                      На сърбела майката му е чесането.
                      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                        Затова ли винарните ги правят в мази и изби- по-малка надморска височина- по-малко тежи главата... басси, как не съм се сетил...
                        Още много неща може да научиш в нашия форум ....
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Здравейте , колеги писатели и Вие колега, Конструктор , и Изобретател , 6трака.Следя Проекта от самото начало и съм много впечатлен и развълнуван. Имам един въпрос относно Проекта. Колега забелазвам, че правите намеци за някъкав център на тежеста. Да разбирам ли ,че Вие сте на път да внедрите в Прокта някоя революционна Система за Автоматично Преразпределяне на Центъра на Тежеста. Ако е така бих желал да ни информирате по въпроса в най-скоро време.
                          FORD Maverik-2,3L, AWD, XLT-2 броя

Коментар

Чета темата и не вярвам ,как толкова много знания по физика и геометрия са събрани в последните страници.Някой неща можеби се изучават чак след 5-и клас в общообразователните училища.Затова мисля ,че е редно темата да се чете от невръстните членове на форума ,само с родителски контрол.А вече прочелите,може заслужено да си вземат диплома ,направо за техническа специалност по техен избор.
                            На мен лично ми помогна да разбера ,защо във филмчето "Флинтстоун" няма джипове с портални мостове-защото са им къси краченцата.
                            Последно редактирано от B58; 16-12-13, 08:54.
                            0888 364 731

Коментар

Мисълта ми беше допирната точка на този протектор,знаеш гумата е кръгла,но под теглото на колата става леко като елипса отдолу.Та тази допирна точка на протектора е важна.Представяме си отпечатъка оставен от гумата в/у повърхноста,изглежда като правоъгълник,може и квадрат зависи от размера на гумата.На ранен хоризонтален терен силите на гравитяцията и тежеста на возилото действат точно по средата на този отпечатък.Предсави си същото и на голям наклон(баир)има ги същите работи....без едно вече гравитацията действа в друга посока спрямо мпс-то.Та това вече дава отклонение на натиска на протектора+ отпечатъка.Центъра на тежеста е изместен и натиска вече се принася почти в задния край на този отпечатък,а там вече поти не опира протектор,няма го.Тя гумата си опира пак в терена но натиска в-унея е по малък,видяхме къде се е преместил в най голямата си стйност.Ади просто казано на равното на гумата се прилага 250кг натиск,то на наклона е 150кг,другите 100 са на тази вертикала,ама под нея няма протектор опиращ на повърхноста.
                              Лека-полека ще стигнеш до тригонометричните функции, ама що по най-трудния начин?
                              Може просто да се прочете.

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Абе я да си признае кой е тоя наш кадър дето ни бъзика....
                              Според мен отговора на тоя въпрос ще е голямата награда на първоаприлската лотария на форума за 2014 година.

Ама който и да е, не може да се отрече, че много му се удава! Браво!!!

Коментар

Добре бе хора,какво е това отношение към мен,и оспамването на темата ми,много ви е лесно така 1,2 ,3 ма срещу тях 25,30,от които Вие.Не мога да позволя вече такива нападки и подигравки,ти си неук незнаеш нищо не разбираш,далеч си от всичко,,,итн.Аз несъм се хвалил кво повече знам от Вас,Вие го правите.Не желая от тук нататък такива определения за класа 1-во 2-ро 3 то ниво на знания.Ай дайте да видим вие многознайковците какво сте направили измислили или изобретили през живота си,пък тогава да приказваме.Аз приказвам и описвам неща направени и научени от практиката,тези дето ми ги приказвате по учебник и на теория,ги бягайте от мене,говорете ги на други.Квот съм го видял със собственото си око и пипнъл с моята ръка,друг до нова година да ми го обяснява НЕ ГО ПРИЕМАМ.Моите уважения към всички вас,но както аз ви уважавам очаквам същото и от Вас,иначе въобще не се занимавайте да пълните темата с неща извън заглавието.Благодаря.
                                Така е колега,я пробвай да критикуваш или да изразиш мнение (ЗА КОЕТО СЛУЖИ ФОРУМА) в тема на някой от изявените тук доайени,че да видиш тогава какво те чака!Клавиатурната механика-не е за всеки!
                                Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X