По нашия край силата на гравитацията работи по друг начин. Вероятно затова не схващам. Сигурно от кмета зависи...
-Колега, ама Вие и Вашите съмишленици нищо не "схващате"! Който го може, го прави, а който "не може",-ръси мисъл и ирониЯ.
Та, "тънката" ми мисъл е когато гроздето е "кисело", да не се брули,а да се остави на тези- които го искат и Могат. Да не припомням,че всички велики постижения са направени от личности, които не са знели, че това с което са се нагърбили е НЕВЪЗМОЖНО- и то взело, че станало...
Техническото ниво на форума никога не е било толкова ниско, а тази тема е само една от многото в които се пишат пълни глупости от хора които си нямат и идея даже за какво трябва да мислят преди да напишат поредната глупост. А неуважението към хората които могат да помогнат само с два реда е очевадно. Затова и всичко го обръщаме на шеги. Обаче на твореца му е толкова капацитета че не може въобще да "включи" чак почва да ни обяснява как и какво........
Мъка ... мъка А беше много читав форум в който се водеха дискусии как с предна лебедка да се дърпаме на зад или с колко да се вдигне предавателното число на дифа за да компенсира 35" гуми
Така е колега,я пробвай да критикуваш или да изразиш мнение (ЗА КОЕТО СЛУЖИ ФОРУМА) в тема на някой от изявените тук доайени,че да видиш тогава какво те чака!Клавиатурната механика-не е за всеки!
Сигурно много ще се изненадаш от факта, че повечето "клавиатурни механици" наистина знаят от коя страна се държи отвертката, и даже се е случвало да се понацапат..
За жалост обаче в този форум, наистина идва модата на "сръбската музика и ракията"...
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Нацапан и непринудено откровен е "идиота с трабантчето",а тук един куп техници така го подигравате и "градивно" пращате къде ли не! Е защо? Ако не ви е приятно,подминете го,той просто показва какво може и как го е направил!Радва се ,на направеното от двете му ръце и е нормално да се гордее.Нищо лошо не направил,а и да е,то си е само за неговата си глава!
Е ,не прави сложни проекти и разработки, на които всички бурно ,аплодираме и се възхищаваме!
Радва ме само едно ,че момчето му е малко ,и не може да чете,за да види как нещо правено от баща му, и споделено на място пълно с приятели ,е наричано с какви ли не звучни прозвища,а създателя му оприличаван на дивак едва ли не!
Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.
Радва ме само едно ,че момчето му е малко ,и не може да чете,за да види как нещо правено от баща му, и споделено на място пълно с приятели ,е наричано с какви ли не звучни прозвища,а създателя му оприличаван на дивак едва ли не!
Общо взето съм съгласен с това мнение. Едно е градивна критика относно колата, съвсем друго са мненията от пренебрежителна ирония, до откровени обиди към самият човек.
Да го обиждате и да сигнализирате съответните органи, ако това чудо го е подкарал, кара до Вас и според Вас Ви застрашава живота непосредствено. А това, че човека си го прави в гаража и го пробва на поляната пред тях, какво толкова страшно има?
Повечето остъклени тераси, на половината пишещи и иронизиращи тук, са много по-страшно и опасно нещо от този трабант, дори и да излезне на пътя.
Има нещо очарователно в подобни самоделни грубо сделани "творения". Противоречащи донейде на логиката. Като се махне настрана тюхкането и вайкането. Както и позоваването на апологети, авторитети и ...Не са нужни в такава тема. Тук всичко е първично емпирично.
Gnome Rhone AX2 800 1938
Yamaha XT600Z 1VJ 1986
Husqvarna Te 510 1989
Argvmentvm ad novitatem
Ти и още 5-6 като теб въобще не трябваше и да започвате.Барабар с 3-4 модератора.
Утрепахте се да спамите.Уж има правила.Ала-бала.
Някой някъде да прочете че се търси съвет?
Човека си е направил тема-споделя си-просто е.
........................
Иван Маринов
CRF 250 X
Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!
Така значи ,било квот било,който се е усетил и взел поука ок.Аз не искам да съдя никой,то хора различни.Мисля да продължа с темата,и с вашето положително държане,поне като хора, да се уважаваме.Един въпрос към модераторите.Вие ли сте причината да изчезнат броя на страниците под заглавието на темата,и ако е защо.
Коментар