Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    Т.е нямаш ходове...Мисли в тази посока...
    Пак се повтарям,след като изнесох колелото с още 20см настрани,а то е на 20 см огринално от амортисиора.Сега става на 40см от него ,дефакто хода от общ 10-12 см става 20-25см.Значи дължината на рамото става двойна,и хода х2

Коментар

Първоначално публикуван от ivaka77 Преглед на мнение
      Не е само от тока и машинката ти е малка тя е за ламарини не за такива детайли.
      Ами незнам но при нормален ток 220-230 на 4-ри режа 4-5 мм детаил.П-П примерно болт 10-12мм ако задаржа за по далго и започва да се стопява.

Коментар

Първоначално публикуван от 6traka Преглед на мнение
        Ами незнам но при нормален ток 220-230 на 4-ри режа 4-5 мм детаил.П-П примерно болт 10-12мм ако задаржа за по далго и започва да се стопява.
        Не знам аз имах подобно в далечната 1998г. голяма мъка беше 1 год сега съм със струна 250амп моно на 8 стриже яко но това е друга тема да не ти пълня темата с друго.

Коментар

Пак се повтарям,след като изнесох колелото с още 20см настрани,а то е на 20 см огринално от амортисиора.Сега става на 40см от него ,дефакто хода от общ 10-12 см става 20-25см.Значи дължината на рамото става двойна,и хода х2
          Нормално е "ходът" да се увеличи. Ама забелязваш ли други неща, като как се изменя геометрията при артикулация и доколко окачването ще устиска на удълженото рамо. Това, че няма надлъжни щанги ....
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Аллах да удължи дните ми! Мисля да преживея нощта... .А ти пак си помисли за окачването...25-30 см ход общо или в посока?
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изобр094.jpg
Прегледи:1
Размер:65.4 КБ
ID:5529978

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
              Нормално е "ходът" да се увеличи. Ама забелязваш ли други неща, като как се изменя геометрията при артикулация и доколко окачването ще устиска на удълженото рамо. Това, че няма надлъжни щанги ....
              Напълно ми е ясно,затова ще се подсили,подготвил съм и една торсионна щанга от лада .В процес е на начин на монтиране. П-п. Това ще видим на последния тест,който съм решил да направя.А тестовете са 4-ри.1-функционалност(вече карах,движи се) 2-ри ,мощност ,3-ти проходимост,но като направя и задното.И тогава вече 4-ти,издържливост,ако ще се чупи поне да съм покарал малко,с другите 3-ри теста.
              Последно редактирано от 6traka; 24-10-13, 08:28.

Коментар

Началник ,моите уважения ама как видя и пробва колко са здрави заварките на тези снимки пуснати от мен.
                Който има очи - вижда. Науките, дето касаят това са няколко.

Както каза някой - засили го с 30-40 километра в час, и набий всичките спирачки. Ама гледай да няма никой наблизо, и хубаво се увържи с коланите.

Заварките - където ще са се чисти предварително, или просто купуваш железа, дето не са ръждясали. Между заваряване на ръждив ауспух и заваряване на окачване има нЕкоя и друга разлика.
                Последно редактирано от sparkybg; 24-10-13, 09:46.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Който има очи - вижда. Науките, дето касаят това са няколко.

Както каза някой - засили го с 30-40 километра в час, и набий всичките спирачки. Ама гледай да няма никой наблизо, и хубаво се увържи с коланите.

Заварките - където ще са се чисти предварително, или просто купуваш железа, дето не са ръждясали. Между заваряване на ръждив ауспух и заваряване на окачване има нЕкоя и друга разлика.
                  Еййй тези заварки,аз ти гарантирам за тях нищо че не са хубави на вид.Не се занимавам с това от два дни ,а поне 13-14 години.Добри са целта,какви по лоши са издържали,за тези пак казвам сигурни са.

Коментар

картинка
                    Нямах предвид да ми рисуваш схеми . Просто качи едната предна гума на високо,та да се види колко му е хода...
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Нямах предвид да ми рисуваш схеми . Просто качи едната предна гума на високо,та да се види колко му е хода...
                      Ако ми остане наистина време ще пробвам опита. Но като помисля пак ще излезе като на чертежа,колкото и да вдигам и подлагам под гумата няма да е повече от 10см.
                      Последно редактирано от 6traka; 24-10-13, 22:40.

Коментар

Верно бе , колега Щрака. Що не питаш бат'си Марто за ходовете-нали ще подкараш и оффроуд , а не само в тракторни коловози
                        Как па ги увеличи ,тези само с изнасяне на гумите?!
                        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]641569[/ATTACH]
                          Приятелю играх си да чертая,гледай малко.За жеко 47.

Коментар

Давай маниак! Докажи им на всички, че ще направиш яка машина!
                            Искаме повечко видео.... и яко газ!
                            Успех!

Коментар

Жеко е тъп и сметна , че ходът ти се е увеличил точно с 0 ( нула ) см по този начин.
                              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
                                Давай маниак! Докажи им на всички, че ще направиш яка машина!
                                Искаме повечко видео.... и яко газ!
                                Успех!
                                Тенкю Баце.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X