Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вече ш'са гръмна!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вече ш'са гръмна!

Първоначално публикуван от rulin Преглед на мнение
    Съгласен! И като първи мерки:
    - всяка циганка родила две деца, независимо от възрастта, незабавна кастрация;
    - всеки циганин до 18 г., който не учи или работи в "КЕЧА", за усвояване на занаят.
    След като българките раждат по едно дете, циганките ще трябва да ги кастрират веднага след първото раждане. Инак скоро ще сме малцинство.
    Но ако все пак се стигне до там...заплюла съм си едно местенце на един пуст плаж на морето, до едно езеро, в една горичка Събирам съмишленици Моля другарите от хелзингския комитет да внимават някой да не си помисли да ме гони от там. А аз обещавам за един месец да се докарам до малцинствен тен

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
      След като българките раждат по едно дете, циганките ще трябва да ги кастрират веднага след първото раждане. Инак скоро ще сме малцинство.
      Но ако все пак се стигне до там...заплюла съм си едно местенце на един пуст плаж на морето, до едно езеро, в една горичка Събирам съмишленици Моля другарите от хелзингския комитет да внимават някой да не си помисли да ме гони от там. А аз обещавам за един месец да се докарам до малцинствен тен
      Уууу, супер! Аз мога да взема палатка, 2-3 ламарини, сателитна чиния и едно чааве А и някой и друг бидон, въже за простор и дребна посуда Тен хващам бързо, българския и без това съм го оцапала, мисля че се вписвам се напълно в картинката
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
        Преспиването надали е предмет на регулация
        Ти май си забравил за адресната регистрация.

...
        Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
        ...
        Ето, имаме си вече първите циганки. Само не знам тая работа с едно чааве как ще стане. Трябват повече.

Коментар

Цветееееее , пишете мъ и мен !Веднага взиамам каруца,кон ала бала
          Како како , Ясен нема да мине за цингън ....... мноу бел ма

П.П За да е автентично всичко трее си миришем а за да си миришем не треее да се къпем(освен със сапуня у ряката ама това на прололет )

П.П 2 Цвете нали знаеш шом сме от един катун ....... треее ти откраднем щерката
          Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Ето, имаме си вече първите циганки. Само не знам тая работа с едно чааве как ще стане. Трябват повече.
            Ясене, за Родину, за еврогейските ценности-ша са нап'на за още едно чааве. Само хелзингския комитет да ми брани циганските права

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
            Цветееееее , пишете мъ и мен !Веднага взиамам каруца,кон ала бала
            Како како , Ясен нема да мине за цингън ....... мноу бел ма

П.П За да е автентично всичко трее си миришем а за да си миришем не треее да се къпем(освен със сапуня у ряката ама това на прололет )

П.П 2 Цвете нали знаеш шом сме от един катун ....... треее ти откраднем щерката
            Ша крадниш, ма от друг катун...да облагородяваш расата

Коментар

Ти май си забравил за адресната регистрация.
              Нещо като докъм три дни минава за гостуване да кажем.
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Имаме кон, каруца и сателит, к'во друго ни трябва? Имаме хубаво чуждо място за катун, много пране, абе разкош! Две чаавета (на Цвети и мойто)Люси ще открадне още някое... Само ме притеснява, че може да станем мнозинство с всичките тези облаги, а не малцинство.....

Коментар

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/0...comment-newest

Писаното е ясно - всички го виждаме ежедневно. По интересни са коментарите! За съжаление се потвърждава, че следващата "катуница" ще обърне колата. Пубертетите и по-младите са вече много агресивно настроени. Тежко и горко на невинните! Виновните за 20г дундуркане и потискане на локалните напрежения и беззакония, вероятно ще са първите дето ще напуснат страната.
                  ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Това е потресаващо, да си бутат децата пред колите, за да изнудват после за пари! Представяте ли си що за изрод трябва да е човек, за да го направи.... отделно, че ще съсипе и психически шофьора за цял живот, това е направо... нямам думи просто

Коментар

Ясене, за Родину, за еврогейските ценности-ша са нап'на за още едно чааве.
                      Ей така ви искам. Имайте предвид, че пред Европата ще мине, но няма да имате реален авторитет в катуна, докато всяка не роди по три.

Нещо като докъм три дни минава за гостуване да кажем.
                      А постоянната регистрация?

може да станем мнозинство с всичките тези облаги, а не малцинство.....
                      Едва ли.

Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнение
                      Виновните за 20г дундуркане и потискане на локалните напрежения и беззакония, вероятно ще са първите дето ще напуснат страната.
                      То така, ако беше потискане и дундуркане. А то е подклаждане и насъскване и тези, които го правят, го правят за да се възползват. Те са тук и ще останат, защото на тях едно изклано село не им е изобщо в скалата на проблемите.

Но да се върнем на нашия катун.

Коментар

...
                        Но да се върнем на нашия катун.

Само не разбрах, трябва ли да не пращам детето на училище, щом ще сме катунари, не е ли достатъчно да е записано и да се взимат детските надбавки? През свободното от учене време може да гори жици, например, нещо много по интересно за едно дете от висенето цял ден в една стая с някаква лелка, дето приказва някакви странни неща....

Коментар

Само не разбрах, трябва ли да не пращам детето на училище, щом ще сме катунари, не е ли достатъчно да е записано и да се взимат детските надбавки? През свободното от учене време може да гори жици, например, нещо много по интересно за едно дете от висенето цял ден в една стая с някаква лелка, дето приказва някакви странни неща....
                          Изборът е твой.
                          Аз познавам няколко деца, които не ходят на училище не защото са циганета, а защото родителите им са скептични към полезността на училището.

Пред мен въпросът точно сега не седи, но ако трябваше сега да решавам, нямаше да ми е лесно.

Коментар

А постоянната регистрация?
                            Тя няма отношение към преспиването тук-там във кемпер.

Коментар

Тя няма отношение към преспиването тук-там във кемпер.
                              ...но има към трайното живеене в катун.

Коментар

...но има към трайното живеене в катун.
                                Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                                Това е друг казус.
                                ...Всъщност

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X