Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вече ш'са гръмна!

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Вече ш'са гръмна!

    Това не може да е истина:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4751931 Не мога да го приема на сериозно и ме напъва як смях - не знам как да го приема,смешно е!

  • #2
    От: Вече ш'са гръмна!

    На практика това решение на еврогейския съд узаконява всички цигански гета въпреки, че са незаконни според нашето законодателство. Значи, ако утре се настанят в собствената ми къща, не мога да ги изгоня току-така. Длъжна съм да им осигуря алтернативно жилище?! Баси!
    Абе, к'ви са тия издухани адвокати на столична община?!

    Коментар


    • #3
      От: Вече ш'са гръмна!

      Не знам за адвокатите,ама ние заКОНи нашенски имаме ли...Няма такава наглост и пародия на законодателство!Ама сме будали да си траем!

      Коментар


      • #4
        От: Вече ш'са гръмна!

        Ама верно е много смешно ! Сега ще е още по-смешно и ако общината се съобрази с решението на "съда" , при положение , че от Брюксел не са осигурили алтернативни терени за общината защото неините вече са превзети от чернокраките .
        ‎По 2 литра са само млякото и сока !
        WJ 4.7

        Коментар


        • #5
          От: Вече ш'са гръмна!

          Общината да се научи как да си върши работата. Да им скове аналогични бараки на техните, и да ги изнесе от там, ако не искат доброволно - доброзорно. Тогава и господ няма да може да им каже нищо. А да се сковат такива бараки нито ще е трудно, нито бавно, нито скъпо. Току виж 4-те хиляди евро стигнали.
          Интернет експлорър: Безплатно предоставян от Майкрософт тул за сваляне на браузер по избор.

          Коментар


          • #6
            От: Вече ш'са гръмна!

            Aми Брюксел кат издава такива малоумни решения да даде и кинти по разните му там програми за изграждане на модерни гета как е у Западна Европа, а и за ограда ама баята и висока. Та по този начин ша се решат неколко проблема, временна заетост, социализиране и интегриране на малцинствата в отделни общности по Чешки тертип, малко оборот във вид на ДДС в полза на държавата, а бе алъш-вериш да върви докато ни нагъзват.

            Иначе имаше една национална акция преди време на РДНСК за незаконните строежи и бая къщи се гътнаха ама ромите май не ги фана, електорат кво да ги праиш.
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

            Коментар


            • #7
              От: Вече ш'са гръмна!

              Нищо не става с "модерни" гета. Пари на вятъра. Просто да им сковат копторите на друго място и да ги натирят там "законно". На тия и палат да им построиш, пак ще си вкарат прасетата под дивана, конете в банята, а кокошките и тем подобни - из цялата къща. И боклуците ще си изхвърлят под прозореца - зер трябва да им мирише на циганско. Току виж проникнал свеж въздух и вземат че изпаднат в шок и се гътнат.

              А уважаемите служители на "комитета", да имат доблестта да се нанесат наблизо. Примерно да си построят общ блок и да си живеят щастливо. Я каква човещина и любоФ таят към въпросните субекти.

              Мисълта ми за общината е - с тяхните камъни по тяхните глави. Разбирай - да ги изрита "по брюкселски". Или "по хелзинкски" - на който както му е угодно. Усвояват ерни пари "за интеграция", сковават им бараките, и ги натирват в тях. Ако не искат (зер, вариант да се изнесат со кротце им е предоставен) - да се оправят както искат.

              А истински големи пари има смисъл да се влагат единствено в образование. Задължи го да ходи на училище, а там го храни и пой на корем, пък ще видим колко от тях няма да ходят. И двойкаджии да са - пак ще им влезе нещо в главите различно от ровичкане по кофите, рано или късно.
              Последно редактирано от sparkybg; 25-04-12, 00:00.
              Интернет експлорър: Безплатно предоставян от Майкрософт тул за сваляне на браузер по избор.

              Коментар


              • #8
                От: Вече ш'са гръмна!

                Мисля си,защо да не пробвам да съдя държавата за дискриминация срещу мен,че трябва да си строя къщата законно,ще намеря още съмишленици!

                Коментар


                • #9
                  От: Вече ш'са гръмна!

                  Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
                  Мисля си,защо да не пробвам да съдя държавата за дискриминация срещу мен,че трябва да си строя къщата законно,ще намеря още съмишленици!
                  Подкрепям и с двете и с още две на милата другарка .
                  По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

                  Коментар


                  • #10
                    От: Вече ш'са гръмна!

                    Абе тея от Брюксел са тотално изкукали! Туко виж, отсъдят и Саркузи ,че им развали катуните и ги изгони!
                    / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

                    Коментар


                    • #11
                      От: Вече ш'са гръмна!

                      И тоя съд е много сходен с нашия няма осъден богат и силен . Лежат (плащат) само кокошкарите. Приеми че ние (България) сме кокошкарите а Франция (Саркози) е мутрата .
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

                      Коментар


                      • #12
                        От: Вече ш'са гръмна!

                        Не виждам нищо смешно в случая! Напротив! Страшно е...

                        Коментар


                        • #13
                          От: Вече ш'са гръмна!

                          Спокойно колеги във всичко има цикличност пак ще дойде някой, като оня умен мъж- нисък на ръст, с перчем на една страна и малкък мустак. Като се има впредвид, че в Европата малцинствените групи от всякакви племена са дотегнали на всички ще има развръзка, ще има!!

                          Коментар


                          • #14
                            От: Вече ш'са гръмна!

                            Тя тая развръзка е от ясна по-ясна. Всичко прекалено, рано или късно се връща тъпкано. Въпросът е, че каквото и да става все ние ще сме виновни!
                            Загубих 6г от живота си, и от последните години на съпругата ми, платих към 14000 лв до момента на първата копка(за разрешителни, такси за смяна на статута, за дело, за проект и за още не знам какво си), за да получа законно(както е в Германия и Австрия примерно) разрешение за строителство на 120кв.м. къща върху 3000 кв.м парцел. И накрая след като тая сага приключи, от общината ми оскатиха къщата(тъй като не дадох и 1лв подкуп никъде!), а съпругата ми си отиде 1м след като почнахме строителство и така и не можа да я види тая толкова мечтана къща. Става така, че аз съм пълен ИДИОТ, за това, че съм следвал всичко съгласно законите(и без това сбъркани достатъчно), вместо да почна да си строя каквото искам и където си искам. Комшията ми през цялото време ми се присмиваше и викаше "Еви им майката и си строй където искаш и каквото искаш, върху твоята земя"(така той направи 3ет. къща, бетонира половината двор и в момента строи 80кв.м бетонна сграда за животни). Обаче аз нали съм учен, че законите ТРЯБВА да се спазват, мамицата им...
                            Пикая на такъв съд и на такава администрация, която пренебрегва правата на едни за да ги подари на други, без да им вменява каквито и да са задължения без значение българи, цигани, турци, арменци....
                            Катуница поотшумя, но рано или късно ще има нова Катуница, и следващия път, няма да се размие като сега. Натрупването на беззаконие връз беззаконие, безотговорност връз безотговорност и тоталната липса на справедливост и правораздаване са нещата, които правят живота ни нещастен тук(това като отговор на оная тема!).
                            Всяка една камарила, рано или късно се сгромолясва.
                            Равновесието все някога се възстановява, защото това го определята законите на вселената, а не някакви си чиновници, пък били те и някакъв съд в незнам кой си град в ЕС! Но колкото по-късно толкова по-разрушително ще е, защото потискането на местните напрежения, води до натрупване на голямо такова, освобождаването на което, предизвиква бедствия( същото както е при земетресенията)!!!
                            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

                            Коментар


                            • #15
                              От: Вече ш'са гръмна!

                              Цялата "тайна" е, че никой не иска мангусти в собствената си държавица и ще изкарат и че луната е квадратна само и само да си ги държим тук .
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X