От: Зимата ми липсва ужасно
Ето, и Кольо вече е в мойта глутница .
. 
Само като си помислиш - звънтяща тишина, бяла пустош, излизаш на двора, а кучетата радостно скачат около теб. Хруп, хруп, хруп - Снежко приятелски се заиграва в краката ти. Хайде, яхвай джипа, качвай четириногите мушмороци и се потопи в приказката.
Кольо, братко, обещаваш като ти дойда на гости, да ме водиш на снежно-шуменско приключение с наденица, червено вино и голям студ . А пък ти от мене имаш армаган трактор със инвентар. А така
. А пък ти от мене имаш армаган трактор със инвентар. А така  .
.

Ето, и Кольо вече е в мойта глутница
 .
. Само като си помислиш - звънтяща тишина, бяла пустош, излизаш на двора, а кучетата радостно скачат около теб. Хруп, хруп, хруп - Снежко приятелски се заиграва в краката ти. Хайде, яхвай джипа, качвай четириногите мушмороци и се потопи в приказката.
Кольо, братко, обещаваш като ти дойда на гости, да ме водиш на снежно-шуменско приключение с наденица, червено вино и голям студ
 . А пък ти от мене имаш армаган трактор със инвентар. А така
. А пък ти от мене имаш армаган трактор със инвентар. А така  .
.

))
))

.
. 0887770735
 0887770735
 къф кеф е да слушаш трясъка на гърмотевиците около тебе
къф кеф е да слушаш трясъка на гърмотевиците около тебе

. Значи щом като и той, монголецът, неможе да проумее как е възможно човек от Европа да иска да му се случи всичко това, вместо да се настани в някой наточен хотел и да си гледа рахата, смятай за какво говорим. Ама аз не и не, искам зимата в степите
. Значи щом като и той, монголецът, неможе да проумее как е възможно човек от Европа да иска да му се случи всичко това, вместо да се настани в някой наточен хотел и да си гледа рахата, смятай за какво говорим. Ама аз не и не, искам зимата в степите 
Коментар