Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимата ми липсва ужасно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Зимата ми липсва ужасно

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
    Мишо, яко трябва да те е треснала носталгията, братче. Ела, постой малко повече от месец, и сам ще си хванеш пътя към Франция отново.
    А Сибир през зимата е друга работа, няма нищо общо с нашата. А пък водка със заледена жива риба какво еееее......
    Мишка,не го слушаи Маистора ! Я си стой там! А с форума виждам че постоянно си с нас-а кво по убоу от туй? А за Сибир и горите делилеиски- виж там е друго ама сигурно ще ти завидя за водка с замръзнала риба, пък било и сьомга!!!
    Най-добре е да имаш богати приятели!!!
    Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
      Мишка,не го слушаи Маистора ! Я си стой там! А с форума виждам че постоянно си с нас-а кво по убоу от туй? А за Сибир и горите делилеиски- виж там е друго ама сигурно ще ти завидя за водка с замръзнала риба, пък било и сьомга!!!
      Не, не е от сьомга, казваха ми от каква риба е ама след първата гарафа с нещо ледено, то навън си беше минус 28, не запомних. Ама пък като поисках лед, ей такива очи направиха .
      А той Мишо си го е написал, да имаш възможността и времето, не ни е виновен той на нас , неразбиращите, че нямаме време.
      А сега открили, пак там в Сибир, някаква бактерия, дето удължавала живота до 140, че може и време да се намери, и да заобичаме зимата, пък и глобалното застудяване ще ни накара.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
        Чичко Фър, приемам, обаче за мене в + от червения хайвер, оня с едрите зрънца, 1 кутия и черен хляб с маково семе, като си намажа от хайвера на филийката и 1 бутилка водка отива за нула време. Ама и вие да сте там, та да видиш к'во става .
        М/у другото сега се сещам, че зимата има още едно предимство, а именно - при голям студ, когато си навън, колкото и да пиеш неможеш да се ''омагьосаш''. Казвам го от личен опит, навремето живеех за известно време в кв.''Красна поляна'' до стадиона и всяка вечер аз и още двама съседи водехме кучетата на разходка и кушия , 3 немски овчара. Сняг до коленете, игри, боричкане, като се почнеше от 4 часа следобяд та чак до 7-8 вечерта. А в последния блок до стадиона имаше едно магазинче до входа. Тогава беше излязла ракията ''Хан Аспарух'' литрова бутилка. И докато кучетата играеха на пощурия в снега, един от нас отиваше и купуваше една бутилка с 3 пластмасови чашки, а за мезе буркан кисели краставички. Най-много до час бутилката беше празна, бурканчето и то . От там айде втора бутилка и още едно бурканче , а каката от магазинчето много ни обичаше за което . И няма напиване, брей , честна дума! Само ти става едно такова лееееееееекооооо, приятноооооо и вече не усещаш студа, а една такава мека топлина се разлива по тялото ти и нежно те гали.
        Хубава зима беше, мразовита и палава .
        Последно редактирано от мишоци; 02-07-10, 02:10. Причина: правопис
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Ееее Мишо толкова добре описа разходката на кучетата, че чак ми се допи ракийка с кисели краставички След ракията може и червено винце със свински пържолки! Само да те питам, твоя приятел в Монголия кой джип харесва? Поздрави и от мен за темата! Аз също обичам зимата!
          Последно редактирано от dragomir_68; 02-07-10, 11:30.
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
            Ееее Мишо толкова добре описа разходката на кучетата, че чак ми се допи ракийка с кисели краставички Само да те питам, твоя приятел в Монголия кой джип харесва? Поздрави и от мен!
            Е как кой ? Ако е патриот сигурно е някой с конски впряг. Махаш впряга, яхваш коня и..............................иехуууууууууууууууууууууууууууууу, степта е твоя !!!
            Тази земя, по която тъпча сега,
            тази земя, която пролетен вятър пробужда,
            тази земя – не е моя земя,
            тази земя, простете, е чужда.

Коментар

[QUOTE=мишоци;1210284]Чичко Фър, приемам, обаче за мене в + от червения хайвер, оня с едрите зрънца, 1 кутия и черен хляб с маково семе, като си намажа от хайвера на филийката и 1 бутилка водка отива за нула време. Ама и вие да сте там, та да видиш к'во става

Абе Мишка нии сме там тоест тук,ами теб те няма и черния го няма само чер ама ляп!То маи и зима няма че да си посръбне чиляк с бурканят!!
              Най-добре е да имаш богати приятели!!!
              Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Кой сезон е най-хубав? Кой джип е най-хубав? Коя държава е най-хубава? Коя жена е най-хубава?......За мен от всичко по много, моля!
                Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Мишо, едва сега загрях...много хитро
                  Харесаш си някоя девойка, заведеш я на разходка в планината през зимата...студ, сняг...ужассс. Много бързо ще ти скочи да я стоплиш...нали всички са зиморничави.
                  На плажа е по-трудно, надуват се, избират, назландисват се...

Коментар

Ееен не Цвети, не е това целта на Мишо, вервай.
                    Имам няколко разговора с него по телефона, и останах с впечатлението, че е човек на приключението, а не някакъв коцкар. Е, може и такъв да е, то си е плюс, но не е такава целта на темата. Знам, бе, знам, че си го написала на майтап, ама не се стърпях...

Мишо, тази зима ли мислиш да идваш, или въобще-когато стане?..
                    Ако е тази зима-заповядай да ти покажа "скромните" възможности на витарата...
                    Само гледай да имаме сняг...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Имам няколко разговора с него по телефона, и останах с впечатлението, че е човек на приключението, а не някакъв коцкар. Е, може и такъв да е, то си е плюс, но не е такава целта на темата. Знам, бе, знам, че си го написала на майтап, ама не се стърпях...

Майтап бе, Уили...

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                        Ееее Мишо толкова добре описа разходката на кучетата, че чак ми се допи ракийка с кисели краставички След ракията може и червено винце със свински пържолки! Само да те питам, твоя приятел в Монголия кой джип харесва? Поздрави и от мен за темата! Аз също обичам зимата!
                        Ами той има Тойота ЛК HDJ 80 и упорито твърди, че било най-великия джип . Обаче аз му казах, че съм се наточил за един Унимог и той се умълча . После се извини с това, че по отношение на транспорта за Монголия е по-добре да се купуват японски коли, близо им е все пак. Но неможа да не си признае, че в Улан Батор богаташите си купуват Г-класа, за което го поздравявам.
                        Много му се кефя като започне да ми описва зимата и пейзажа в Монголия. В интерес на истината ми каза, че тази последната зима е била много, много студена - около -60°C . Лошо няма - бяла пустош, чисто и тихо, а през нощта най-хубавата музика на този свят - песента на вълците. Лошото, обаче, е това, че от непосилния студ измрели близо 2,5 милиона глави добитък . Обявили бедствено положение и отворили Държавния резерв, който /всички знаем/ се пази в случай на война. Армейски хеликоптери и БТР-и снабдявали с храна и медикаменти най-засегнатите райони, предимно населени с номади. А самите те - от загиналите животни каквото можело да се съхрани, запазвали за себе си, другото се изнасяло в степите и просто се оставяло на вълците. И не толкова страшния студ причинил такива жертви, а това, че хората са бедни и нямали нито хангари, нито каквито и да било стопански сгради, добитъка живеел на открито в полето .
                        Иначе най-хубавите марки монголска водка са ''Болор'' и ''Чингис Хан''. Ето и малко снимки - този с очилата е Мурат, моя приятел, а на другите са неговото семейство и гости от Русия. На снимката със софрата се вижда бутилка водка ''Чингис Хан'', а на другата голяма рекламна бутилка на ''Болор'' - на монголски ''Болор'' означава ''вълк''.
                        Прикачени файлове
                        Само DIESEL !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Кольо, няма проблем, сняг вече поръчах и то от дебелия, ти само си мисли къде ще ме водиш, ама така, че разходката да бъде шуменско-снежна и незабравима.
                          Само DIESEL !!!

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                            Мишо, едва сега загрях...много хитро
                            Харесаш си някоя девойка, заведеш я на разходка в планината през зимата...студ, сняг...ужассс. Много бързо ще ти скочи да я стоплиш...нали всички са зиморничави.
                            На плажа е по-трудно, надуват се, избират, назландисват се...
                            Не бе, кака, не е заради това. М/у другото /понеже споменаваш момичетата/ да ти кажа, че през зимата момичетата се целуват по-сладко - личен опит. Хем се целуват по-сладко, хем са по-стръвни.
                            Само DIESEL !!!

Коментар

Темата е хубава и я следя с удоволствие, макар че трябва да си призная, че лично на мен не ми липсва зимата, а по-скоро лятото, каквото досега почти нямаше.
                              Просто в нашата държава зимата е лукс, гарниран с кал и киша, високи сметки за отопление ... и твърде много време за размисли.
                              Всъщност лоши сезони няма, а е от значение "къде", "с кого", "как" и т.н. ...
                              Господ ни дал привилегията да ги имаме и четирите и много красива Родина, която за съжаление малко познавам/винаги това си мисля като гледам пътеписите във форума/.
                              Синът ми от няколко години учи и работи в Германия и ми е мъка, че като си дойде за малко после си тръгва разочарован.
                              Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                              ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                                Темата е хубава и я следя с удоволствие, макар че трябва да си призная, че лично на мен не ми липсва зимата, а по-скоро лятото, каквото досега почти нямаше.
                                Просто в нашата държава зимата е лукс, гарниран с кал и киша, високи сметки за отопление ... и твърде много време за размисли.
                                Всъщност лоши сезони няма, а е от значение "къде", "с кого", "как" и т.н. ...
                                Господ ни дал привилегията да ги имаме и четирите и много красива Родина, която за съжаление малко познавам/винаги това си мисля като гледам пътеписите във форума/.
                                Синът ми от няколко години учи и работи в Германия и ми е мъка, че като си дойде за малко после си тръгва разочарован.
                                Koлега, то момчето не от хубаво се разочарова, а от всичко онова, което разваля хубавото, в това число и високите сметки за отопление в Родината. А кишата и калта, дето казваш, има ги навсякъде, не обръщай внимание, ами хайде в планината да щуреем на воля, нали сме оффроудъри? То в града няма как да е хубава зимата, да не говорим, че караш с очи и ''на гърба'' .
                                Само DIESEL !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X