А ти Дима хич не се обаждай и не говори за ментета, щото вече не си нито quadra нито 5.2 magnum - сменяй си ника и подписа
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да ме извиняват собствениците на Шевролети
Свий
X
-
Охо-о, quadra да няма да черпи?
Ако е така, може да се отчете със 7998 бири, кашонче луканка, (голяма) консерва шпроти, водката я забравих каква беше, кашон кроасани, такъв меденки и едно кексче...
Колко материал ще му остане за тунинг...
PS. Да ни е честита десетата страница
A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.
Коментар
-
Аз съм си quadra далеч преди да си купя Гранда... И още по-преди да си купя Вранглера...Първоначално публикуван от disemА ти Дима хич не се обаждай и не говори за ментета, щото вече не си нито quadra нито 5.2 magnum - сменяй си ника и подписа

Quadra е името на ето този красавец

Както виждате доста успешно си вървеше по пясъка
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Не знам за летните кънки, ама Фронтера къса база си се зари като за световно. И други са се заривали... Тази машинка имаше перманентно 4Х4, с несиметричен междуосев диференциал 65/35 преден/заден мост, в паралел с това вискомуфа която изпълнява ролята на блокаж (нещо да ви звучи познато?
) и принудителен блокаж на задния диф от бутон от мястото на шофьора. В този случай се изключваше и ABS-а. Интересно е че работи само на първа, в момента в който превключиш на по-горна предавка се изключва и остава в чакащ режим докато не слезеш пак на първа или не го изключиш. Задвижва се от 2.0 Турбо бензин, Турбина Гаретт Т-4, двустъпален интерколер и инжекцион бендикс-кинг. Мощността е скромна - малко над 200 коня, но въртящия момент е 277 нютънметъра...Е, колко джипа ще се похвалят с такова задвижване?
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Салама е на метър и той е от месо дето го дават по TV на N годиниПървоначално публикуван от quadraТова е менте, всички знаят че най-правилната луканка я продват на метър!

Луканката колкото е по къса по е добра
за предпочитане месото да е от кочината или от гората но да не е внос
Коментар
-
Така де, пак на метър...колкото по-къс - по-скъп...тия дето ги мерят с шублера са най-скъпи щот са хай-тек!
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraНе бе, термостата е на Шарко, недей да бъркаш сега нещата, при Митко работи ама не помага... А при нас работата отива на кашон.

CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html
Коментар
-
Глей ся, тоя Шарко ми завидя на луканковия тунинг и ми предлага некви тръби. При това криви! Ей тва зависта е страшна болест! Ма добре че се обажда от време на време, та ме подсеща че трябва да му пратя едни регистрационни номера на които пише CHALGA, че ги е поръчал преди половин година, па аз се неам време да отида да ги пратя
Коментар
-
Мдааа!!
След дълго четене и размисъл ми светна!!!
В тая тема за шевролетените кашони и кашонестите шевролети май се появиха много променливи и неизвестни величини!! Като - кроасани, медени питки, шоколадчета, термостати, луканки, руски стандарт, топени сиренца,еврогадинки!! Ако съм забравил нещо допълнете!!
Тъй като дълбокомисленото обсъждане и мозъчния штурм на уважаемите офродаджии не успя да реши това уравнение или неравенство аз предлагам да се премине към последния изпитан и сигурен метод а именно - "Няма нерешаеми казуси, има малко водка"!!!
Или както казват братята руснаци - "Без поллитра не разберешся"!!
Моля ако след прилагането на този метод някой намери решението нежно да събуди колегите из под масата и да им го съобщи!!
Айде сега сипете един стандарт, че ми приседна топеното сиренце!!!
יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Какво става ??
Колега Митко. два пъти пробвах да отида на посочения от Вас сайт http://pembicia.com/idi.htm
и винаги ме препраща към следното съобщение
www.pazardjik.org
Имате ли представа какво се случва ???Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения
))
Коментар
-
Re: Какво става ??
И с Refresh-а ли не става ?Първоначално публикуван от Nik NikolovКолега Митко. два пъти пробвах да отида на посочения от Вас сайт http://pembicia.com/idi.htm
и винаги ме препраща към следното съобщение
www.pazardjik.org
Имате ли представа какво се случва ???
B+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар