Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да ме извиняват собствениците на Шевролети

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Стефан
    Митко изобщо не се ебава. И аз отварям прозореца под -25 за да не образува скреж по стъклото че ме мързи да го чегъртам. Аз винаги отварям прозореца. Щот неам парно.
    За кво са ти такива неща в 21 век?????

Коментар

Първоначално публикуван от disem
      Така и така ще ходиш - вземи сложи нещо в кашончето
      Бе не става тая работа, нали ще изпадне като го разгънеш. Пък ако го залепим с тиксо това дето е вътре разваля аеродинамиката. Обтичането от ламинарно става турболентно...Там нещата са сложни питай Стефан да ти разкаже за вихровото обтичане
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Мале темата стана страшна.
        Някои като погледне темата и види 40-50 отговора ще си помисли нещо умно......а то само простотии.
        Е туй му харесвам на съботите, само простотии в главите ни
        CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
        http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
        http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Да! Много е вредно! Сичко от кашончето - право при мене, и после вече - кашончето - на радиатора. На Севдо му е се тая, той си има жена да го храни. Хем истинска - питомна.

Коментар

Да! Много е вредно! Сичко от кашончето - право при мене, и после вече - кашончето - на радиатора. На Севдо му е се тая, той си има жена да го храни. Хем истинска - питомна.
            Шъ ти се слепнат червата от толкоз меденки брей, я ходи си купи някой кренвирш, там само соя и набухватели - здравословна храна!
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от sharrko
              Мале темата стана страшна.
              Някои като погледне темата и види 40-50 отговора ще си помисли нещо умно......а то само простотии.
              Е туй му харесвам на съботите, само простотии в главите ни
              Ми погледнах!!
              После прочетох!!!
              Кво сте направили за отрицателно време - не е за вярване!!!
              А истинския кашон е от "Столичная"!!!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Въртяхме-сукахме и пак до там стигнахме...
                Тюх, няма ли нормални хора които да пият безалкохоли тука...
                Ето, бирата е добро безалкохолно, че и полезно.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                  Въртяхме-сукахме и пак до там стигнахме...
                  Тюх, няма ли нормални хора които да пият безалкохоли тука...
                  Ето, бирата е добро безалкохолно, че и полезно.
                  "Пиво без водки - деньги на ветер"
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Тъй де тъй... парички... А за душата? Кашон....

Коментар

А така, quadra, ти на бирата като викаш безалкохолно... Как да ти вярва после човек, че не пиеш...
                      A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Да!
                        Бе я като и без това ще ходиш, по-добре верно смени меденките с кашонче Русский стандарт примерно. Да не носиш два пъти, антифриз си е се пак ...
                        А, и едно топено сиренце може да земеш. Така де, като за тапа. За антифриза.

Коментар

Ми не пия...само комкам...с бира

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                            Тъй де тъй... парички... А за душата? Кашон....
                            Душата, ех душата - там кашон не стига!!
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Да!
                              Бе я като и без това ще ходиш, по-добре верно смени меденките с кашонче Русский стандарт примерно. Да не носиш два пъти, антифриз си е се пак ...
                              А, и едно топено сиренце може да земеш. Така де, като за тапа. За антифриза.
                              И после аз съм бил извратен...Руский стандарт с топено сирене...бляяяя
                              Имам шпроти в хладилника бре!

Коментар

То стана ясно, че темата вече няма нищо общо с шевито... Едно наум -
                                A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X