Първоначално публикуван от Стефан
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да ме извиняват собствениците на Шевролети
Свий
X
-
Бе не става тая работа, нали ще изпадне като го разгънеш. Пък ако го залепим с тиксо това дето е вътре разваля аеродинамиката. Обтичането от ламинарно става турболентно...Там нещата са сложни питай Стефан да ти разкаже за вихровото обтичанеПървоначално публикуван от disemТака и така ще ходиш - вземи сложи нещо в кашончето
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Мале темата стана страшна.
Някои като погледне темата и види 40-50 отговора ще си помисли нещо умно......а то само простотии.
Е туй му харесвам на съботите, само простотии в главите ниCHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html
Коментар
-
Шъ ти се слепнат червата от толкоз меденки брей, я ходи си купи някой кренвирш, там само соя и набухватели - здравословна храна!Първоначално публикуван от СтефанДа! Много е вредно! Сичко от кашончето - право при мене, и после вече - кашончето - на радиатора. На Севдо му е се тая, той си има жена да го храни. Хем истинска - питомна.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ми погледнах!!Първоначално публикуван от sharrkoМале темата стана страшна.
Някои като погледне темата и види 40-50 отговора ще си помисли нещо умно......а то само простотии.
Е туй му харесвам на съботите, само простотии в главите ни
После прочетох!!!
Кво сте направили за отрицателно време - не е за вярване!!!
А истинския кашон е от "Столичная"!!!
יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Въртяхме-сукахме и пак до там стигнахме...
Тюх, няма ли нормални хора които да пият безалкохоли тука...
Ето, бирата е добро безалкохолно, че и полезно.
Коментар
-
Да!
Бе я като и без това ще ходиш, по-добре верно смени меденките с кашонче Русский стандарт примерно. Да не носиш два пъти, антифриз си е се пак ...
А, и едно топено сиренце може да земеш. Така де, като за тапа. За антифриза.
Коментар
-
И после аз съм бил извратен...Руский стандарт с топено сирене...бляяяяПървоначално публикуван от СтефанДа!
Бе я като и без това ще ходиш, по-добре верно смени меденките с кашонче Русский стандарт примерно. Да не носиш два пъти, антифриз си е се пак ...
А, и едно топено сиренце може да земеш. Така де, като за тапа. За антифриза.
Имам шпроти в хладилника бре!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар