Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да ме извиняват собствениците на Шевролети

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тъй де! Само ме зарибяваш с некви тунинги, а после "ми аз само пуснах снимката" - оправдания некви

Коментар

• Щот се притеснявам после че няма да сложиш снимка на Шевито с кашонче отпред
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

• Обаче си сбъркал в кашончето - не е на кръст като емблемката на Шеви-то
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Първоначално публикуван от quadra

Обаче си сбъркал в кашончето - не е на кръст като емблемката на Шеви-то
            Ми то от теб може ли да се очаква друго?! Дал си кашонче менте

Коментар

• Кашончето не е мое
              Аз само пуснах обявата
              Не е мое кашончето
              обяяявата пуснааах само аз!

Коментар

• Дааааааа, то сега така ше кажеш........като се усраха нещата...........

Коментар

• Първоначално публикуван от quadra

Обаче си сбъркал в кашончето - не е на кръст като емблемката на Шеви-то
                  Е-е, бързах, щото бях гладен (че и аз съм ерген и имам перманентно право на това ). Пък и така кашончето ще пази повече от студ и вятър
                  A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

• Болен мозък бъди
                    Дегизираи се като такси
                    Термостата ти си намери
                    В дупката го забучи
                    После в топло почини
                    Меденки хапни.

Коментар

• kinex, ти какво беше писал за архива на психодиспансера?
                      A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

• Аааа, не бре, той сами бил изгорял, Пламен само подливал бензинец

Коментар

• Че са го турили в некъв кашон. А сека шевролетите го търсели да вършат неква работа.

Коментар

• Тва са слухове.
                            Чист съм като детска сълзичка
                            Аз ги предопредих
                            ГОРИ
                            ГОРИ
                            Те викат къде
                            Ама докато се разбере кое е моито ляво кое е другото ляво ....
                            И то изгоря

Коментар

• Ей сега ми показаха тия 7 денове та разбрах за кво става дума. Кашончетата от кроасани не могат да се използват, освен ако шевролета не е извратен. Това е чисто гейски тунинг. Кашончетата от кексчета с какао стават.
                              Търсете кексово кашонче! Шевролета без кашонче не върви!

Коментар

• Таман се събудих и викам дай да проверя какво ставаиз форума.
                                Гледам.....118 отговора ( бяхя 50 снощи)
                                И като отворих какво да видя.....мале какво стана със темата
                                на комикси я обърнахте
                                Дайте по сериозно

Единственото ново.....Стефан е имал чувство за хумор. Я, това е ново.
                                CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                                http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                                http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X