Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да ме извиняват собствениците на Шевролети

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бе не е баш така, щот сички знаят че архива на психото изгоре случайно! Тва го пише и в Интернета, значи е верно.
    Обаче да скиваш, некой простак да земел да тури там и едно кашонче за шевролети. И сеа на Севдо, тва, на Дисема му трева, обаче нема. И сички сме се видели у чудо.

Коментар

• Емо много е сложно вярвай ми.
      Ся щи разкажа първа серия.

Бях извесно време на едно място дето само съдя може да те прати а съдята хал хабер си нямаше.
      Плача в Стразбург и за да съм по убедителен симулирам психо щети.
      Ама явно съм се престарал щото като ми трябваше документ че не съм бил психично болен не ме дадоха.
      После архива изгоря и ми дадоха.
      Кашони с папки някви.

Коментар

• Първоначално публикуван от kinex
        Емо много е сложно вярвай ми.
        Ся щи разкажа първа серия.

Бях извесно време на едно място дето само съдя може да те прати а съдята хал хабер си нямаше.
        Плача в Стразбург и за да съм по убедителен симулирам психо щети.
        Ама явно съм се престарал щото като ми трябваше документ че не съм бил психично болен не ме дадоха.
        После архива изгоря и ми дадоха.
        Кашони с папки някви.
        Обърнете внимание на последното изречение - вече стигаме до същественната част - КАШОНА
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Бе то май термостат си трябва

Коментар

• Не бе, термостата е на Шарко, недей да бъркаш сега нещата, при Митко работи ама не помага... А при нас работата отива на кашон.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Аз Кашона не го познавам. От кои град е тоя.
              Вчера се запознах с Паяка от Пловдив

Коментар

• Ама аз да попитам
                КАШОНА от кроасани ли е ?
                Или от папки от психодиспансера ,дето изгоряха и сега ги няма ,щот на Пламен му трябвал документ че не е бил психично болен?Нещо май тия кроасани не се вързват с КАШОНА.Този КАШОН ще да е бил с папки .Или с друга храна .Тия двамата дето го зеха и го крият в Багирата да обяснят пак за този КАШОН в следващите 7-8 страници.И за шевролета да кажат .Име презиме ,фамилия ,дата на раждане ,основно занимание .Някакви публични прояви...т.н.И за папките да кажат ,защото ,чета, чета и пак се за този КАШОН.

Аааа,а скроасаните не ми стана ясно какво стана като взехте КАШОНА.
                B+

Коментар

• Чакай сега Севдо да се появи да ти обясни, щот нали Шевролета си е негов и кашончето за там е предвидено...

Коментар

• Анатолий кажи им че е от термостата че ме изнервят

Коментар

• Първоначално публикуван от kinex
                      Анатолий кажи им че е от термостата че ме изнервят
                      Да бе, а това?

Коментар

• Ама този термостат в кашона ли е?Еееееееее това е друга работа.
                        Тука си требе специалист.Незнам ,незнам.
                        B+

Коментар

• Не знам за Кашона ама тоя Паяка е много як.
                          Вдига два тона от лежанка.
                          Ако е от тротуара иска 32лв

Коментар

• Аз знам един Кашона. Ма той е от Перник. Става ли?
                            Па ако требе, че му извадиме термостато.

Коментар

• Ако ме питаш мене Термостата си трябва ама нека другите кажат

Коментар

• Кашон с термостат? През зимата??? АААААААААААААА!
                                Тва да не е неква евродиректива бе? Тия са улави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X