А-така! Севи да не забравиш Алиса.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да ме извиняват собствениците на Шевролети
Свий
X
-
И репички с шоколадов крем...Първоначално публикуван от СтефанТи сеа кво, искаш да ме изкараш суетен ли? Нема бел мерцедес, нема черен. Къвто има - такъв!
Айде сеа. Сефте калмари. И компот.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Класика е когато няма "Шпроты зимние"
А при мен има
Стефане, да вземем да ги утилизарме утре а?Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Абе ще ни е трудно срещу целия рускоезичен интернет, ама защо да не опитаме!!!Първоначално публикуван от NightcrawlerАбе, само да питам - опитваме се да подобрим рекорда на ония, дето quadra ги беше показал тук ли?
Гинес (не бирата) свети със страшна сила пред нас!!!
יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Еее, къде ти братче, далече сме от тия титани на интернет общуването...нашето са детски забави, кашончета, меденки...никакви мопеди и предявиПървоначално публикуван от NightcrawlerАбе, само да питам - опитваме се да подобрим рекорда на ония, дето quadra ги беше показал тук ли?
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Стоят двама пред магазина и се разправят.
- Ше земеме две!
- Е кво две, снощи не стигнаха.
- Е оная вечер като зехме три и остана.
- Остана, ама снощи па не стигна.
- А като остане кви да правим ...
Най накрая се разбрали, влезли.
- Кукло, дай 10 шишета водка и три сиренца Дружба.
Коментар
-
Ама ти предява ли искаш за кашончето?!!Първоначално публикуван от quadraЕее, къде ти братче, далече сме от тия титани на интернет общуването...нашето са детски забави, кашончета, меденки...никакви мопеди и предявиПървоначално публикуван от NightcrawlerАбе, само да питам - опитваме се да подобрим рекорда на ония, дето quadra ги беше показал тук ли?

יעבור
«И това ще мине»
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар