Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да ме извиняват собствениците на Шевролети

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Стефан
    Неам жена. Бех гладен, стана грешка ...
    Хм. Вие сигурни ли сте че кашона беше верно празен?
    Е това вече обеснява всичко
    CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
    http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
    http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Чекай малко! Кашон все още няма! Само обещания!

Коментар

Дима, дай и на сам едно (празно) кашонче, защото аз го имам същия проблем с шевито на човека. зимата след като падне под - 25 и няма загряване. въпреки че е с ел. перка пак не загрява и особено по магистрала на дълъг път е ебати клинчара вътре, даже отварям прозорците да се стопли . не е до термостат щото дори не стига до температура да отвори термостата. видел съм се у чудо и за това го подарих.
        Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко
          Дима, дай и на сам едно (празно) кашонче, защото аз го имам същия проблем с шевито на човека. зимата след като падне под - 25 и няма загряване. въпреки че е с ел. перка пак не загрява и особено по магистрала на дълъг път е ебати клинчара вътре, даже отварям прозорците да се стопли . не е до термостат щото дори не стига до температура да отвори термостата. видел съм се у чудо и за това го подарих.
          Те тва веднага влиза в класацията с бисерите!!!!!

Коментар

Е скива ли сега че нема кво да мислиш? Щом е казано извратеняци - значи извратеняци, това е нещо като команда. Даже кашон няма.
            Сичко са изпили.

Коментар

Ето, кашона отива при Митко щот съм му длъжник.
              А Севи ще трябва да се задоволи с кашонче от сухи пасти
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Казах ли ви че само обещава!!!!

Коментар

Е скива ли сега че нема кво да мислиш? Щом е казано извратеняци - значи извратеняци, това е нещо като команда. Даже кашон няма.
                  Сичко са изпили.
                  Всичко без две бирички - Шуменско
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от митко
                    Температурата не стига щото термостата е отворен.
                    Термостата регулира температурата не температурата термостата.
                    ( като говорим за студено парно )
                    Цена на термостат: $2
                    CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                    http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                    http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Ебати ужаса! Секи знае че кашон от сухи пасти не става във влажно време! Тука да не е полярния кръг и оттатъка, там е сухо. А тука и -30 да стане пак е влажно а тоя кашон е от СУХИ пасти, мислете малко! Ше ти задръсти радиатора за бройки.

Коментар

Шарко, Митко се ЕБАВА БРЕ!!!!

Коментар

Ебати ужаса! Секи знае че кашон от сухи пасти не става във влажно време! Тука да не е полярния кръг и оттатъка, там е сухо. А тука и -30 да стане пак е влажно а тоя кашон е от СУХИ пасти, мислете малко! Ше ти задръсти радиатора за бройки.
                          бе нали ви казвам - стиснат е !!!!

Коментар

Убаво де, мирясайте, сега ще се облека по-топличко и ще оттърча до денонощния да ги помоля за някое кашонче ако им е останало от "Меденка-любимка"

Коментар

Така и така ще ходиш - вземи сложи нещо в кашончето

Коментар

Митко изобщо не се ебава. И аз отварям прозореца под -25 за да не образува скреж по стъклото че ме мързи да го чегъртам. Аз винаги отварям прозореца. Щот неам парно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X