Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВНИМАНИЕ РАЗБИВАТ КОЛИ НАД с.Железница

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ВНИМАНИЕ РАЗБИВАТ КОЛИ НАД с.Железница

Нека НАЙ-СМЕЛИЯТ си паркира колата на горепосоченото място и легне в багажника със зловеща щанга в ръката! И като почнат Вандалите да вандалствуват, да излезе, да ги пребие и накрая да полежи известно време в Мястото за Размисли за побой над малолетни или непълнолетни лица! .......или старци-разбойници, все тая, акъла е същият.
    За мен истината е друга - без бой и ексцесии, да бъдат същите Вандали заловени и от закона жестоко(финансово) наказани. В полза на потърпевшите, разбира се. То на Българина му бръкни в задника, но не и в джоба! А ако закона си мълчи, то финансовите закони, писани или не, важат с пълна сила т.е. Господа дистарикатите, мразещи гражданите (къде ли работят бащите или синовете им?) следва доброволно или не, да си заплатят нанесените на трети лица щети в ТРОЕН размер и същото, да бъде огласено, така щото подстрекателите и последователите им сериозно да се замислят!

Горното написах, като ревностен НЕпочитател на рязането на уши или трошенето на капачки, но напълно съзнавайки и одобрявайки рязането на финансови уши и трошенето на планове за почивка на море на съответните Из(роди)вършители на деянието.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
      Нека НАЙ-СМЕЛИЯТ си паркира колата на горепосоченото място и легне в багажника със зловеща щанга в ръката! И като почнат Вандалите да вандалствуват, да излезе, да ги пребие и накрая да полежи известно време в Мястото за Размисли за побой над малолетни или непълнолетни лица! .......или старци-разбойници, все тая, акъла е същият.
      За мен истината е друга - без бой и ексцесии, да бъдат същите Вандали заловени и от закона жестоко(финансово) наказани. В полза на потърпевшите, разбира се. То на Българина му бръкни в задника, но не и в джоба! А ако закона си мълчи, то финансовите закони, писани или не, важат с пълна сила т.е. Господа дистарикатите, мразещи гражданите (къде ли работят бащите или синовете им?) следва доброволно или не, да си заплатят нанесените на трети лица щети в ТРОЕН размер и същото, да бъде огласено, така щото подстрекателите и последователите им сериозно да се замислят!

Горното написах, като ревностен НЕпочитател на рязането на уши или трошенето на капачки, но напълно съзнавайки и одобрявайки рязането на финансови уши и трошенето на планове за почивка на море на съответните Из(роди)вършители на деянието.
      Ма тоя законЯ...Врата у поле...Е,без крайни мерки де.Че горко му на този дето Злати го барне...
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Врата у поле??? Беше, приятелю, беше! Сега е Врата у Космоса!( Понеже е 3D).

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
          Колега изглежда си падаш по наказателни шпитцкоманди, Хитлерюгенд... или... Атака. Изглежда у теб преобладава чувството на омраза към всичко и всички. (Има си медицинска дефиниция...)
          Понякога, обаче е полезно и необходимо наличието и на Втора сигнална система.
          Може би според теб трябва да се изтреби цялото село и да се сложи възпоменателна плоча за причината, поради която е избито та следващите заселници да не правят такива неща с колите на хората.
          Една средно голяма авиобомба ще е достатъчна, нали??...
          Гнус ме е от индивиди призоваващи към насилие, особено спрямо невинни хора.
          Това, че някой (не задължително) местен е кретен, не означава, че всички са такива..
          А това за цървулите и обувките нещо не го приемам... Помисли пак...
          Редовно ми разбиват колата в Центъра на София и веднъж в Пловдив....
          Тоя великан къде беше до сега, бе! Браво!
          С тая развинтена фантазия далеч ще стигнеш!
          Ако исках "Шпитцкоманди" щях да кажа, колега, не се притеснявам да си излагам мнението! За "Хитлерюгенд" ми е малко късно.

Само моля да не ми се слагат в устата думи, които не съм казвал и ако обичаш по внимателно с квалификациите!

Никой не съм обидил, само съм изложил лично мнение и не държа някой да го споделя!
          Знам също, че "сития на гладния не вярва" и ако ти имаш възможности да си оправяш без проблем автомобилите, не допускаш ли, че на този нещастник това му е най- ценната придобивка и как се е почуствал след като някакви си пияни цървули са си правили кефа с нея! Лесно е да вадиш нож на умряло куче!

А до това кой на кого симпатизира си
          е личен избор и нямам намерение да го коментирам тук! И мен ме е гнус от индивиди социалисти, комунисти и др. подобни ама какво от това, да съм ревал някъде като вдовичка за...? Всеки си има право на избор и мнение, нали живеем в демократична държава!
          Дано да съм бил ясен и да не съм засегнал някой!
          Благодаря за вниманието!
          Говоря ти дъще, сещай се снахо!

Коментар

Първоначално публикуван от box1 Преглед на мнение
            Има ли някакъв начин да не се говори много, а направо да се действа?
            На човечеца му е..ли майката на колата и се почват сега едни прения, едни тактики се мислят, ами ако някой не е виновен пък го обидят /не дай боже да го напсуват/, ами ако някой невинен го погледнат "накриво"!
            Леле, леле, колко сме внимателни! Ами по тая логика следващия път някой може да усети и горещ дъх във врата и остра болка отзад! Тогава какво правим? Навеждаме се още или ...?
            Прав е колегата, който казва по горе, че трябва една команда за 2-3 дена и нещата ще си дойдат на мястото! Пък нека ме мразят после, да не си милите, че сега ви обичат! Блажени са вярващите! Цървул обувка не става и понякога покрай сухото гори и мокрото, но това никога не е било проблем!
            Я да видим какво би станало, ако пък някой селянин е като тебе ербап и почитател на наказателни акции без много-много да се подбира кой виновен, кой невинен. Примерно бъхтал се човекът, обработвал си някаква нивичка или градинка и един хубав ден се намерил някой с мотор или джип, дето, вместо да си кара по пътя, решил да прецепи направо без да му пука, че прави поразии.
            Та казва си "туземецът" "А бе, аз що не им ... на тия. Хич не ми пука кой виновен, кой невинен."

Хваща и опъва едно стоманено въженце напреки на пътеката, дето знае, че минават мотористи. Или прави някой замаскиран "вълчи капан" на пътчето, по което джиткат ония с джиповете.
            И после оттам минаваш ти. Нямаш си хабер от понятие, че някой някъде бил сгазил лука (и в пряк и в преносен смисъл). Просто си излязъл да се поразходиш през уикенда, сам или със семейството си.
            И изведнъж ...

Дали ще продължиш да смяташ, че "понякога покрай сухото гори и мокрото, но това никога не е било проблем" или ... ?!?
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Исках само да кажа, че наказателни акции спрямо цяло село ми се струват КРЕТЕНСКА идея, пък и не само на мен, слава Богу. Има колеги от форума във въпросното село и може да отидеш да им спретнеш една наказателна операция, щом държиш

Това дали някой може или не може да си оправя колата няма никакво значение в случая. Ти се опитваш да делиш хората на "селяни" и "граждани".
              Селянин е НЕГЕОГРАФСКО понятие. Отдавна никой не дава на автобуса хляб, за да не го хапе, нали? В момента съм "на село" и ако тебеподобен дойде да ме наказва, защото някой друг имбецил е потрошил нечия кола или бент е много вероятно да бъде откаран до полицията в багажника в компанията на немски овчар ... Аз не троша нищо и не правя лошо никому.

P.S.
              А "личното ти мнение" е като личният ти задник - невинаги е уместно показването му - особено пред много хора, голяма част от които млади и неоформени личностно.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от DIDOSKIN Преглед на мнение
                Предлагам един волен OFF-ROAD с 10-тина джипки из местните бостани и градинки ,ако имат такива
                Готов съм да пожертвам и нафта и гуми в името на правдата,ама ше ме почекате до на лято,да си дойда .Тъкмо ще има и динчета до тогава да пращят под гумите.
                А как би се почувствал,ако разбереш, че тези дини ги е съдил някой старец със 100 лв. пенсия и едно старо магаре,което е единствения му начин да се придвижи до някъде мъка, мъка и това му е десерта за цялото лято.Едва ли този човек е пробил резервоара на колегата.
                Според мен начина да се действа е чрез капан, щом не го правят за пръв път ако им поствиш стръв ще посегнат пак, а едва ли ще дойдат пеш . Е тогава си го изкарай на тяхния резервоар и ако се съпротивляват бой, бой .......
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Предлагам да успокоим страстите и да се въздържаме от обидни квалификации! Нека не се получава и с тази тема това, което се е случвало и преди, а именно да се стига до заключването й от администратора заради разпалване на дрязги. Предполага се , че сме разумни хора и умеем да владеем емоциите си. Истината е с много лица и ексцесиите не са едно от тях. Има различни варианти за действие и шпицкомандите, наказателните акции и газенето на бостани не са най-добрите от тях.

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                    Я да видим какво би станало, ако пък някой селянин е като тебе ербап и почитател на наказателни акции без много-много да се подбира кой виновен, кой невинен. Примерно бъхтал се човекът, обработвал си някаква нивичка или градинка и един хубав ден се намерил някой с мотор или джип, дето, вместо да си кара по пътя, решил да прецепи направо без да му пука, че прави поразии.
                    Ама разбира се, че не можеш да си минаваш откъдето си искаш!
                    Интересно, не си ли чувал за частна собственост! Откъде накъде ще се разхождаш в градината ми? Копал ли си,поливал ли си или като сме с джип може да минаваме отвсякъде! Няма такъв филм, колега, смени сценария! Съжалявам!

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    Исках само да кажа, че наказателни акции спрямо цяло село ми се струват КРЕТЕНСКА идея, пък и не само на мен, слава Богу. Има колеги от форума във въпросното село . Селянин е НЕГЕОГРАФСКО понятие. В момента съм "на село" . Аз не троша нищо и не правя лошо никому.

P.S.
                    А "личното ти мнение" е като личният ти задник - невинаги е уместно показването му - особено пред много хора, голяма част от които млади и неоформени личностно.
                    Колега, много ти работи фантазията, бе! Къде видя да говоря за "наказателни акции спрямо цяло село"?
                    Добре, че няма лагери вече, направо ме вкарваш от раз!
                    А "селянин", "цървул", "хуманист" е начин на мислене, манталитет, възпитание и е без значение кой къде живее и какво работи и какво е учил, нали?
                    А на село можеш и да си останеш, какво лошо има! Е, бюрата и компютрите са по нарядко, ама нейсе!

П.С. Искам, но не мога да ти отговарям и на P.S.-a /за това май си има модератори/, a и нямам никакво намерение да споря точно с теб. Начина ти на изразяване нещо не ми харесва, съжалявам. Изказах лично мнение и държа на него, а кой от къде е изобщо не ме интересува.

Коментар

Колеги, в този форум рядко влизам... Много крайни изказвания - като теглиш чертата всички сме хора - добри, лоши, гадни и т.н. Не правете неща от които после ще ви е срам!!! На тия години не прилягат детски неща!
                      Последно редактирано от господин никой; 23-05-08, 00:07. Причина: typo - не мога да пиша нормално с фонетиката на VISTA...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Предлагам да успокоим страстите и да се въздържаме от обидни квалификации! Нека не се получава и с тази тема това, което се е случвало и преди, а именно да се стига до заключването й от администратора заради разпалване на дрязги. Предполага се , че сме разумни хора и умеем да владеем емоциите си. Истината е с много лица и ексцесиите не са едно от тях. Има различни варианти за действие и шпицкомандите, наказателните акции и газенето на бостани не са най-добрите от тях.
                        Извинявам се на модератора, ако с нещо съм развалил спокойствието в наблюдавания от него подфорум. Няма да пиша тук щом едно мнение докара "разпалване на дрязги"! Извинявайте!
                        Останете си със здраве и със здрави коли!

Коментар

Първоначално публикуван от box1 Преглед на мнение
                          Извинявам се на модератора, ако с нещо съм развалил спокойствието в наблюдавания от него подфорум. Няма да пиша тук щом едно мнение докара "разпалване на дрязги"! Извинявайте!
                          Останете си със здраве и със здрави коли!
                          Още едно потвърждение на думите ми, че не е добре да се поддаваме на прибързани емоции е, че ме поставяш модератор на този раздел , нещо , което не съм. И недей да реагираш като сърдито дете на което не му дават да псува например. Най-лесното е да се врътнеш и да кажеш, че няма да пишеш еди -къде си защото не те разбират или нещо от рода. Сигурен съм , че утре ще преосмислиш думите си и думите на другите, и ще вземеш правилното решение.
                          Лека вечер!

Коментар

Всичко това нямаше да си го говорим ако полицията си вършеше работата ИЛИ ПОНЕ СЕ ПРАВЕХА, че си я вършат вместо нагло да ми разправя полицая "Няма да ги хванем щот няма да ги търсим, ама опишете кво са ви зели, та ако го намерим случайно да знаем ОТ КОГО Е, а и напишете какво не са ви взели"
                            или пък "Това, че ви е разбито стъклото и ви няма касетофона в колата и телефона, не значи че е имало престъпление"
                            Трети случай "Е добре де, ти като го хвана увас що го би а не ни се обади, сега е пуснал жалба срещу тебе и ще те задържим!" и в този момент оня "бития" го гледам през прозореца на раьонното как си тръгва. Как ме фана яд че не го пребих и да го изхвърля до кофата
                            И това не е произлиза от ниските нива в МВР а от силната и непоклатима воля на управниците, държавата ни да НЕ се бори с престъпността. Недай боже полицай да арестува престъпник. Със сигурност ще го разследват, или ще го осъдят на 15 години затвор, или ще го уволнят или ще го самоубият или всичките заедно. Как да имат куража да си вършат работата, като всеки "айдук" е на някого "квачка".
                            Най-вероятно във форума има доста "служители на реда" и те ще потвърдят, че нещата са така. Всичко горе написано е от ЛИЧЕН ОПИТ
                            Относно газенето на нивите на хората и принципа "покрай сухото и суровото" - абсолютно съм против -Това ще ни направи точно същите вандали. Който го е направил, той трябва да си го отнесе.

Пък който не са го обирали, или пък е доволен от правосъдната ни система и полиция и съд и прокуратура, нека хвърли по мен камък.

П.С. И тия дето са счупили колата на човека със сигурност не са и няма да гласуват на избори.
                            Амни
                            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от Upimen Преглед на мнение
                              ...
                              П.С. И тия дето са счупили колата на човека със сигурност не са и няма да гласуват на избори.
                              Амни
                              Оптимист...

Коментар

Колеги, исках само да Ви предупредя за вандализъм в района, а не да сформираме ударни групи. Сигурен съм,че никой от Вас въпреки силните изказвания не би наранил невинен човек!

П.С. Не знаех, че има Колеги от района. Ако съм ги засегнал по някъкъв начин съжалявам. Искам да им кажа, че докато ремонтирахме съоръжението мина черен японски джип натоварен с дърва не мога да обвиня никой, но имам "леки" съмнения.
                                Щом крадеш дърва мисленето ти е малко .....
                                Изродите бяха забравили ключ 17-ка при опелчето. Съмнявам се, че в това лошо време някой вандалстващ турист ще обикаля гората с инстументи!
                                А освен тях минаха в пакет само атв и състезателна джипка /хора от друга мая на които и през ум не може да им мине да правят простотии/
                                JEEP CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X