Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВНИМАНИЕ РАЗБИВАТ КОЛИ НАД с.Железница

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ВНИМАНИЕ РАЗБИВАТ КОЛИ НАД с.Железница

Първоначално публикуван от gabone Преглед на мнение
    ...Искам да им кажа, че докато ремонтирахме съоръжението мина черен японски джип натоварен с дърва не мога да обвиня никой, но имам "леки" съмнения.
    Щом крадеш дърва мисленето ти е малко .....
    Изродите бяха забравили ключ 17-ка при опелчето. Съмнявам се, че в това лошо време някой вандалстващ турист ще обикаля гората с инстументи!
    А освен тях минаха в пакет само атв и състезателна джипка /хора от друга мая на които и през ум не може да им мине да правят простотии/
    Аз пък бих разсъждавал точно наопаки - който краде дърва, едва ли иска да се задържа наоколо и едва ли би искал да привлича още интерес към себе си. А другите хора, са хора без конкретна задача.

Коментар

Мдааа... Доста мнения за една позната ситуация. Ще споделя моя опит без да конкретизирам по разбираеми причини. Имал съм няколко случая на непредизвикана агресия срещу мен и хората около мен извън границите на населените места - разбирай по планините. Просто защото не съм местен. Нищо друго. Не им се вписвам в картинката на онези полу-хора, които обитават страната в която и аз съм се родил и израстнал. От опит знам че от наказателните акции винаги има полза, когато са насочени само и единствено където трябва и веднага. Изобщо не разчитам на цивилизоваността си, когато завиждащия цървул е силно мотивиран да ме премахне от ограничения си свят в който сам, абсолютно сам се е наврял....
      Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Аз пък бих разсъждавал точно наопаки - който краде дърва, едва ли иска да се задържа наоколо и едва ли би искал да привлича още интерес към себе си. А другите хора, са хора без конкретна задача.
        Съмнявам се, че някой, който е дал 10-тина бона за як лифт /жипката беше СЪСТЕЗАТЕЛНА/ ще се занимава с такива неща!
        За атв-то да не говорим беше голямо колкото Черокито
        Но всеки има право на мнение.

П.С. Предлагам да заключат темата. От информационна стана спамозна
        Последно редактирано от cveti; 24-05-08, 10:08.
        JEEP CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Заключвам темата по молба на автора й!
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X