Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВНИМАНИЕ РАЗБИВАТ КОЛИ НАД с.Железница

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ВНИМАНИЕ РАЗБИВАТ КОЛИ НАД с.Железница

Здравейте искам да споделя тъпа случка от днес.
    В понеделник си взех самоотлъчка и отидох до минералните извори при с. Железница /след Бистрица/. На първия извор се засякох с много точен Колега с мАтор. Той ми разказа че вандали разбили бетчето на извора и от дума на дума решихме днес да вземем материали и да го ремонтираме.
    Оказа се че двама юнаци са ни изпреварили и от вчера ремонтират съоръжението. С общи усилия завършихме обекта и тръгнахме да си ходим. Другата бригада беше с опелче /кадет/ на около 100 години.
    Понеже не могли да минат втория брод през реката бяха оставили колата на 50 метра от извора.
    Заварихме колата им разбита с ПРОБИТ резервоар и махната капачка на водата на радиатора!!!
    Стана въпрос с други хора че това е редовен номер на месното ТУЗЕМНО население защото ние сме били навлеци от столицата?
    Колеги не оставяйте колите си без надзор в района на СЕЛО железница!
    JEEP CHEROKEE 2.5 TD

До: ВНИМАНИЕ РАЗБИВАТ КОЛИ НАД с.Железница

Абе идиоти сякакви.Ма то не само там е така.

Коментар

Една "пусия" и бой,бой!
      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
        Една "пусия" и бой,бой!
        Не можеш така да им нарушаваш правата . Може пък да са се объркали нещо... Можеш само да споделиш с полицията, която да си го отбележи (тя си знае къде) и да ти обясни приятелски, че не си нито първият, нито последният пострадал и докато се занимават с "дреболии" някъде може да има сериозна нужда от тях... та да не им губиш времето.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
          Не можеш така да им нарушаваш правата . Може пък да са се объркали нещо... Можеш само да споделиш с полицията, която да си го отбележи (тя си знае къде) и да ти обясни приятелски, че не си нито първият, нито последният пострадал и докато се занимават с "дреболии" някъде може да има сериозна нужда от тях... та да не им губиш времето.
          Ми чи как те са много заети държавни служители.

Коментар

Колеги оствете ги ченгетата тях ги интересува само парата.
            Какъв боклук трябва да си за да оставиш човек в гората без мпс на километри от населено място???
            Разбили ключалката а опелчето е било отключено?!
            Добре че не му бяха спукали гумите та го издърпах до вилата му в Ярема.

Абе нямам думи.
            Последно редактирано от gabone; 21-05-08, 22:14.
            JEEP CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

За милицията: много е важно ПИСМЕНО да им споделиш. Те нека пак нищо не правят.

Коментар

Изроди
                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Когато един колега преди време ми каза,че сме много малък,но за сметка на това изключително прост народ аз се засегнах и тръгнах да го убеждавам в противното...Случки подобни на тази обаче ме убеждават,че все пак май е прав....А колкото до боя-той няма да реши нищо-така единствено показваш на неандарталеца,че по-силният има право да бие и ще си го изкара на някой друг...въпроса е,че полицията абсолютно е абдикирала от позицията си и за органите на реда е по-важно да хапват дюнери и да гледат за някой келепир или рекетче,а не да си вършат работата за,която им се плаща...абе патова ситуация в бананова република...
                  08седемшест5едно513четири

Коментар

Простотия на едните рабили бента, води до простотия на другите разбили колата.
                    Простотията явно е заразителна.

Коментар

Мм..даааа... и по нашио край е така човечеца отишел до лозенцето да се порадва на реколтата а в туй времеее....ония ми ти вагабонти му ошетали виличката . И кво да му вземат ,човека само едно одеалце възглавничка и една солничка си имал,ама....здрав прозорец не му оставили,че и попрепикали тук и там сигурно територия да маркират
                      Що се отнася до милицията...думи немам.Едно врема със ладичка като бяхме ,под път и над път ни спираха! То не бяха: лопатки,аптечки ,вериги(посред лято),гуми изтрити....абе се намираха нещо та да ужилят баща ми. А сега с 80-ката като си бръмча с английски номер,книжка...май даже и застраховката ми е изтекла...гледат те и се пулят,щото като те спрат се зверят, като малоумници на документите.А и след 4-те инча лифт и 35-ци гуми,само ръба на фуражките им се подава до прозореца ми.
                      Абе дано се оправим некой ден,а до тогава газ до дупка и кал да хвърка!
                      8777203908

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                        Простотия на едните рабили бента, води до простотия на другите разбили колата.
                        Простотията явно е заразителна.
                        А най-лошото е че е силно заразителна

Коментар

каква "бананова република" сме - нито банани, нито република...

В неделя бяхме с жената на концерта на Кайли М. Спряхме на паркинга пред един блок /№8 ама не съм сигурен как точно се води махалата до Стадион ЛокомотиФ.../ уточнявам, че колата не пречеше на никой... Връщаме се и... какво да видя - огледалото строшено, цялата лява страна и преден капак надрани до желязо с пирон.

Добре, че вече съм улегнал мъж , иначе какво ми пречи да установя кой от блока паркира на скъпоценното място и после "ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА"

Хубаво си мислех да спра на паркинга на "Илиенци", ама пусто задръстване... реших да го заобиколя и да спра между блоковете...
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Аз бих ти препоръчал
                            ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА в две серии......
                            първата за колата дето е на скъпоценното место ,а втората за амсалака дето я кара!
                            Край нема българската дивотия живеят си някои индивиди още в родовообщинния строй.
                            8777203908

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              каква "бананова република" сме - нито банани, нито република...

В неделя бяхме с жената на концерта на Кайли М. Спряхме на паркинга пред един блок /№8 ама не съм сигурен как точно се води махалата до Стадион ЛокомотиФ.../ уточнявам, че колата не пречеше на никой... Връщаме се и... какво да видя - огледалото строшено, цялата лява страна и преден капак надрани до желязо с пирон.

Добре, че вече съм улегнал мъж , иначе какво ми пречи да установя кой от блока паркира на скъпоценното място и после "ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА"

Хубаво си мислех да спра на паркинга на "Илиенци", ама пусто задръстване... реших да го заобиколя и да спра между блоковете...
                              Тедо, квартала се казва Свобода и е пълен с прости диванета. Ако Империята ще отвръща на удара, пиши ме в ударния отряд. Расъл съмв съседния квартал и им знам тъпите номера на тия от Свобода. Само да уточна, през 80-години не се правеше така. Дори и в тия квартали.
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X