Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВНИМАНИЕ РАЗБИВАТ КОЛИ НАД с.Железница

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ВНИМАНИЕ РАЗБИВАТ КОЛИ НАД с.Железница

Първоначално публикуван от gabone Преглед на мнение
    Стана въпрос с други хора че това е редовен номер на месното ТУЗЕМНО население защото ние сме били навлеци от столицата?
    Колеги не оставяйте колите си без надзор в района на СЕЛО железница!
    А какъв процент от местното СЕЛСКО ТУЗЕМНО работи и взима заплати при навляците от София?

И не се ли сещат че това си е изцяло за тяхна сметка.

Тъпа работа някаква. На това аз викам СЕЛСКИ манталитет.

Да си турат бариери. Ама да турим и ние от другата страна. Дали ще са навити, как мислите?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Железница е част от Голяма столична община, т.е. част от столицата. Но си мисля, че идеята за пусия ми се струва все по-примамлива. Защото едно и да искаш да си пазиш чисто населеното място, в което живееш, друго е да прибягваш до вандализъм. В подобни случаи всичко се оправя само с бой, в големи и силни дози.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ако става въпрос за същият извор, на който има изоставена минерална баня, който е по едно сравнително тясно пътче , започващо отляво като се влезе в Железница, и аз ходя понякога там и до колкото знам асвалтовия път след извора, който е на 2-3 км. от селото, не води до никъде. Следователно, за да дойде някой да направи такава простотия, трябва съвсем тенденциозно да те проследи и да изчака ди оставиш колата си без надзор. Благодаря за предупреждението, ще внимавам като ходя там, пък ако спипам някой ще гледам да го отнесе заради всички случаи до сега !!!
        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Питали радио Ереван може ли в България да избухне гражданска война.
          - Не може естествено - там са само селяни!
          (за да няма обидени - "селянин" е институция, а не място където живееш, както "гражданин", гражданско общество и т.н. Тук "всяка коза е за свой крак", държава няма и ако НИЕ като общество не вземем мерки, то все по-зле ще става, така че ас съм ЗА наказателните акции и от опит знам, че вършат работа!)
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Предлагам един волен OFF-ROAD с 10-тина джипки из местните бостани и градинки ,ако имат такива
            Готов съм да пожертвам и нафта и гуми в името на правдата,ама ше ме почекате до на лято,да си дойда .Тъкмо ще има и динчета до тогава да пращят под гумите.
            8777203908

Коментар

Първоначално публикуван от DIDOSKIN Преглед на мнение
              Предлагам един волен OFF-ROAD с 10-тина джипки из местните бостани и градинки ,ако имат такива
              Готов съм да пожертвам и нафта и гуми в името на правдата,ама ше ме почекате до на лято,да си дойда .Тъкмо ще има и динчета до тогава да пращят под гумите.
              Гениално! Заради 1-2 безделници да накажеш местните работяги. Отделно, че и на тях акъла им сигурно е толкова и после само като видят джип ще хващат сопата.

Коментар

Ясен е прав, трябва да се накажат виновниците, а не цялото село. Един път някой като изяде боя, после всички ще знаят какво ги чака, ако правят зулуми.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ееееееее......хайде сега пък и вие. Съвсем на сериозно ме приехте,човек да не реши да вкара некой майтап
                  Между другото,да ви издам една тайна. На времето имах дело за такава проява. Бяхме се почерпили доста с един приятел и полудувахме из едни бостани Хванаха ме по отпечатъка на грайфера(немаше тогава из нашия район много с FULDA TRAMP 4X4) ,абе голем майтап падна.Минаха 7-8 години,ама още ни бъзикат.
                  8777203908

Коментар

Хора, не смятам, че по темата са уместни шеги. Аз лично много обичам да се разхождам в този район, пък и навсякъде около София. Никога не правя боклук, не дразня местните с бързо шофиране, и би ми било изключително неприятно ако ей така някой толуп реши и ми нанесе щети по колата за няколкостотин лева. Трябва да се накажат виновните , като в никакъв случай не бъдат притеснявани местните хора !
                    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                    Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                      Хора, не смятам, че по темата са уместни шеги. Аз лично много обичам да се разхождам в този район, пък и навсякъде около София. Никога не правя боклук, не дразня местните с бързо шофиране, и би ми било изключително неприятно ако ей така някой толуп реши и ми нанесе щети по колата за няколкостотин лева. Трябва да се накажат виновните , като в никакъв случай не бъдат притеснявани местните хора !
                      Абсолютно си прав
                      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от DIDOSKIN Преглед на мнение
                        Ееееееее......хайде сега пък и вие. Съвсем на сериозно ме приехте,човек да не реши да вкара некой майтап
                        Между другото,да ви издам една тайна. На времето имах дело за такава проява. Бяхме се почерпили доста с един приятел и полудувахме из едни бостани Хванаха ме по отпечатъка на грайфера(немаше тогава из нашия район много с FULDA TRAMP 4X4) ,абе голем майтап падна.Минаха 7-8 години,ама още ни бъзикат.
                        И после що правели мизерии селяните ...
                        Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                          Ако става въпрос за същият извор, на който има изоставена минерална баня, който е по едно сравнително тясно пътче , започващо отляво като се влезе в Железница, и аз ходя понякога там и до колкото знам асвалтовия път след извора, който е на 2-3 км. от селото, не води до никъде. Следователно, за да дойде някой да направи такава простотия, трябва съвсем тенденциозно да те проследи и да изчака ди оставиш колата си без надзор. Благодаря за предупреждението, ще внимавам като ходя там, пък ако спипам някой ще гледам да го отнесе заради всички случаи до сега !!!
                          На 50-тина метра след банята има черен път който минава през реката и отива към Плана и Щъркела /яз.Искър/. Изворчетата са по този път.
                          А на банята стават скандали заради пране на килими и черги /много им се чудя що не си носят килимчетата на автомивка/
                          JEEP CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Има ли някакъв начин да не се говори много, а направо да се действа?
                            На човечеца му е..ли майката на колата и се почват сега едни прения, едни тактики се мислят, ами ако някой не е виновен пък го обидят /не дай боже да го напсуват/, ами ако някой невинен го погледнат "накриво"!
                            Леле, леле, колко сме внимателни! Ами по тая логика следващия път някой може да усети и горещ дъх във врата и остра болка отзад! Тогава какво правим? Навеждаме се още или ...?
                            Прав е колегата, който казва по горе, че трябва една команда за 2-3 дена и нещата ще си дойдат на мястото! Пък нека ме мразят после, да не си милите, че сега ви обичат! Блажени са вярващите! Цървул обувка не става и понякога покрай сухото гори и мокрото, но това никога не е било проблем!
                            Говоря ти дъще, сещай се снахо!

Коментар

Първоначално публикуван от box1 Преглед на мнение
                              ...трябва една команда за 2-3 дена и нещата ще си дойдат на мястото! Пък нека ме мразят после, да не си милите, че сега ви обичат! Блажени са вярващите! Цървул обувка не става и понякога покрай сухото гори и мокрото, но това никога не е било проблем!
                              Колега изглежда си падаш по наказателни шпитцкоманди, Хитлерюгенд... или... Атака. Изглежда у теб преобладава чувството на омраза към всичко и всички. (Има си медицинска дефиниция...)
                              Понякога, обаче е полезно и необходимо наличието и на Втора сигнална система.
                              Може би според теб трябва да се изтреби цялото село и да се сложи възпоменателна плоча за причината, поради която е избито та следващите заселници да не правят такива неща с колите на хората.
                              Една средно голяма авиобомба ще е достатъчна, нали??...
                              Гнус ме е от индивиди призоваващи към насилие, особено спрямо невинни хора.
                              Това, че някой (не задължително) местен е кретен, не означава, че всички са такива..
                              А това за цървулите и обувките нещо не го приемам... Помисли пак...
                              Редовно ми разбиват колата в Центъра на София и веднъж в Пловдив....
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                Колега изглежда си падаш по наказателни шпитцкоманди, Хитлерюгенд... или... Атака. Изглежда у теб преобладава чувството на омраза към всичко и всички. (Има си медицинска дефиниция...)
                                Понякога, обаче е полезно и необходимо наличието и на Втора сигнална система.
                                Може би според теб трябва да се изтреби цялото село и да се сложи възпоменателна плоча за причината, поради която е избито та следващите заселници да не правят такива неща с колите на хората.
                                Една средно голяма авиобомба ще е достатъчна, нали??...
                                Гнус ме е от индивиди призоваващи към насилие, особено спрямо невинни хора.
                                Това, че някой (не задължително) местен е кретен, не означава, че всички са такива..
                                А това за цървулите и обувките нещо не го приемам... Помисли пак...
                                Редовно ми разбиват колата в Центъра на София и веднъж в Пловдив....
                                Много мъдри думи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X