Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Само за 29 г. и нагоре (спомени от миналото)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Струва ми се добра идея да взема да изклепя диска от едната страна. При моето клепане ще се получи отлична серетазия, че и малко чапраз. Обърнат на другата ще си реже като обикновен диск. Предпазителя не свалям при никакви обстоятелства. Виждал съм какви поражения нанася засилено с кордата камъче - счупи стъклената врата на автобус. Аз когато кося с моторната коса си слагам едни кори за футбол и задължително с обувки обхващащи глезена. И най-дебелия брезентов панталон. Замислям се дали да не добавя и защитни очила. Засега ги пренебрегвам, но не е правилно.
    Тук дъртите косачи оспамихме темата, ама няма пък да отваряме нова за косене по различни начини.
    Последно редактирано от Alexr; 01-06-20, 18:41. Причина: правописна грешка

Коментар

• jordanov sv
      jordanov sv коментира
      Редактиране на коментар
      То си има тема за косенето.
      Защитните очила трябва да са на първо място от оборудването. Преди всичко останало.

• Продават едни дискове с много зъби, точно за събиране на тревата.
    примерно 10 кинта.
    Демек не си струва разправията
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Честит ДСти ноеМВРи мили дрОгари!
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      Тази година много вяло се отбеляза лумпениадата... Тц тц тц...

• Що на всички? То само за комунистите от онова време е празник.
    ... а .... и за балъците от новото време на които е казано, какво да мислят.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

• Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Що на всички? То само за комунистите от онова време е празник.
      ... а .... и за балъците от новото време на които е казано, какво да мислят.
      Бе, то по принцип поздравът ми не беше за всички, но-о-о като се замисля...

- сите бе`еме комунисте, които не бяхме, бяхме комсомолци а йощ по-младите - пионерчета и т.н., не ли?
      - е, па имаше и по формулярите графа "партийност" и там нЕмаше придобилото граждàнственост "безпартиен", не-не, имаше "член на БКП / БЗНС / ДКМС" и "член на ОФ"
      - сега всички сме дрОгаре, щото решат ли да ти направят наркотест КАТ-аджиЙте, тутакси ще излезнеш дрОгар, ибо:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:table-1.png
Прегледи:69
Размер:200.7 КБ
ID:7014912
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Даже горното не е баш-таблицата, която шества. Има една, дето всички лекарства, които аз взимам, дават реакция на всичко от нарко-тестовете

• sonda
        sonda коментира
        Редактиране на коментар
        Другата идиотщина е, че а е "светнал" тама уред ли е, кво е- пробата кръвната от лАбаратореата излиза след една година, а до тогава си си виновен..

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X