Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Само за 29 г. и нагоре (спомени от миналото)
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Само за 29г и нагоре (спомени от миналото)
Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнениеА за това сещате ли се?
[ATTACH=CONFIG]463912[/ATTACH]
Но колко самоокъпани имаше от неумело боравене с материалната част!
Коментар
-
Коментар
-
От: Само за 29 г. и нагоре (спомени от миналото)
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеТия от първата снимка нещо нищо не ми напомнят...
Ама тия от втората....
Ей, разчувства ме..А за тия от първата снимка не си прав. Вървяха заедно.
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНа втората има съществен пропуск - не виждам водка "Царевец".
Коментар
-
По мое време студент-цията пиеше предимно Московская и Столичная, че бяха най-евтината ракия, по 1,73 лв./бут 0.7.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНа втората има съществен пропуск - не виждам водка "Царевец".
липсва и Коняк екстра в литровите шишета /тогава ментета нямаше/.
По мое време студент-цията пиеше предимно Московская и Столичная, че бяха най-евтината ракия, по 1,73 лв./бут 0.7.
Винаги бяха по 0.5 литра.сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
Имам една скромна колекцийка, където все още се намират една Столичная и една Московская...бяха 3 в серия, ама тази-Русская явно е паднала в боя. Мога да ги снимам и да ги кача, ама да не ме намразите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
[ATTACH=CONFIG]639007[/ATTACH]
Най-квалитетното от тях е бутилката Плиска...във времето назад тя се правеше от близко до 100% винен дестилат и беше на изключително високо ниво, като качество, сравнено да речем с Мартел, или Реми Мартин...ама си лежеше по няколко години по високите етажи на Преслав и Поморие в едни истински буренца...еееех носталгия....а какви тип-коняци има сега...
Коментар
-
Ч.А.Д.О.
А това дали някой помни? Зная че е по-ново - от началото на 90те, но серияла мина някак си между капките .. даваха го в някакъв смотан часови график .. после нещо не се разбраха май спонсори (Joe's Cola !?) телевзионни деятели и го спряха.
Беше уникално готино - вплетени разни лакърдии и лафове, съвременни вицове и какво ли още не. Ето тук има малко видео
http://www.elenamarkova.com/kino/chado-ood/
Коментар
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
[ATTACH=CONFIG]639007[/ATTACH]Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар