Обява

Свий

Няма добавени обяви.

За кефа на Стефан

Свий

X
- 

От: За кефа на Стефан

Ти май скоро не си ходил във ВНР или БНР ?Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнениенадпис на руски език
 Коментар
- 

Че не съм, не съм(морето не ми понася), но ВНР/БНРПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТи май скоро не си ходил във ВНР или БНР ? : :

и чак пък да няма една цена(или поне надпис) на български : :

ПП.Въпросната кифла съм я засичал из тубата(има цяла поредица от ролики) и съм 99% сигурен, че иначе живее в София.Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
 Джон Кенеди
 Коментар
- 

Живеели са до преди година. Сега са в Питер, мъжа и намерил по-добра работа там.
 Супера за който става въпрос е в Петербург, голяма верига "Лента", подобна на Билата.Show must go on!
 LZ1VES
 Коментар
- 

Скро и у нас ще имаПървоначално публикуван от Веско Преглед на мнениеСупера за който става въпрос е в Петербург, голяма верига "Лента", подобна на Билата. В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч. В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
 Коментар
- 

А это что такое?Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТи май скоро не си ходил във ВНР или БНР ? 
 Варненская казачка...В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
 Коментар
- 

Такаааа. След като никой явно не знае, попитах презряния във форумЪт иСтОчник.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
 Кърти миФки. Никога не е късно човек да научи нещо:

Внимание! Вафла-трепач:Ва́рна — село, административный центр Варненского района Челябинской области России. Расположено на юге области, в 217 км к югу от Челябинска, на реке Тогузак (Нижний Тогузак). Железнодорожная станция Тамерлан... Село основано в 1843 году как военно-сторожевое поселение татар-казаков ...  Оно названо в честь взятия русскими войсками у турок в 1828 году во время русско-турецкой войны 1828—1829 годов болгарской крепости Варна. Село основано в 1843 году как военно-сторожевое поселение татар-казаков ...  Оно названо в честь взятия русскими войсками у турок в 1828 году во время русско-турецкой войны 1828—1829 годов болгарской крепости Варна.

Наряду с другими сёлами юга Челябинской области (Чесма, Берлин, Париж, Порт-Артур, Лейпциг, Бреды, Фершампенуаз, Арсинский, Кассельский…) было названо в память побед российской армии В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч. В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
 - 2 likes
 Коментар
- 

Бе да зема да го бапна на Каката, А!??

п.п. Аууу За предишната Кака идеше реч. Не тая на Бобката.

Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 30-03-19, 18:53.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове.... За предишната Кака идеше реч. Не тая на Бобката.

Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 30-03-19, 18:53.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
 Коментар
- 

- 1 like
 Коментар
- 

Там буханката е чисто вътрешноградски транспорт, до съседната стая. Всяка къщичка е една стая. Вътре има разни неща, но във всяка има грамадни котки и котараци, в някои и по много малки котета. Всяко семейство има десетина къщички, в нещо като кръг. И много деца.
 Жените и момичетата са много-много срамежливи, мъжете и момченцата силно не обичат градските - бракониерстват рибата, плашат добитъка в гората, тъпчат гъбите. Други бели не могат да направят, освен с рибата - в гората не оцеляват. "Не знаем защо, не не сме ги виждали, нито труповете им", съвършенно безстрастно, като индианците от детските книжки. Критерият за "градски" е странен, и съвпада по-скоро с "пиян баровец", отколкото с "турист". Това е районът на Ивдиллаг - затворите около град Ивдил, без съмнение са виждали всякакви типове. И сега там има грамадни лагери пълни с криминални, главно от големите градове. Все едно няма къде да избягат.
 Ма това е друга история.
 А междуселския транспорт е на бързи като светлината Виетнамки, които не се забавят и във водата до стъклата на кабината. Оплакват се, че било бавно, щото лято. Друго си било през зимата, с моторните шейни.
 Коментар
- 

Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
 - 1 like
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Дава и едно с багирата сам да си го сглобиш
 Дава и едно с багирата сам да си го сглобиш 

Коментар